Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Za duży biust

IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 31.05.04, 19:26
    zero konkretów ,przykładów nie chce miec spłaszczonych piersi jestem jeszcze
    młoda mam zaledwie 17 lat a nie 48 (!) mój stój musi być 2 częściowy i nie
    sportowy jest lato chce sie opalić a nie kryć przed ludzmi!licze na pomoc ..
    bylabym zadowolona z konkretnych przykładó np. ston internetowych firm które
    produkuja stroje i bielizne dla pań z dużymi piersiami podam jeszcze mam
    miseczke 70E z gory dziekuje!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ayrad Re: Za duży biust IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.04, 16:36
        link dla Zighe: www.avocado.com.pl
        wypróbowane nieraz.
        • Gość: dorota Re: Za duży biust IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 10.06.04, 12:38
          Dokładnie te wszystkie poradniki co do strojów są skierowane do starych bab! Ja
          też mam dużu biust (75D) ale mam łądną figurę i przede wszystkim mam dopiero
          niewiele ponad 20 lat! I nigdy nieubrałabym na siebie takiego "kombinezonu" jak
          prezentuje Avanti. Wbrew "zaleceniom" nabyłam właśnie piękny strój firmy Elle
          (za 100 a nie jak oferujecie za np. 200 zl), figi wiązane po bokach i skąpy
          biustonosz trzymający jednak b. ładnie duży biust. I wyglądam ślicznie, nie jak
          starucha w kompletach jakie polecacie.
          Trzeba tylko kupować strój z DOBREJ firmy a nie na targu za 30 zł.
          Dziewczyny b. dobrą i ładną bielizne produkuje nasza polska Samnta oraz Elle.
          Polecam gorąco.
          No i polecam także sklep htttp://www.intymna.pl gdzie można nabyć bieliznę nie
          tylko Elle i Samanty ale też innch poroducentów. Kupuję u nich często i ANI
          RAZU mnie nie zawiedli.
          A stroje kąpielowe tez mają ładne, po normalnych cenach
          • Gość: takt Re: Za duży biust IP: *.crowley.pl 17.07.04, 13:59
            Do Doroty.
            Mloda glupia dziwczyno !
            Pamietaj zawsze ,ze Ty tez bedziesz stara .Juz niedlugo.
            Widac ,ze w twoim domu nie nauczono Cie szcunku do starszych osob.
      • Gość: asia Re: Za duży biust IP: *.wrzos.wroc.pl 09.06.04, 17:43
        ja mam ten sam rozmiar i w zeszlym roku kupilam sobie dwuczesciowy kostium
        firmy Felina.jestem z niego bardzo zadowolona :) maja tez strone w internecie
        www.felina.pl uwazam. ze w rzeczywistosci kostiumy prezentuja sie o wiele
        ladniej niz na zdjeciach. pozdrawiam
        • Gość: Monika Re: Za duży biust IP: 5.5R2D* / *.kcc.com 14.06.04, 14:50
          Dziewczyny, nie dajcie sobie wmówić, że macie coś za dużego albo za małego,
          albo za krótkiego albo za długiego. Według tych zasad to każda z nas ma
          same "za", które koniecznie trzeba ukryć i zasłonić. Jak macie 17 czy 20 lat to
          jesteście najpiękniejsze w swoim życiu i pokazujcie wszystko, bo potem (za 15
          lat- jak ja) będziecie żałować, że, "jak było co pokazać, to zasłaniałam".
          Trzymajcie się!
          • aretse11 Re: Za duży biust 15.06.04, 15:15
            a ja mam 75D i nie uwazam,ze to za duzo..moze jest problem z kupieniem stroju
            kapielowego itd..ale dekolt wyglada swietnie..i zawsze nosze bluzki z
            dekoltem...jestem zdania..ze trzeba pokazywac co sie ma poki grawitacja nie
            zadzialala..a wiekszosc dziewczyn zazdrosci duzego biustu..bo raczej cierpia na
            kompleks malego...Same zobaczcie,ze to najwiekszy kompleks kobiet..gdzie sie
            nie wejdzie do sklepu z bielizna to jest ona wypychana poduszkami albo
            silikonem..a my..nie mamy tego problemu..
            • eirenne Re: Za duży biust 15.06.04, 16:07
              Za to mamy problem, zeby znaleźć takie staniki bez tych okropnych poduszek i
              bez silikonu:D
              • thiessa Re: Za duży biust 09.08.04, 20:34
                Ot prawda, ladne fasony koncza sie na miseczce B lub C. Kupno ladnego
                bez "protezy" graniczy z cudem.
          • Gość: kohol Re: Za duży biust IP: *.crowley.pl 15.06.04, 16:43
            Zgadza się :D
            Jak wyrosło, to trudno, widocznie tak miało być - ja mam coś koło 75H :D
            Strój kupiłam w Avocado (na 75G).
            • aretse11 Re: Za duży biust 16.06.04, 18:45
              dziewczyny,ale ja bylam na avocado i mi sie nie podobaja te stroje kapielowe-
              wiadomo -kwestia gustu...i co teraz....bede biegac po Poznaniu wzdluz i wszerz
              • Gość: ekler Re: Za duży biust IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 16.06.04, 20:32
                aretse,sprobuj jakies kostiumy w calzedonii,ich "czworka" to wlasnie d,wiem,bo
                sama mam stamtad dwa kostiumy.triumphy tez sie zdarzaja z miseczka d i wcale nie
                wszystkie usztywniane;)powodzenia:)
              • Gość: kohol Re: Za duży biust IP: *.crowley.pl 14.07.04, 10:11
                Nie kwestia gustu, tylko kwestia możliwości.
                Czasami nie da się wybierać i przebierać. Nosze bluzki, staniki i kostiumy
                takie, jakie akurat na mnie pasują i cieszę się z tego, że w ogóle udaje mi się
                je znaleźć.
                A Tobie - że możesz pozwolić sobie na szukanie - mogę tylko pozazdrościć
                rangi "problemu" :)
              • aretse11 Re: Za duży biust 14.07.04, 15:59
                kupilam w atlanticu stroj...ekskluzywna kolekcja..ten cxo ja kupilam..ma
                dziewczyna na okladce ckm na sobie..i do tego moglam dobrac mniejsze majtki..
      • Gość: Sebastian z Łodzi Re: Za duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 04:19
        Kocham Was dziewczyny i te Wasze "duże" zmartwienia... D,E,F..H :-) Marzę o
        takiej kobiecie, ale nie mam szczęścia :-( Pozdrówka!!!
      • Gość: weron Re: Za duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:14
        ze co jakie stroje!!! chyba są po... ze ma sie duzy biust to nie wolno bikini
        wiadomo jezeli mam biust duzy to kupuje taki stroj zeby odslonic to co trzeba i
        zeby nie wisialy po kolana. a!!! to co oni pokazuja to sie grubo myla!!!
        barany!!!
      • Gość: alex Re: Za duży biust IP: *.metalexport.pl 14.07.04, 10:24
        Od tygodnia próbuję kupić kostium kąpielowy 75 G.
        Bez szans:)
        Jeśli miska jest dobra, (a z reguły nie jest)to pod biustem można owinąć się
        dwa razy, o majtkach, a właściwie majtach, nie wspomnę, bo są gigantyczne:)
        Jakoś nikomu nie wpadło do głowy, że biust 75 E, F, G nie musi wiązać się
        nierozerwalnie z majtkami od nr 46 w górę.
        Doszło do tego, że chcąc oszczędzić sobie czasu na bzdurne przymierzanie,
        wchodzę i pytam od razu o największy biustonosz w sklepie.Z reguły największy
        jest D :):):)
        Czy któreś z Was udało się coś kupić???
        (Oprócz Avocado)

• Gość: kohol Re: Za duży biust IP: *.crowley.pl 14.07.04, 17:09
          Chyba żartujesz :)
          W Stanach jest to możliwe - jeśli masz tam kogoś znajomego, to polecam tę formę
          zakupów. Ciotka raz na kilka lat zaopatruje mnie w bieliznę (75H).
          Biust nie wybiera :D
        • Gość: juliak Wiekszosc z was - zakompleksione tłuściochy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:45
          no wiekszosc z was jaka dumna, że biust duży, tak? Jednak jest problem, czy nie
          za duży...rozumiem miseczka d nawet e, ale jeszcze większa? Ojej wy musicie
          mieć ogromną nadwagę? Ile ważycie? 90kg? Co z tego, że biust duży jak reszta
          ciała blee: celluit, rozstępy i ogromne fałdy obleśnego tłuszczu?
          • Gość: kohol Re: Wiekszosc z was - zakompleksione tłuściochy IP: *.crowley.pl 06.08.04, 09:50
            Co Ty pleciesz, kretynie, nie masz pojęcia, o czym mówisz, a rzucasz się jak
            poparzony kot.
            Mam bardzo duży biust i nie ważę 90 kg :) Nie jestem z biustu dumna, po prostu
            taki wyrósł, żadna w tym moja zasługa.
            Nie mam cellulitu, fałdów ani rozstępów.
            Zdziwiony?
            :)
      • Gość: Kass Re: Za duży biust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:39
        a ja mam inny problem :(( mam dośc dużu biust - 70 D, ale nie moge znaleźć
        odpowiedniego biustonosza - bo większośc miseczek D jakie widze w sklepach
        mają najniższy obwód pod biustem 75 - a dla mnie to za duzo :(, no i jeszcze
        edno - te miseczki zazwyczaj są zbyt płytkie :(((((
        • Gość: agn Re: Za duży biust IP: *.chello.pl 17.07.04, 01:15
          b. fajny sklep internetowy: venus1000.com/
          w Wawie mają też sklep analogowy na Pradze (adres na stronie), super
          sympatyczni ludzie, bardzo polecam
          no i ceny jak marzenie :D
          pozdrawiam
          • Gość: diablica Re: Za duży biust IP: *.compower.pl 05.08.04, 22:32
            szczegolnie kolekcje elle -www.natasha.pl-piekielnie sexy!!!
      • misiek460 Re: Za duży biust 06.08.04, 11:43
        Szukaj na www.noceidnie.pl. Aktualnie są tam trzy modele w różnych kolorach, na
        Twój rozmiar.
      • misiek460 Re: Za duży biust 06.08.04, 12:01
        To co jest powyżej, jest odpowiedzią dla zighe i może innych pań, z biustem 70E.
      • Gość: Magda Re: Za duży biust IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.08.04, 20:21
        Gorąco polecam sklep www.mojabielizna.pl!!! Zero dyskryminacji dla dużych
        biustów!!! Na stronie głównej możesz wybrać interesujący Cię rozmiar,
        kliknąć "wyszukaj" i pojawi się lista produktów w danym rozmiarze. A jeśli
        chodzi o konkretnie 70E, to sprawdź sama - modele w niczym nie przypominają
        bielizny dla starszych pań, ale są naprawdę sexi! A ceny - zdecydowanie
        konkurencyjne. Tak więc głowa do góry, pierś do przodu i powodzenia :)
      • Gość: Dawid ze ślaska Re: Za duży biust IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 25.10.04, 16:30
        ja tez was kocham dziewczyny i wasze piekne biusty oczywiscie D E F G itd jak
        widze taka dziewczyna to trodno sie za nia nieobejrzec pozdrawiam was i wasze
        biusty :P
      • Gość: Dawid ze ślaska Re: Za duży biust IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 25.10.04, 16:39
        jak byscie chcialy pochwalic sie swoim pieknym dorodnym biustem to przeslijcie
        jakas fotka na maila sinos@poczta.onet.pl
        • Gość: Dawid ze ślaska Re: Za duży biust IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 25.10.04, 16:40
          jak byscie chcialy szanowne panie poczwalic sie swoim pieknym biustem to
          mozecie przeslac jakas fotka na maila sinos0@poczta.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka