Dodaj do ulubionych

Biust a tabletki

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.04.04, 00:19
Czy zawsze czy przewaznie przy zażywaniu tabletek antykoncepcyjnych rośnie
biust? czy nie jest to rugułą? Czy tyje sie równomiernie czy w zdecydowanie
szybciej od innych czesci ciała rośnie biust?
Obserwuj wątek
    • mw80 Re: Biust a tabletki 08.04.04, 07:42
      Z własnego doświadczenia mogę Ci tylko powiedzieć, że biust mi drgnął od
      momentu jak zaczełam łukać Diane35.Tzn. biust nie uróśł, ale po prostu się
      wypełnił,zaokrąglił.Stał się krąglejszy i to sporo!!Ps.mój facet jest w
      niebowzięty. Dla ścisłości, powiem że nie utyłam w innych miejscach.Ale sam
      wiesz co oragnizm to różne dziwacta.pozdrawiam
      • Gość: Sandra Re: Biust a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:06
        Tak, mi tez po Dianie urosl z D do E buuu :(
        na szczescie w innych odwodach sie nie zwiekszylam, jedynie puchną ma czasem
        łydki.
        Niestety, musze ja brac nadal ze wzgledow zdrowotnych.
    • Gość: kohol Re: Biust a tabletki IP: *.crowley.pl 08.04.04, 10:11
      Nie ma reguły.
      Mi nic nigdzie nie przybyło. Albo nie zauwazyłam (przy wielkim biuście to
      nietrudne :)).
      • Gość: Ania Re: Biust a tabletki IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.04.04, 10:40
        Wow to ja śpiesze zażywać ta Diane dzieki a nie ma innych ubocznych skutków?
        Tzn. ten uboczny skutek czyli powiekszenie biustu traktuje akurat w moim
        przypadku jako uboczny pozytywny. I jeszcze jedno pytanie po jakim czasie od
        zaczęcia zażywania ich biust zaczął rosnąć? Dłużej niż po miesiacu?
    • Gość: go Re: Biust a tabletki IP: *.chello.pl 08.04.04, 10:39
      Nic mi nie przybyło. Małam A, mam A. Biorę już bardzo długo Diane35. Brałam
      również inne. Myślę, że reguła jest jedna. Dziewczynom, które mają tendencję do
      przyrostu w biuście, biust urośnie i po tabletkach, i po ciąży, i gdy trochę
      przytyją. Te dziewczyny rzadko kiedy mają mały biust. Dziewczynom, których
      biust jest naprawdę mały niestety nie pomogą ani tabletki, ani ciąża, ani
      przytycie (roztycie może pomoże). Po prostu w tej części ciała jest mało
      komórek tłuszczowych i ta część ciała się nie rozrasta. Ale mogę się mylić.
      Proponuję, aby w tej kwestii wypowiedziały się inne dziewczyny z małym biustem
      (A). Jeżeli znajdą się takie, które miały mały biust i jakimś cudem im się
      powiększył, to chętnie sama zapoznam się z takimi doświadczeniami.
      • Gość: Ania Re: Biust a tabletki IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 08.04.04, 10:44
        Go dobiłas mnie!! A mam pytanie właśńie do Ciebie pewnie jesteś szczuplutka
        może kiedyś próbowałas przytyć i czy wtedy tyłaś w innych miejscacg czy biust
        też troche podrósł? Bo ja gdy przytyłam 2 kilo z wielkim wysilkiem biust też
        troche sie zwiększył wiec moze po tych tabletkach mi też coś ruszy. Dziewczyny
        a inne tabletki?
        • Gość: go Re: Biust a tabletki IP: *.chello.pl 08.04.04, 11:33
          Jak już przytyję np. 2 kg to jedynie w biodrach i brzuchu (niestety). Mam 158
          cm wzrostu, ważę 49 kg, no i jestem po 30-tce więc na rozwój liczyć już nie
          mogę.
      • ruda_80 Re: Biust a tabletki 08.04.04, 11:16
        Gość portalu: go napisał(a):
        Te dziewczyny rzadko kiedy mają mały biust. Dziewczynom, których
        > biust jest naprawdę mały niestety nie pomogą ani tabletki, ani ciąża, ani
        > przytycie (roztycie może pomoże). Po prostu w tej części ciała jest mało
        > komórek tłuszczowych i ta część ciała się nie rozrasta.

Z tego co pamiętam z lekcji biologii (choć to było już jakiś czas temu) biust
        składa sie w głównej mierze z tkanki tłuszczowej :)
        Ja mam raczej mały biust (biustonosze 70b lub 75a - do tej pory) teraz po
        dłuższej przerwie zaczełam znowu brać pigułki - Cilest, właśnie skończyłam
        pierwsze opakowanie i już w trakcie jego zażywania biust znacznie się
        powiększył, tzn. stał się bardziej jędrny i krągły - do tego stopnia, że
        biustonosze z miseczką A zrobiły się za małe. Przy okazji odczuwałam lekki ból
        i nabrzmienie w piersiach, co raczej przyjemne nie jest - lecz wiem z
        doświadczenia, że minie to przy drugim, trzecim opakowaniu. Nie przytyłam w
        innych częściach ciała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka