Dodaj do ulubionych

lirene ideale

25.11.10, 06:23
Lirene Ideale 35+ odżywczo-ujędrniający krem przeciwzmarszczkowy na noc 50ml na jaka ocene według Was zasługuje ten krem?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: lirene ideale 25.11.10, 11:15
      mal-sia napisała:

> Lirene Ideale 35+ odżywczo-ujędrniający krem przeciwzmarszczkowy na noc 50ml na
      > jaka ocene według Was zasługuje ten krem?

0
      • kasha77 Re: lirene ideale 25.11.10, 14:07
        hehe Issey jak zwykle krótko i na temat:)
        • issey_miyake Re: lirene ideale 25.11.10, 17:54
          kasha77 napisała:

> hehe Issey jak zwykle krótko i na temat:)

nie ma co się rozpisywać.
          • madzialenka_live Re: lirene ideale 25.11.10, 21:46
            No nie wiem, ja używałam rok temu i byłam bardzo zadowolona. Mięciutki, przyjemny, ładnie wygładzał, nawilżał. Dla Issey jak coś nie pochodzi z apteki to jest do niczego.
            • issey_miyake Re: lirene ideale 25.11.10, 22:16
              madzialenka_live napisała:

> No nie wiem, ja używałam rok temu i byłam bardzo zadowolona. Mięciutki, przyjem
              > ny, ładnie wygładzał, nawilżał.

Nawilżał to tyle co może dać.

> Dla Issey jak coś nie pochodzi z apteki to jest
              > do niczego

nieprawda, jest masa kremów i kosmetyków nie z apteki, które sobie naprawdę chwalę

• mal-sia Re: lirene ideale 25.11.10, 22:09
      hmmm nie musi byc z apteki
    • j0anna1 Re: lirene ideale 28.11.10, 10:06
      Ja sobie właśnie kupiłam w takim świątecznym komplecie (na dzień, na noc i wypełniacz zmarszczek) z myślą o stosowaniu na szyję i dekolt. Pierwsze wrażenia - zapach ma okropnie chemiczny i zatykający, więc stosowanie, zwłaszcza na noc, to będzie wyzwanie. Wypróbowałam oczywiście na twarz. Oba kremy maja przyjemną konsystencję, dobrze się wchłaniają, skóra mile wygładzona. Krem na noc nie pozostawia tłustego nalotu. Krem na dzień nawet nieźle sprawdził się przy mojej tłustej skórze i fajnie skomponował się z podkładem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka