Dodaj do ulubionych

neostrata bionic a naczynka

IP: *.autocom.pl 20.04.04, 11:22
czy ktoras z Was moze zetknela sie z tym preparatem?podobno zawarty w nim
kwas laktobionowy redukuje a nawet usuwa naczynka.tylko ze krem ten jest
drogi i ciezko dostepny i nie wiem czy warto.dzieki za pomoc- buzki
Obserwuj wątek
    • Gość: wawa Re: neostrata bionic a naczynka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 13:09
      Mi bionic nie pomogł i nie kupie więcej. Cena wysoka bo są to kosmetyki
      sprowadzane ze Stanów /tam taniutkie/. Krem wygląda jak wazelina, tak też się
      rozprowadza, wydajny ale niesamowicie klejący. Na mojej gębusi świeci się
      niemiłosiernie i wałkuje. Żadnej poprawy nawet malutkiej nie zaobserwowałam
      • Gość: basia Re: neostrata bionic a naczynka IP: *.autocom.pl 20.04.04, 13:36
        a uzywalas go na naczynka czy inna przypadlosc??ile zaplacilas i gdzie kupilas?
        moze chcesz odsprzedac o ile cos jeszcze go zostalo?pozdrawiam i przepraszam za
        ilosc pytan :)
        • Gość: wawa Re: neostrata bionic a naczynka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 13:45
          Kupiłam we Wrocławiu w aptece która sprowadzała NeoStrate, 100zl, juz nie mam,
          zużyłam całość. Mam problemy z naczynkami i lekkie zaczerwienienie twarzy. Proś
          probki u dystrybutorów bo w aptekach nie mają. Kiedyś był juz wątek chyba w
          2003r o NeoStracie /wyszukiwarka/ i były podawane tel. do dystrybutorów w
          Warszawie. W sieci jest firma która wysyła ale próbek nie mają, tak twierdzą,
          pytałam pare razy bo potrzebowałam jeszcze inne rzeczy
          www.bio-med.pl/pha_bionicser.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka