japanunieprzerywalempanieposle 01.11.10, 20:10 wiecie moze czy kreski mogly by byc takie grube jak to sie robi czesto eyelinerem i przeciaga troche wzdloz koncika oka ? cos jak amy wimhouste tylko ciensze :P:P:P o wiele ciensze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japanunieprzerywalempanieposle Re: makijaz permanentny oczu 03.11.10, 22:52 wzdluz i kacika sory za byki. ile to by moglo kosztiowac? Odpowiedz Link Zgłoś
zara99 Re: makijaz permanentny oczu 07.11.10, 11:29 cena właśnie zależy od tego jak długie i jak grube są kreski :) rozmawiałam z jedną kosmetyczką, i osobno liczy za kreski na dolnej, a osobno za kreski na górnej powiece. podstawą ceny jest cienka kreseczka, im grubiej, to tym dlużej, a także tym drożej... Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: makijaz permanentny oczu 07.11.10, 11:42 tylko bierzcie dziewczeta pod uwagę,że makijaż permanentny musicie "nosic"przez parę lat a przez te parę lat może wam się zmienic oko.w sensie,że np.powieka zacznie bardziej opadac. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: makijaz permanentny oczu 11.11.10, 17:49 zwykła cienka kreska kosztuje ok 400-600 pln (osobno górna i dolna), pogrubienie odpowiednio kilka stów więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kacha262 Re: makijaz permanentny oczu 14.11.10, 20:04 Zawsze chciałam takie kreski nad górną powieką, nawet przy takich delikatnych od razu inaczej wygląda oko:) jeśli macie kogoś zaufanego i nie za drogiego w Warszawie lub Piasecznie to może się w końcu skuszę ! Ja umiem ładnie narysować kreskę nad prawym okiem i gdybym się nawet skręciła to nad lewym zawsze wyjdzie mi inna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brak.slow Re: makijaz permanentny oczu 07.11.10, 12:19 jaka cena nie wiem, ale moja znajoma zrobila sobie wlasnie kreski na gornej powiece. po pierwsze miala taki ksztalt oka, ze nie powinna malować sobie właśnie kresek, po drugie zrobiono jej za grube, nie wiem czy to wina linergistki czy na jej wlasne życzenie, ale przypuszczam, ze to drugie. I powiem tyle: wygląda w tych kreskach okropnie- krecha gruba, przytłaczająca, kształt nie pasujący do oka itd itd. miala je parę lat i co trzeba wziąć pod uwagę to to, że kreska nie znika od razu o ile w ogóle zniknie. Koleżance te krechy pod koniec lekko zblakły, ale jak to wygląda lepiej nie mowic. dobrze się zastanów czy tego chcesz i skonsultuj z kimś kto naprawdę ma wyczucie jak ta kreska powinna być namalowana Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: makijaz permanentny oczu 11.11.10, 02:42 zalezy mi na kresce od polowy oka i przeciagnietej troche za kacik oka. wiesz moze ile zaplacila towja kolezanka? Odpowiedz Link Zgłoś
gwarek77 Re: makijaz permanentny oczu 12.11.10, 13:33 Moja koleżanka wykonuje makijaż permamentny w swoim gabinecie. Jest w tym naprawdę dobra. Z tego co wiem sa dwie metody makijażu permamentnego brwi: włoskowa i ta druga zapomniałam nazwy. Klientce najpierw maluje się kształt brwi , i jezeli cos nie odpowiada dokonuje sie korekty, dopiero po akceptacji wykonuje sie makijaz trwały wiec z kreskami tez chyba tak jest. Makijaż permamentny brwi jest bardzo popularny i duzo pań sobie go robi Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: makijaz permanentny oczu 12.11.10, 14:57 chodzi mi o wloskowy. gdzie przyjmuje towja koelzanka szykam kogos z Lodzi albo Lublina Odpowiedz Link Zgłoś