niebieskaa1 Re: ciągle mam suche usta 19.04.04, 00:25 posmaruj je miodem, bardzo pomaga lepsze od tych wszystkich szminek, ktore niewiele daja a chyba uzalezniaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia Re: ciągle mam suche usta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 14:10 w aptece jest taki balsam do ust Tisane ok. 8 zł, zawiera też m.in. miód, a troche dłużej się trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
baxteria Re: ciągle mam suche usta 19.04.04, 14:28 polecam Dermosan bez filtra. Mi bardzo pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: ciągle mam suche usta 19.04.04, 19:58 Miałam podobny problem, z tym,że jeszcze miałam okropnie wysuszoną skórę przy skrzydełkach nosa. Bardzo mi pomógł takie malutki krem w różowym słoiczku firmy oriflame.Jest wydajny i szybko działa.Dobra jest też maść z wiataminą A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: ciągle mam suche usta IP: 212.191.80.* 22.04.04, 21:32 a najlepsza i tak jest wazelina kosmetyczna. jest mnóstwo slicznych zapaszków. najlepsze z firmy "asa", naprawdę polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś