Dodaj do ulubionych

krem do stóp (pięt) ?

23.04.04, 11:06
mam maly problem z moimi stopami-piętami. tworzy sie na nich zgrubiały
naskórek.aktualnie usówam go pumeksem, ale to jest jak walka z wiatrakami.
czy znacie może jakiś dobry wypróbowany krem do pięt?
Obserwuj wątek
    • madbach Re: krem do stóp (piet) ? 23.04.04, 11:08
      masc´DERNILAN, kosztuje ok 5 zl w aptece i jest super.
      • Gość: kangur Re: krem do stóp (piet) ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:15
        Jesteś nic nie wart skasuj to kremy
    • mumma Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 12:01
      To wlasciwie masc - Hasceral. Rewelacja. W aptece, chyba 10 zl.
      • Gość: em Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.kp.pl 23.04.04, 13:52
        Mam złą wiadomość, ale ani Dernilan, ani Hasceral nie rozwiązuje u mnie
        problemu. Oba mozna używać o p r ó c z pumeksu, a nie zamiast i bez
        rewelacji. Sama poszukuję, coś pisały dziewczyny o płynie Dermesa, ale tego nie
        sprawdziłam, a w ogóle to przetestowałm wiele z marnym skutkiem :(
        • Gość: ivy Re: krem do stóp (pięt) ? IP: 62.29.134.* 23.04.04, 14:08
          na wizazu jest jakis krem svr (chyba) z 50%mocznika (czyjakos tak), ma tylko
          jedna recenzje, ale ta osoba bardzo zachwala
          • vitalia Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 14:13
            Szukajcie jednak Dermesy.....
            • kari56 Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 14:57
              Podłączam się do słów Vitalii :) Nie tylko wygładza i nawilża, ale i
              regeneruje! A co do skuteczności to chyba już wiele razy dziewczyny pisały o
              tym kosmetyku na forum.
              • as_ik Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 15:45
                a jaka jest cena tego specyfiku?
          • masia27 Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 16:09
            Gość portalu: ivy napisał(a):

> na wizazu jest jakis krem svr (chyba) z 50%mocznika (czyjakos tak), ma tylko
            > jedna recenzje, ale ta osoba bardzo zachwala

ja uzywalam SVR Xerial50 i nie bylam zachwycona, bardzo gesty, trudno go
            rozprowadzic na skorze, ktora potem dlugo jest lepka
            gdyby jeszcze byly jakies widoczne efekty, ale ja ich niestety nie zauwazylam
            • Gość: Kiti Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.wspiz.edu.pl 25.04.04, 10:01
              Dermesa- także popieram. Z reszta już pisałam na forum o tym kosmetyku. Jest po
              prostu świetny!
        • Gość: karola Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:47
          Świetny jest preparat zmiekczajacy pięty firmy Avon. Ja go używam i piękne
          pięty gwarantowane;)
          • gocha221 Re: krem do stóp (pięt) ? 25.04.04, 11:32
            wlasnie mialam tez polecic ten kremik, zapach taki sobie( moim zdaniem) ale
            rezultaty zadowalajace.
            • Gość: Kaja Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.arcor-ip.net 25.04.04, 12:06
              Najlepiej jeszcze po nalozeniu wyzej wymienionych preparatow (zaleznie od
              upodobania )Owinac piety folia lub woreczkiem i posiedziec tak z godzinke przed
              telewizorkiem .Ja tak robie od dawna na rece i nogi i skora jest naprawde
              gladka -polecam
              • mikisia Re: krem do stóp (pięt) ? 25.04.04, 13:51
                Ja równiez polecam dermesę.Na stopach miałam stwardniala skórę z która inne
                uzywane przezemnie kremy nie dawały sobie rady.Dermesa sprawdzila sie!
        • justy1 Re: krem do stóp (pięt) ? 25.04.04, 15:26
          > ani Dernilan, ani Hasceral nie rozwiązuje u mnie
          > problemu. Oba mozna używać o p r ó c z pumeksu, a nie zamiast

tak, oczywiście, że nie zamiast pumeksu czy tarki.
          ale maść złuszczająca typu Hasceral + tarka/pumeks daja o wiele lepsze
          rezultaty, niż każdy z tych środków osobno i warto je stosować systematycznie.
    • Gość: asia Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.attu.pl / *.attu.pl 25.04.04, 18:35
      KRem zmiękczający do pient avon-u !!!! nie lubie tych kosmetyków ale seria do
      nóg jest świetna !! polecam
      • Gość: mona Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.pwradio.pl / *.pwradio.pl 25.04.04, 21:11
        to fakt!! krem do pięt Avonu jest b. dobry :)
        efekty po 3 zastosowaniach
        a np dernilan ni skutkowal u mnie...
        ps-nikt o zdrowych zmuslach nie stosuje Avonu do twarzy...;)
        • Gość: Majka Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 12:19
          Zdecydowanie Dermesa- i mozesz zapomnieć o jakiś tarkach, pumeksach, foliach na
          noc itp. Natychmiast widac efekty. A po 3-4 dniach żadnych zrogowaceń, pęknięć
          itd. Skóra bardzo szybko wraca do normalnego ,zdrowego, wyglądu (jakbys miała
          16 lat :) Większość kremów działa bardzo krótko i następnego dnia masz ten sam
          problem. Tu jest całkiem inaczej - z każdą godziną widzisz poprawę aż do
          całkowitego "wyleczenia". Później używasz raz na dwa- trzy dni i już :)
          • as_ik Re: krem do stóp (pięt) ? 26.04.04, 12:25
            serdeczne dzieki za opinie. za moment wybieram sie do apteki. spróbuje z
            DERMESĄ.
            pozdrawiam i życze ładnych stópek ;)
          • independent-girl Re: krem do stóp (pięt) ? 26.04.04, 12:25
            Przeczytałam cały wątek ale nie wyłapałam :P
            Dermesa to krem czy maść?
            Dostępna w aptekach czy w drogeriach?
            Ile kosztuje?
            Dzięki z góry za odp. :)
            • Gość: Majka Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 13:45
              Jest to kosmetyk ale mam postać płynną (dlatego, że nie ma tam zagęszczaczy,
              konserwantów itd.) Kosztuje około 14 zł - w aptekach i sklepach zielarskich :)
    • Gość: madusiak Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.aster.pl 26.04.04, 20:26
      mi na moje wybitnie suche piety pomaga tylko Scholl z łojem jelenia(taki w
      zielonej lub czerwonej tubce, właściwie bez róznicy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka