Dodaj do ulubionych

DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ

IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 26.04.04, 21:51
ZDOBYŁAM DERMESĘ :) ALE NIESTETY BEZ ULOTKI NA KTOREJ JEST TA ISTOTNA,
SZCZEGOLOWA INSTRUKCJA. MAM TYLKO TO, CO JEST NAKLEJONE NA OPAKOWNIU.
NAPISZCIE, BARDZO PROSZE!!
Obserwuj wątek
    • Gość: b. Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:40
      podciagam!!!!
    • Gość: Kiki Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.wspiz.edu.pl 27.04.04, 18:46
      Oki - przepisze fragment tej ulotki:
      Przypadek I
      Skóra bardzo sucha, przemrożona, mocno zniszczona, popękana lub zrogowaciała:
      Rano- rozprowadź płyn na skórze intensywnie nawilżając
      Wieczorem- Rozprowadź płyn na czystej skórze. Odczekaj kilka minut i powtórz
      czynność

Tak intensywne nawilżanie ma na celu szybkie i bardzo skuteczne zregenerowanie
      skóry przez głębokie wniknięcie substancji roślinnych. Gdy skóra stanie się
      miękka i gładka- to intensywność i częstotliwość nawilżania dostosujesz do
      własnych potrzeb.

Przypadek II
      Skóra szorstka, sucha, lekko zniszczona:

Rozprowadź płyn na czystej skórze 1-2 razy dziennie. (coś tam coś tam..).. gdy
      skóra stanie się gładka i miękka... Potem wystarczy, że będziesz stosować
      Dermese profilaktycznie, dostosowując częstotliwość i intensywność nawilżania
      do własnych potrzeb.

Oki - nie bardzo mam czas żeby wszystko przepisać - podsumowując 2x wieczorkiem
      intensywnie nawilżając, rano raz - jak się wszystko wyleczy, zagoi, skóra
      stanie się normalna to sama dobierasz częstotliwość stosowania.
      Sorki, że tak w skórcie, ale mam nadzieje, że wystarczy-(to mniej więcej 1/4
      tej ulotki) dalej są opisy do czego to można stosować, że bez konserwantów i
      tak dalej. Muszę lecieć- pa
      • katrina1980 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 27.04.04, 19:12
        gdzie dermesa w Krakowie? ktoś wie?
        • Gość: triss Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 27.04.04, 19:50
          aaa, wielkie dzieki super!!! :))
    • Gość: triss dermesa w krakowie IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 27.04.04, 19:55
      ano wiem, niestety jest nieprawda, ze dermesa jest juz w cefarmie czy innych
      hurtowniach zaopatrujacych krakowskie apteki, moj pan farmaceuta osiedlowy ;)
      byl na tyle sympatyczny, ze wszystkie obdzwonil i w koncu zamowil mi 1 sztuke
      z ... warszawy! proponowalam zeby wzial od razu wiecej, ale twierdzi, ze tylko
      ja o ten preparat pytalam!![?!]
      • dorottka1 Re: dermesa w krakowie 28.04.04, 22:16
        A ja wiem, że na pewno jest w CEFARM (centrala wa-wa), PGF i PROSPER S.A., bo
        koleżanka pracuje w aptece i ściągała ten kosmetyk do siebie i obie go
        używamy :) Jak Twój farmaceuta miałby nadal kłopot z zaopatrzeniem to podrzuć
        maila to mu troszkę podpowiemy :)
    • monru Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 28.04.04, 23:57
      Dziś odwiedziłam kilka aptek i panie farmaceutki, nie wiedzą o co pytam:
      ( ...Powiedziały chyba 2, że spytają w hurtowni.
      Proszę Was o napisanie, kto DERMESA wyprodukował, czy zaimportował, bo również
      o to słyszałam zapytania..
      Jutro znów idę na łowy:)
      Pozdrawiam serdecznie.
      • beba2 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 00:31
        Producent: " Dębowe Wzgórze " firma z Wieliszewa koło Warszawy.
        Pierwszą Dermesę juz skończyłam (ściąganą od producenta ).Jednak koszt
        przesyłki był prawie taki sam jak preparatu.Chodziłam ostatnio po krakowskich
        aptekach i panie wywalają na mnie gały jakbym była niespełna rozumu.Podrzuciłam
        pomysł z Cefarmem i Prosperem.Jedna miła farmaceutka dzwoniła do nich przy mnie
        i o Dermesie tam nie słyszeli (było to tydzień temu).
        No to ja już nie wiem...
        • Gość: triss w krakowie! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 29.04.04, 09:02
          no przeciez mowilam, ze nikt w krakowskich aptekach o dermesie nie slyszal, i
          ze przy mnie pan aptekarz dzwonil do 3 zaopatrujacych go hurtowni z efektem
          zadnym!!
          zadzwonil w koncu do Warszawy, nie wiem-byc moze do centrali cefarmu, w kazdym
          razie sprowdazil preparat dla mnie , sztuka jedna, cena 15.50.
          • Gość: katrina Re: w krakowie! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 15:50
            ok, powiedz Triss która to doładnie apteka? Facet pożałuje, że nie ściągnął
            jednak dwóch :)
            i w ogóle w których aptekach pytałyście? ja się też przejdę i popytam, jak się
            tak pare osób przejdzie i popyta, to może kogoś oświeci że należy to wprowadzić
            do oferty.
            • Gość: triss Re: w krakowie! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 29.04.04, 17:26
              oki, pytałam - bez skutku w aptekach na Gertrudy, Stradomiu, w geancie i koło
              Alma supermarketu.
              a sprowadził mi ją Pan mgr z apteki w pawilonie handlowym na malutkiej uliczce
              Bajana [równoległa do żwirki i wigury i do meissnera, prostopadła do pilotów,
              ślepa, miedzy blokami :) ]
        • dorottka1 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 20:49
          Hej bebe2- to proponuje wybrać się na al. Pokoju 4 lub pokoju 33 ew. nabłonie
          1. Tak jak pisałam, koleżanka ściągała dla siebie z hurtowni PROSPER i w
          Krakowie ten kosmetyk jest od wczoraj dlatego miałaś problem, żeby go znaleźć :)
          Jakby jakiś jeszcze problemik to wal śmiało -koleżanka jest zorientowana w tym
          wszystkim, więc może podpowiedzieć - a ja napiszę :) Buzialki :)
          • beba2 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 21:16
            No,wielkie dzięki dorottka1.
            Nie omieszkam zajrzeć pod wskazane adresy.
            Pozdrówka:)
    • Gość: imgrad Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:43
      kurcze.. a ja używam dermese codziennie już tydzień i nie widze efektów...
      Smaruje rano po umyciu rąk i na noc pod rząd dwa razy. Moje dłonie są wciąż
      bardzo suche i skórki przy paznokciach popękane ;((( co robic?
      • beba2 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 22:45
        Smaruj dalej.Ja sobie pozwalałam nawet na 4 aplikacje dziennie,ale super
        zrobiło się dopiero po dwóch tygodniach.
        • Gość: imgrad Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:21
          ooo.. dzieki.. :) bede smarowac z nadzieja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka