Gość: klaryska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 01:44 dziewczyny jakie znacie godne polecenia gabinety dentystyczne i samych dentystów byłabym bardzo wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liza Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:54 Moge polecic mojego dentyste. Jest niedrogi, a naprawde zadowolona jestem z tego co robi. Ma pania do pomocy, wiec nie jest to jakis dziado-gabinet, tylko w miare ok. Lekarz nazywa sie Krzysztof Wilk, ma gabinet na Woli Duchackiej w Krakowie, jak chcesz to podam Ci numer, bo teraz nie mam przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katlak Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: 62.121.128.* 14.04.04, 11:08 ja bardzo prosiłabym o dokładniejsze namiary na tego dentystę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:02 klinika stomatologiczna na ulicy lubicz nie pamietam numeru ale na przeciwko budynku nafty...drogo ale pewnie... ja lecze zeby u dr Bogusi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: varka Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:47 Ja chodzę do świetnej dentystki - Małgorzaty Jaworskiej, ma gabinet na Tuchowskiej (chyba), to jest kolo salonu samochodowego Kaczmarczyk. ZA np. plomby bierze 5o zł. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia39 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 14.04.04, 18:59 W Krakowie poszukiwalam dobrego dentysty baaaardzo dlugo. Metoda prob i bledow - niestety. Czasem plomba ladna przez kilka miesiecy, ciemniala i wygladala jak zepsuty zab:(, czasem prochnica byla zle wyczyszczona, a czasem cena uslug zwalala z nog - istny koszmar. I w koncu znalazlam: polecam dr Hanne Osuch, ul. Opolska 37, tel. 415 86 69. B. mila, kompetentna, ma swietny sprzet i przystepne ceny. Jezeli sie zapiszesz na godz. to wchodzisz o tej godzinie, a nie czekasz pol dnia w kolejce. Chodzi do niej cala moja rodzina, znajomi i koledzy z pracy. I wszyscy chwala. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 14.04.04, 23:49 Tez moge podac namiar( raczej na priva, bo bez konsultacji) na bardzo dobra dentystke, mloda, ale doswiadczona, super dokladna, cierpliwa ( super dla dzieciakow i przerazonych), dobry sprzet i technik ( protezowanie). Ceny srednie. Przyjmuje codziennie w Rynku Podgorskim. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 15.04.04, 09:42 Joasiu,a na ile przystępne te ceny? Ile np. kosztuje plombka + znieczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
joasia39 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 15.04.04, 11:36 Nie moge Ci podac aktualnych cen plomby, bo, dzieki Bogu, dawno nie musialam nic plombowac. Chodzilam ostatnio na usowanie kamienia - piaskowanie. Najlepiej zadzwon, cennik tam lezy w poczekalni - wszystko wyszczegolnione - wiec nie jest to jakas tajemnica, jak u innych dentystow typu:"Najpierw musze zobaczyc, a potem pani podam cene" - a ty siedzisz na fotelu i zastanawiasz sie czy wystarczy ci pieniedzy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaryska Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:43 dziekuje wam bardzo za pomoc mam 23 lata i nigdy nie mialam plombowanych zebow ale 2 tyg temu bylam na przegladzie u dentysty i powiedzial mi ze zrobily mi sie male dziurki az 4 i ze trzeba je zaplombowac u niego tego nie zrobie bo nie jest dobry i mu nie zaufam mam shcize ze dentysci chca mi tylko psuc zeby zebym do nich dchodzila mam uraz bo jako 6 latka wiele wycierpialam mialam krwotok z zeba bo tak mi wyrwano mleczaka boje sie jak diabli dzikeuje za pomoc nie wiem co robic gdzie isc moze do tej hanny osuch :( Odpowiedz Link Zgłoś