Dodaj do ulubionych

DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 01:44
dziewczyny jakie znacie godne polecenia gabinety dentystyczne i samych
dentystów byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: liza Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:54
      Moge polecic mojego dentyste. Jest niedrogi, a naprawde zadowolona jestem z
      tego co robi. Ma pania do pomocy, wiec nie jest to jakis dziado-gabinet, tylko
      w miare ok. Lekarz nazywa sie Krzysztof Wilk, ma gabinet na Woli Duchackiej w
      Krakowie, jak chcesz to podam Ci numer, bo teraz nie mam przy sobie.
      • Gość: katlak Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: 62.121.128.* 14.04.04, 11:08
        ja bardzo prosiłabym o dokładniejsze namiary na tego dentystę ;)
    • Gość: ja Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:02
      klinika stomatologiczna na ulicy lubicz nie pamietam numeru ale na przeciwko
      budynku nafty...drogo ale pewnie... ja lecze zeby u dr Bogusi :)
    • Gość: varka Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 16:47
      Ja chodzę do świetnej dentystki - Małgorzaty Jaworskiej, ma gabinet na
      Tuchowskiej (chyba), to jest kolo salonu samochodowego Kaczmarczyk. ZA np.
      plomby bierze 5o zł.
    • joasia39 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 14.04.04, 18:59
      W Krakowie poszukiwalam dobrego dentysty baaaardzo dlugo. Metoda prob i bledow -
      niestety. Czasem plomba ladna przez kilka miesiecy, ciemniala i wygladala jak
      zepsuty zab:(, czasem prochnica byla zle wyczyszczona, a czasem cena uslug
      zwalala z nog - istny koszmar.
      I w koncu znalazlam:
      polecam dr Hanne Osuch, ul. Opolska 37, tel. 415 86 69. B. mila, kompetentna,
      ma swietny sprzet i przystepne ceny. Jezeli sie zapiszesz na godz. to wchodzisz
      o tej godzinie, a nie czekasz pol dnia w kolejce.
      Chodzi do niej cala moja rodzina, znajomi i koledzy z pracy. I wszyscy chwala.
      Pozdrawiam.
      • anula36 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 14.04.04, 23:49
        Tez moge podac namiar( raczej na priva, bo bez konsultacji) na bardzo dobra
        dentystke, mloda, ale doswiadczona, super dokladna, cierpliwa ( super dla
        dzieciakow i przerazonych), dobry sprzet i technik ( protezowanie). Ceny
        srednie.
        Przyjmuje codziennie w Rynku Podgorskim.
      • beba2 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 15.04.04, 09:42
        Joasiu,a na ile przystępne te ceny? Ile np. kosztuje plombka + znieczulenie?
        • joasia39 Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE 15.04.04, 11:36
          Nie moge Ci podac aktualnych cen plomby, bo, dzieki Bogu, dawno nie musialam
          nic plombowac. Chodzilam ostatnio na usowanie kamienia - piaskowanie.
          Najlepiej zadzwon, cennik tam lezy w poczekalni - wszystko wyszczegolnione -
          wiec nie jest to jakas tajemnica, jak u innych dentystow typu:"Najpierw musze
          zobaczyc, a potem pani podam cene" - a ty siedzisz na fotelu i zastanawiasz sie
          czy wystarczy ci pieniedzy.
          pozdrawiam.
          • Gość: klaryska Re: DOBRY DENTYSTA W KRAKOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:43
            dziekuje wam bardzo za pomoc
            mam 23 lata i nigdy nie mialam plombowanych zebow ale 2 tyg temu bylam na
            przegladzie u dentysty i powiedzial mi ze zrobily mi sie male dziurki az 4 i ze
            trzeba je zaplombowac u niego tego nie zrobie bo nie jest dobry i mu nie
            zaufam mam shcize ze dentysci chca mi tylko psuc zeby zebym do nich dchodzila
            mam uraz bo jako 6 latka wiele wycierpialam mialam krwotok z zeba bo tak mi
            wyrwano mleczaka boje sie jak diabli dzikeuje za pomoc nie wiem co robic gdzie
            isc moze do tej hanny osuch :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka