alexandra_m 07.12.10, 10:38 Podobno robią je w laboratoriach Diora. Czy to prawda ? Słyszałam niedawno kilka bardzo pochlebnych opinii, kasa nieporównywalna bo chyba ok. 50 zł za pudełko. Czy warto ? Polecacie coś konkretnego ? Prawda z tym Diorem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Kremy Sephory 07.12.10, 20:10 Wg pań konsultantek Sephora wszystko pod tą marka robią w laboratorium Diora, więc byłabym zachowawcza w stosunku do takiej "rekomendacji". Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Kremy Sephory 08.12.10, 09:17 jeśli świateczne palety sephora też robią u Diora to chyba po godzinach i to z resztek....nie polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
variovorax Re: Kremy Sephory 08.12.10, 20:04 zainteresowalas mnie ta paleta Sephory. Kiepska trwalosc? Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Kremy Sephory 09.12.10, 10:02 słabiutka.....cienie się osypują i mają pigmentu jak na lekarstwo-jakosc jak dla mnie zerowa.błyszczyki jak błyszczki mogą byc bo kolorów dużo do wyboru-ja akurat do pracy potrzebuję duży wybór,więc to jest w miarę ok,no i jeszcze są róże które tez są w miare spoko,ale bez rewelacji....ja kupilam do pracy i skończyło się,że uzywam tylko błyszczyków.wiem z doswiadczenia,ze cena nie oznacza jakosci bo jest paletka sleek która na allegro kosztuje 39zł/6 czy 8 cieni i jakosc jest super! do tego można dostac TAKIE kolory,że głowa mała:) Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Kremy Sephory 10.12.10, 15:26 Ja z kolei mam chyba jakieś uczulenie na cienie sephory ale tylko z palety właśnie. Za każdym razem jak ich użyję (więc robie to rzadko), natychmiast zaczyna mi łzawić jedno oko. Inne cienie sephory nie powodują łzawienia. Krem miałam kiedyś na noc i generalnie byłam z niego dość zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake kasha - nt. 04.04.11, 17:58 kasha77 napisała: > ja ak > urat do pracy potrzebuję duży wybór,więc to jest w miarę ok, a jaka to praca? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Kremy Sephory 10.12.10, 22:11 Pracowalam w Sephorze pare lat i nie slyszalam "rewelacji" o Diorze ani na szkoleniach, ani od konsultantek. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Kremy Sephory 10.12.10, 22:14 Mi tylko raz pani konsultantka sugerowała, że kolor błyszczyka Sephora, na który się zdecydowałam to odtworzony jakiś przez nich kolor Dior. Dla mnie to nie jest rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś