Gość: TRISS IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 26.04.04, 21:51 ZDOBYŁAM DERMESĘ :) ALE NIESTETY BEZ ULOTKI NA KTOREJ JEST TA ISTOTNA, SZCZEGOLOWA INSTRUKCJA. MAM TYLKO TO, CO JEST NAKLEJONE NA OPAKOWNIU. NAPISZCIE, BARDZO PROSZE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b. Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.ug.gdow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:40 podciagam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.wspiz.edu.pl 27.04.04, 18:46 Oki - przepisze fragment tej ulotki: Przypadek I Skóra bardzo sucha, przemrożona, mocno zniszczona, popękana lub zrogowaciała: Rano- rozprowadź płyn na skórze intensywnie nawilżając Wieczorem- Rozprowadź płyn na czystej skórze. Odczekaj kilka minut i powtórz czynność Tak intensywne nawilżanie ma na celu szybkie i bardzo skuteczne zregenerowanie skóry przez głębokie wniknięcie substancji roślinnych. Gdy skóra stanie się miękka i gładka- to intensywność i częstotliwość nawilżania dostosujesz do własnych potrzeb. Przypadek II Skóra szorstka, sucha, lekko zniszczona: Rozprowadź płyn na czystej skórze 1-2 razy dziennie. (coś tam coś tam..).. gdy skóra stanie się gładka i miękka... Potem wystarczy, że będziesz stosować Dermese profilaktycznie, dostosowując częstotliwość i intensywność nawilżania do własnych potrzeb. Oki - nie bardzo mam czas żeby wszystko przepisać - podsumowując 2x wieczorkiem intensywnie nawilżając, rano raz - jak się wszystko wyleczy, zagoi, skóra stanie się normalna to sama dobierasz częstotliwość stosowania. Sorki, że tak w skórcie, ale mam nadzieje, że wystarczy-(to mniej więcej 1/4 tej ulotki) dalej są opisy do czego to można stosować, że bez konserwantów i tak dalej. Muszę lecieć- pa Odpowiedz Link Zgłoś
katrina1980 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 27.04.04, 19:12 gdzie dermesa w Krakowie? ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 27.04.04, 19:50 aaa, wielkie dzieki super!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss dermesa w krakowie IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 27.04.04, 19:55 ano wiem, niestety jest nieprawda, ze dermesa jest juz w cefarmie czy innych hurtowniach zaopatrujacych krakowskie apteki, moj pan farmaceuta osiedlowy ;) byl na tyle sympatyczny, ze wszystkie obdzwonil i w koncu zamowil mi 1 sztuke z ... warszawy! proponowalam zeby wzial od razu wiecej, ale twierdzi, ze tylko ja o ten preparat pytalam!![?!] Odpowiedz Link Zgłoś
dorottka1 Re: dermesa w krakowie 28.04.04, 22:16 A ja wiem, że na pewno jest w CEFARM (centrala wa-wa), PGF i PROSPER S.A., bo koleżanka pracuje w aptece i ściągała ten kosmetyk do siebie i obie go używamy :) Jak Twój farmaceuta miałby nadal kłopot z zaopatrzeniem to podrzuć maila to mu troszkę podpowiemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
monru Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 28.04.04, 23:57 Dziś odwiedziłam kilka aptek i panie farmaceutki, nie wiedzą o co pytam: ( ...Powiedziały chyba 2, że spytają w hurtowni. Proszę Was o napisanie, kto DERMESA wyprodukował, czy zaimportował, bo również o to słyszałam zapytania.. Jutro znów idę na łowy:) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 00:31 Producent: " Dębowe Wzgórze " firma z Wieliszewa koło Warszawy. Pierwszą Dermesę juz skończyłam (ściąganą od producenta ).Jednak koszt przesyłki był prawie taki sam jak preparatu.Chodziłam ostatnio po krakowskich aptekach i panie wywalają na mnie gały jakbym była niespełna rozumu.Podrzuciłam pomysł z Cefarmem i Prosperem.Jedna miła farmaceutka dzwoniła do nich przy mnie i o Dermesie tam nie słyszeli (było to tydzień temu). No to ja już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss w krakowie! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 29.04.04, 09:02 no przeciez mowilam, ze nikt w krakowskich aptekach o dermesie nie slyszal, i ze przy mnie pan aptekarz dzwonil do 3 zaopatrujacych go hurtowni z efektem zadnym!! zadzwonil w koncu do Warszawy, nie wiem-byc moze do centrali cefarmu, w kazdym razie sprowdazil preparat dla mnie , sztuka jedna, cena 15.50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: w krakowie! IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 15:50 ok, powiedz Triss która to doładnie apteka? Facet pożałuje, że nie ściągnął jednak dwóch :) i w ogóle w których aptekach pytałyście? ja się też przejdę i popytam, jak się tak pare osób przejdzie i popyta, to może kogoś oświeci że należy to wprowadzić do oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: w krakowie! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 29.04.04, 17:26 oki, pytałam - bez skutku w aptekach na Gertrudy, Stradomiu, w geancie i koło Alma supermarketu. a sprowadził mi ją Pan mgr z apteki w pawilonie handlowym na malutkiej uliczce Bajana [równoległa do żwirki i wigury i do meissnera, prostopadła do pilotów, ślepa, miedzy blokami :) ] Odpowiedz Link Zgłoś
dorottka1 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 20:49 Hej bebe2- to proponuje wybrać się na al. Pokoju 4 lub pokoju 33 ew. nabłonie 1. Tak jak pisałam, koleżanka ściągała dla siebie z hurtowni PROSPER i w Krakowie ten kosmetyk jest od wczoraj dlatego miałaś problem, żeby go znaleźć :) Jakby jakiś jeszcze problemik to wal śmiało -koleżanka jest zorientowana w tym wszystkim, więc może podpowiedzieć - a ja napiszę :) Buzialki :) Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 21:16 No,wielkie dzięki dorottka1. Nie omieszkam zajrzeć pod wskazane adresy. Pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imgrad Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.04, 22:43 kurcze.. a ja używam dermese codziennie już tydzień i nie widze efektów... Smaruje rano po umyciu rąk i na noc pod rząd dwa razy. Moje dłonie są wciąż bardzo suche i skórki przy paznokciach popękane ;((( co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ 29.04.04, 22:45 Smaruj dalej.Ja sobie pozwalałam nawet na 4 aplikacje dziennie,ale super zrobiło się dopiero po dwóch tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imgrad Re: DERMESA- DOKŁADNA INSTRUKCJA- PLIIIIZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:21 ooo.. dzieki.. :) bede smarowac z nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś