madzialenka_live 23.09.10, 13:31 Czy któraś z Was może farbowała włosy tym jasnym piaskowym blondem z castingu loreala? Jaki odcień się nim uzyskuje? marzy mi się stonowany, jasny blond- panicznie boję się żółci i platyny. Możecie mi doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula6666 Re: Jasny, piaskowy blond- casting Loreala? 23.09.10, 15:10 Polecam farbę firmy Syoss - jasny blond. Otrzymałam bardzo naturalny jasny blond ale nie taki bardzo jasny żółtawy tylko właśnie jasny naturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka_live Re: Jasny, piaskowy blond- casting Loreala? 23.09.10, 16:56 Dziękuję, ale nie. od lat farbuję tylko Lorealem i nie chcę zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Jasny, piaskowy blond- casting Loreala? 24.09.10, 22:19 mnie każdą sklepową farbą wychodzi taki sam kolor,bez względu na coraz to bardziej wyszukane nazwy i niby składy.jedynie u fryzjera wychodzę z takim odcieniem jaki chcę akurat.podobnie się to ma do kosmetyków do włosów sklepowych,ale to już dziewczyny pisały wiele razy. Odpowiedz Link Zgłoś
nottymoni Re: Jasny, piaskowy blond- casting Loreala? 25.09.10, 09:14 na wizazu jest dlugasny watek dla dziewczyn farbujacych wlosy na blond. poczytaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś