as_ik 23.04.04, 11:06 mam maly problem z moimi stopami-piętami. tworzy sie na nich zgrubiały naskórek.aktualnie usówam go pumeksem, ale to jest jak walka z wiatrakami. czy znacie może jakiś dobry wypróbowany krem do pięt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madbach Re: krem do stóp (piet) ? 23.04.04, 11:08 masc´DERNILAN, kosztuje ok 5 zl w aptece i jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: krem do stóp (piet) ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:15 Jesteś nic nie wart skasuj to kremy Odpowiedz Link Zgłoś
mumma Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 12:01 To wlasciwie masc - Hasceral. Rewelacja. W aptece, chyba 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.kp.pl 23.04.04, 13:52 Mam złą wiadomość, ale ani Dernilan, ani Hasceral nie rozwiązuje u mnie problemu. Oba mozna używać o p r ó c z pumeksu, a nie zamiast i bez rewelacji. Sama poszukuję, coś pisały dziewczyny o płynie Dermesa, ale tego nie sprawdziłam, a w ogóle to przetestowałm wiele z marnym skutkiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: krem do stóp (pięt) ? IP: 62.29.134.* 23.04.04, 14:08 na wizazu jest jakis krem svr (chyba) z 50%mocznika (czyjakos tak), ma tylko jedna recenzje, ale ta osoba bardzo zachwala Odpowiedz Link Zgłoś
kari56 Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 14:57 Podłączam się do słów Vitalii :) Nie tylko wygładza i nawilża, ale i regeneruje! A co do skuteczności to chyba już wiele razy dziewczyny pisały o tym kosmetyku na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
as_ik Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 15:45 a jaka jest cena tego specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: krem do stóp (pięt) ? 23.04.04, 16:09 Gość portalu: ivy napisał(a): > na wizazu jest jakis krem svr (chyba) z 50%mocznika (czyjakos tak), ma tylko > jedna recenzje, ale ta osoba bardzo zachwala ja uzywalam SVR Xerial50 i nie bylam zachwycona, bardzo gesty, trudno go rozprowadzic na skorze, ktora potem dlugo jest lepka gdyby jeszcze byly jakies widoczne efekty, ale ja ich niestety nie zauwazylam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiti Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.wspiz.edu.pl 25.04.04, 10:01 Dermesa- także popieram. Z reszta już pisałam na forum o tym kosmetyku. Jest po prostu świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 10:47 Świetny jest preparat zmiekczajacy pięty firmy Avon. Ja go używam i piękne pięty gwarantowane;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: krem do stóp (pięt) ? 25.04.04, 11:32 wlasnie mialam tez polecic ten kremik, zapach taki sobie( moim zdaniem) ale rezultaty zadowalajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.arcor-ip.net 25.04.04, 12:06 Najlepiej jeszcze po nalozeniu wyzej wymienionych preparatow (zaleznie od upodobania )Owinac piety folia lub woreczkiem i posiedziec tak z godzinke przed telewizorkiem .Ja tak robie od dawna na rece i nogi i skora jest naprawde gladka -polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mikisia Re: krem do stóp (pięt) ? 25.04.04, 13:51 Ja równiez polecam dermesę.Na stopach miałam stwardniala skórę z która inne uzywane przezemnie kremy nie dawały sobie rady.Dermesa sprawdzila sie! Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: krem do stóp (pięt) ? 25.04.04, 15:26 > ani Dernilan, ani Hasceral nie rozwiązuje u mnie > problemu. Oba mozna używać o p r ó c z pumeksu, a nie zamiast tak, oczywiście, że nie zamiast pumeksu czy tarki. ale maść złuszczająca typu Hasceral + tarka/pumeks daja o wiele lepsze rezultaty, niż każdy z tych środków osobno i warto je stosować systematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.attu.pl / *.attu.pl 25.04.04, 18:35 KRem zmiękczający do pient avon-u !!!! nie lubie tych kosmetyków ale seria do nóg jest świetna !! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.pwradio.pl / *.pwradio.pl 25.04.04, 21:11 to fakt!! krem do pięt Avonu jest b. dobry :) efekty po 3 zastosowaniach a np dernilan ni skutkowal u mnie... ps-nikt o zdrowych zmuslach nie stosuje Avonu do twarzy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 12:19 Zdecydowanie Dermesa- i mozesz zapomnieć o jakiś tarkach, pumeksach, foliach na noc itp. Natychmiast widac efekty. A po 3-4 dniach żadnych zrogowaceń, pęknięć itd. Skóra bardzo szybko wraca do normalnego ,zdrowego, wyglądu (jakbys miała 16 lat :) Większość kremów działa bardzo krótko i następnego dnia masz ten sam problem. Tu jest całkiem inaczej - z każdą godziną widzisz poprawę aż do całkowitego "wyleczenia". Później używasz raz na dwa- trzy dni i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
as_ik Re: krem do stóp (pięt) ? 26.04.04, 12:25 serdeczne dzieki za opinie. za moment wybieram sie do apteki. spróbuje z DERMESĄ. pozdrawiam i życze ładnych stópek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: krem do stóp (pięt) ? 26.04.04, 12:25 Przeczytałam cały wątek ale nie wyłapałam :P Dermesa to krem czy maść? Dostępna w aptekach czy w drogeriach? Ile kosztuje? Dzięki z góry za odp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.04, 13:45 Jest to kosmetyk ale mam postać płynną (dlatego, że nie ma tam zagęszczaczy, konserwantów itd.) Kosztuje około 14 zł - w aptekach i sklepach zielarskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: krem do stóp (pięt) ? IP: *.aster.pl 26.04.04, 20:26 mi na moje wybitnie suche piety pomaga tylko Scholl z łojem jelenia(taki w zielonej lub czerwonej tubce, właściwie bez róznicy) Odpowiedz Link Zgłoś