01.08.10, 16:21
ja też szukam czegoś skutecznego na cellulit ,często szukam w necie
jakieś informacji na ten temat,znalazłam artykuł o zabiegu
transdermalana liposonikacja z tego co piszą to usuwa tkankę
tluszczową i cellulit bardzo skutecznie.czy ktos wypróbował ten
zabieg albo coś skutecznego
Obserwuj wątek
    • rot_schwarz Re: cellulit 29.01.13, 12:03
      Żeby pozbyć się skutecznie cellulitu, trzeba go odpowiednio "rozbić". Dlatego skuteczne są masaże, np. masaż bańką chińską lub masaż limfatyczny. Ten drugi ma ten ogromny plus, że jest przyjemniejszy, można nawet powiedzieć relaksujący. Poza tym bardzo intensywnie pobudza krążenie, co ułatwia szybką redukcję cellulitu.
    • memelko Re: cellulit 15.03.13, 10:03
      witam. kupilam sobie w poniedziałek pas wibrujacy by pozbyc sie nieco kilo po ciazy oraz celuitu, czy ktos posiada pas wibrujacy bo nie pokoi mnie to ze po urzyciu niego ciagle czuje jakbym go miala załozony , od srodka czuje wibracje i dokuczliwe to jest :P
    • je-ff Re: cellulit 05.07.13, 16:31
      zabiegi w salonach to nie na moją kieszeń.... a jeden na pewno nie pomógł...
      Na mój portfel to na razie tylko kapsułki :)
    • gawliczenka Re: cellulit 10.12.13, 09:19
      oprócz uprawiania sportu, warto robić sobie masaże, ja stwierdziłam u siebie różnice w konsystencji skóry po serii masaży limfatycznych
    • maj.uncja Re: cellulit 14.01.14, 18:26
      Że co proszę!Padłam, umarłam i nie wierzę! Co to za kosmiczna cena? Jakaś masakra nigdy nie wydam tylu pieniędzy na walkę z cellulitem, wolę już wyjść w ten ziąb i pobiegać!
    • oktawia.skininstitute Re: cellulit 20.01.14, 14:35
      Może podpowiem jak siniaków uniknąć - oczywiście jeśli osoba nie ćwiczy, źle się odżywia i nie robi w zasadzie nic dla swojego ciała to siniaki mogą pojawić się zawsze. Natomiast wykonując bańkę zwróćmy uwagę na:
      - czas wykonywania zabiegu - warto przyzwyczaić skórę do tego co dla niej przygotowaliśmy. Zacznijmy od 5 minut i zwiększajmy dawkę
      - intensywność wykonywania zabiegu - tu również zacznijmy od delikatnych zabiegów, nie sasysajmy od pierwszego zabiegu skóry na maksymalną moc
      - szybkość wykonywania ruchów - zacznijmy od wolnych, delikatnych ruchów
      Wtedy napewno unikniemy siniaków :)
    • taka.baba Re: cellulit 23.01.14, 16:37
      Dziewczyny na cellulit najlepsze sa cwiczenia. Sprawdzilam na sobie 3 mc z chodakowska scalpel co 2 dzien I cellulitu nie widze.
    • limmar Re: cellulit 26.01.14, 14:10
      wizaz24.pl/strefa-fitness-wyszczuplajace-k189?show=available
      Na cellulit ćwiczenia, dieta zdrowa + wspomaganie kosmetykami. Tu jest do koloru do wyboru
    • lulu61 Re: cellulit-najlepsza endermologia 08.02.14, 16:25
      Body wraping niezbyt wiele daje, bo to wyparowuje Ci woda z organizmu a potem ona i tak wraca, sama testowałam. Po miesiącu było to samo. Dobra jest endermologia, mam pakiet do odsprzedania w salonie w Warszawie do wykorzystania. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać...
    • lulu61 Re: cellulit-odsprzedam pakiet endermologii warsza 08.02.14, 16:41
      Odsprzedam pakiet endermologii
      • karolka_oo Re: cellulit-odsprzedam pakiet endermologii warsz 28.03.14, 14:09
        Gdzie i za ile ten pakiet?
    • 0lenka76 Re: cellulit 27.03.14, 07:06
      Wszystko zależy od skali problemu, dlatego najlepiej jak specjalista dobiera zabieg pod konkretną osobę.
      Osobiście znam wiele pań które były na prawdę zadowolone z efektów po zabiegu elektrostymulacji - więc punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
      Fachowa konsultacja przede wszystkim :)
    • nimwstaniedzien Re: cellulit 04.11.14, 20:56
      mnie to już ręce opadają, jak patrzę na swoje ciało. Ale co z tego, że się robi chłodniej jakoś z nim trzeba wygrać, żeby na wiosnę się nie martwić. Ja mam plan się ruszać i dobrze odżywiać. Plus oddać się w ręce specjalistów.
    • edziafredzia300 Re: cellulit 09.04.15, 19:13
      Ja mam domowy sposób Parę łyżek zagotowanej kawy rozpuszczalnej parę łyżek cynamonu i imbiru kilka kropel soku z cytryny parę łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i parę łyżek spirytusu salicylowego. Wszystko wymieszać ze sobą nanieść tam gdzie jest cellulit obwinąć folią spożywczą ubrać się w drugi dress posiedzieć z tym 40 minut i zmyć przysznicem letnią wodą i tak 2 razy w tygodniu. A na rozstępy może być oliwka z oliwek z pierwszego tłoczenia do smarowania na ciało
    • ga_ndalf Re: cellulit 31.08.15, 20:30
      Częste masaże szorstką rękawicą mogą być naprawdę dobrym wyborem, i co najważniejsze skutecznym
    • anetka0412 Re: cellulit 29.10.15, 16:58
      dla mnie najlepszym sposobem na pozbycie się cellulitu są masaże próżniowe, jestem po serii 10 zabiegów i efekty przeszły moje oczekiwania, cellulit znikł a skóra jest gładsza i jędrniejsza, wspomnę że wcześniej stosowałam chyba wszystkie dostępne peelingi i kremy na cellulit, te tanie i drogie i efektów nie widziałam tylko kasa wyrzucona, polecam masaże próżniowe:)
    • magowra Re: cellulit 06.01.16, 01:19
      Klinika Odchudzania na ursynowie ? Przecież tam jest zamkniete od kilku tygodni.
    • emiemilka90 Re: cellulit 19.02.16, 13:30
      a moze jakies roll masaze?
    • blyskotliwa27 Re: cellulit 29.04.16, 15:35
      Zgadzam się w zależności od tego jaki to cellulit i jaki jest jego stopień zaawansowania różne metody mogą mieć większą lum mniejszą skuteczność. Więc rozpocząć należy od prawidłowej diagnostyki. Jednak jaki by to nie był rodzaj cellulitu to zarówno dieta jak i aktywność fizyczna są niezbędna aby się go pozbyć i utrzymać ten efekt na dłużej. Niezbędna jest także prawidłowa pielęgnacja skóry na której występuje cellulit w tym głównie peeling i masaż, plus odpowiednie kosmetyki. Odpowiednio dobrane zabiegi są jak najbardziej skuteczne ale aby utrzymać na dłużej ich efekt należy pracować nad sobą i swoim stylem życia. Więcej o tym czym jest cellulit, jakie są jego rodzaje i jak się pozbyć cellulitu przeczytasz tutaj www.xn--superpikna-knb.pl/2015/03/cellulit-jak-pozbyc-sie-cellulitu.html”
    • reddygirl Re: cellulit 27.12.16, 01:18
      DUPA a nie podziałał!
      REKLAMA i to taka chamska, że aż się włazić nie chce!
      Nie naciągaj ludzi na endermologie, bo są tańsze sposoby! A poza tym jeśli ktoś nie zmieni myślenia, trybu życia i nie zacznie dbać o siebie to ta twoja endermologie może sobie wsadzić wiesz gdzie... pieniądze wyrzucone w błoto!
      Zapraszam na mojego bloga, tutaj cała prawda o cellulicie i milion tańszych sposobów na wygranie z tym pomarańczowym diabłem: www.cellulitowo.pl
      I nie dajcie sie naciągać na te drogie zabiegi, lasery itd... najpierw zmieńcie diete, potem właczcie odrobine ruchu do swojego życia, potem możecie kupić jakiś tani kosmetyk, który ujędrni wam skórę i zwalczycie cellulit! Bedę was motywować, tylko wystarczy do mnie dołączyć! :)
      Serdecznie zapraszam :)
    • kasha77 Re: cellulit 16.08.18, 17:30
      rozumiem, że stosowałaś WSZYSTKIE dostępne kosmetyki?
    • sulim Re: cellulit 03.09.19, 11:22
      bańki chińskie, szczotkowanie na sucho, zimne prysznice, dieta, ćwiczenia, nawilżenie itp :) duzo tego jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka