Dodaj do ulubionych

Kérastase Elixir Ultime

31.12.10, 19:43
czy ktoś miał? używał? jakie wrażenia? uwielbiam olejki do włosów i zastanawiam się nad tym albo nad Shu Uemura Art of Hair Essence Absolue i nie wiem który wybrac:/
Obserwuj wątek
    • on_a25 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 02:01
      ja uzywam z tej serii Kerastase szamponu i maseczki (tej skondensowanej) do wlosow - rewelacja! Nigdy nie mialam tak dobrych kosmetykow do moich wloskow, wiec polecam z reka na sercu. Moja siostra, jak spala u mnie, to tez myla wlosy tym szamponem i uzywala tej maski i potem sobie poszla to kupic :) Ja mam te serie pomaranczowa (to jest chyba nawilzajaca?), bo jest jeszcze zielona z cementem (do lamiacych sie) i czerwona (do farbowanych).
    • greentea2 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 11:40
      Mam ten elixir, uzywam go na koncowki tylko i dziala, jest lekki, nie obciaza wlosow, pieknie pachnie. Mysle, ze jesli ktos potrzebuje wygladzic wlosy to sprawdzi sie bardzo dobrze.
      Czytalam niedawno porownanie obu i kerastase wypadl nieco lepiej.
      • kasha77 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 12:26
        aaa widzisz,bo cena Kerastas jest dużo niższa....:)dzięki.
        • greentea2 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 12:36
          Duzo nizsza? Kilka funtow czy euro tylko.
          • greentea2 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 12:42
            Poprawka, dla mnie shu uemura wychodzi taniej w euro:) W UK kerastase. W Polsce nie wiem.
          • kasha77 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 14:14
            Shu Uemura ok.30 funtów,Kerastas 25 funtów to kilka funtów to już na polskie to jest jakies 30zl wiec jest różnica.
            • greentea2 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 15:06
              Sprawdzalam, u mnie kerastase to 41e, a shu wychodzi 37e:)
              Przy tej cenie 30zl nie jest duza roznica.
              • kasha77 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 16:15
                dziwne,ze shu tańsza od keratstas ale po odżywce za prawie 500zł:)wszystko jest możliwe.w sklepie gdzie ja kupuje normalna cena shu to 38 funtów(teraz jest promocja,ale i tak wychodzi drożej niż kerastas) a kerastas tak jak pisałam.
                • greentea2 Re: Kérastase Elixir Ultime 01.01.11, 17:10
                  Gdybym miala shu u siebie na pewno byloby drozsze.
                  Tem eliksir zaskoczyl mnie wysoka cena, ale pewnie na piec lat wystarczy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka