Dodaj do ulubionych

Kremy Sephory

07.12.10, 10:38
Podobno robią je w laboratoriach Diora. Czy to prawda ? Słyszałam niedawno kilka bardzo pochlebnych opinii, kasa nieporównywalna bo chyba ok. 50 zł za pudełko. Czy warto ? Polecacie coś konkretnego ? Prawda z tym Diorem ?
Obserwuj wątek
    • sloneczna.dziewczyna Re: Kremy Sephory 07.12.10, 20:10
      Wg pań konsultantek Sephora wszystko pod tą marka robią w laboratorium Diora, więc byłabym zachowawcza w stosunku do takiej "rekomendacji".
      • babiloniaa Re: Kremy Sephory 08.12.10, 08:24
        A same kremy ktoś używał?
      • kasha77 Re: Kremy Sephory 08.12.10, 09:17
        jeśli świateczne palety sephora też robią u Diora to chyba po godzinach i to z resztek....nie polecam!!
        • variovorax Re: Kremy Sephory 08.12.10, 20:04
          zainteresowalas mnie ta paleta Sephory. Kiepska trwalosc?
          • kasha77 Re: Kremy Sephory 09.12.10, 10:02
            słabiutka.....cienie się osypują i mają pigmentu jak na lekarstwo-jakosc jak dla mnie zerowa.błyszczyki jak błyszczki mogą byc bo kolorów dużo do wyboru-ja akurat do pracy potrzebuję duży wybór,więc to jest w miarę ok,no i jeszcze są róże które tez są w miare spoko,ale bez rewelacji....ja kupilam do pracy i skończyło się,że uzywam tylko błyszczyków.wiem z doswiadczenia,ze cena nie oznacza jakosci bo jest paletka sleek która na allegro kosztuje 39zł/6 czy 8 cieni i jakosc jest super! do tego można dostac TAKIE kolory,że głowa mała:)
            • corrina_f1 Re: Kremy Sephory 10.12.10, 15:26
              Ja z kolei mam chyba jakieś uczulenie na cienie sephory ale tylko z palety właśnie. Za każdym razem jak ich użyję (więc robie to rzadko), natychmiast zaczyna mi łzawić jedno oko.
              Inne cienie sephory nie powodują łzawienia.
              Krem miałam kiedyś na noc i generalnie byłam z niego dość zadowolona.
            • issey_miyake kasha - nt. 04.04.11, 17:58
              kasha77 napisała:

> ja ak
              > urat do pracy potrzebuję duży wybór,więc to jest w miarę ok,

a jaka to praca? :)
              • kasha77 Re: kasha - nt. 04.04.11, 18:37
                wizażystka.
    • olesiam Re: Kremy Sephory 10.12.10, 22:11
      Pracowalam w Sephorze pare lat i nie slyszalam "rewelacji" o Diorze ani na szkoleniach, ani od konsultantek.
      • sloneczna.dziewczyna Re: Kremy Sephory 10.12.10, 22:14
        Mi tylko raz pani konsultantka sugerowała, że kolor błyszczyka Sephora, na który się zdecydowałam to odtworzony jakiś przez nich kolor Dior. Dla mnie to nie jest rekomendacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka