Dodaj do ulubionych

DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.02.02, 11:43
Poszukuje dobrego salonu fryzjerskiego w Warszawie. Dziekuje za wiadomosci.
:)))
K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Słońce Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 22:22
      I ja podłączam się do pytania...
      • Gość: Anka Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 01:58
        Poczytajcie wątek: SZUKAM NIEBANALNEGO FRYZJERA W W-WIE. Jest w czym wybierać!
    • Gość: kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: 195.145.215.* 23.02.02, 23:36
      Kiedys chodzilam na Nowogrodzka naprzeciwko poczty (przy Poznanskiej) i bylam
      bardzo zadowolona z panow tam pracujacych, natomiast bardzo polecana mi przez
      kolezanki pani Renata rozczarowala mnie - wydaje mi sie, ze ma jeden wycwiczony
      styl strzyzenia i trzyma sie go. Wnioskuje po podobienstwie fryzur na glowach
      kolezanek, ktore do niej chodzily.
      Ale panowie na Nowogrodzkiej, a szczegolnie pan Tadeusz i pan 'Junior' - nie
      mam pojecia jak ma na imie:))) byli naprawde dobrzy!!!
      Aha, ten salon jest dosyc drogi i trudno sie tam dostac z dnia na dzien, trzeba
      sie wczesniej zapisac.
      • Gość: Ptasia Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.wcp.pl 24.02.02, 10:44
        Salon Stanisław na Żytniej, pan Tomasz
        • Gość: Baby Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: 212.244.106.* 25.02.02, 08:58
          Powtórze to po raz kolejny - Salon Piekności przy Bohdanowicza 3 , pani Dorotka.
      • Gość: Kropla Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.02.02, 09:42
        Wybieram sie do p. Renaty, ale zaczynam sie obawic (mam dosyc krotkie wlosy)
        czy bede miala jeszcze cos na glowie, czy mozesz mi krotko opisac charakter jej
        fryzur.
        dzieki
        K
        • kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE 25.02.02, 14:04
          Pani Renata wszystkie dziewczyny z poldlugimi wlosami strzygla dluzej z tylu i
          podwijala do gory, a z przeodu krocej i napuszone troche. Miala taki jeden
          wycwiczony styl. Ja nie bylam bardzo zadowolona, bo troche za duzo robila 'pod
          siebie', a nie tak jak ja chcialam.
          Ale sa na pewno tez osoby z niej zadowolone.
          • kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE 25.02.02, 14:05
            Aha, a wolalam tam pana Tadeusza albo niejakiego Juniora w tym salonie
            • Gość: Xena Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE IP: *.acn.waw.pl 25.02.02, 14:20
              Kasiulku - ale Kropli chyba chodzi o inną p. Renatę (z Trendu przy KEN-ie). Ta
              Renata jest moim zdaniem doskonała - już się rozpływałam nad nią w kilku innych
              wątkach, więc nie będe się powtarzać, ale naprawdę strzyże znakomicie, ma dryg
              do nożyczek. Ja ostatnio strzygę się na dość krótko (mocno wycieniowana
              fryzura, coś w stylu artystycznego nieładu - jeśli pamiętacie Meg Rayn z "Masz
              wiadomość", to taką mniej więcej fryzurę, tylko jeszcze troszke krótszą, mam
              aktualnie na głowie). Fryzurka wygląda bardzo młodzieńczo, lekko, świetnie się
              układa bez czasochłonnego męczenia się z suszarką i szczotką - wystarczy tylko
              troszkę usztywniającej pianki i gotowe. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń.
              • kasiulek Re: DOBRY FRYZJER W WARSZAWIE 25.02.02, 14:43
                Xena, Kropla,

Dziewczeta drogie, przepraszam wiec za zamieszanie:)))
                Nie wiem, czy pani Renata, o ktorej ja myslalam, jeszcze w ogole na
                Nowogrodzkiej pracuje...

Pozdrawiam serdecznie:)))
                • Gość: Ali Re: Do Xeny IP: *.acn.waw.pl 25.02.02, 19:52
                  Droga Xeno, na miłość boską, jesteś pewna, że to co robisz, to nie na swoją i
                  moją zgubę? Do pani Renaty już bardzo trudno się dostać!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka