Dodaj do ulubionych

krem na noc!

29.04.04, 12:56

Dziewczyny polećcie mi dobry krem na noc wiek 20-30 lat, twarz
bezzmarszczkowa, potrzebujaca jednak jakiegoś dobrego nawilzenia, na dzien
stosuję krem biodermy sensibio d.s(matujący)
uzywam tez zmywacza arnaud i maseczki z czerwonej glinki
Obserwuj wątek
    • skay5 Re: krem na noc! 29.04.04, 13:14

up,up
    • loggi Re: krem na noc! 29.04.04, 14:41
      Ja używałam Dermiki Preventi - Regenerujący krem na noc - ładnie się wchłaniał,
      bardzo dobrze nawilżał. Ale teraz jest trochę za ciepło więc cała seria siedzi
      w lodówce. Teraz skusiłam się na Bielendę - Botoks Efekt i muszę przyznać, że
      jest bardzo fajny:) Co prawda zauważyłam u siebie jak na razie tylko lekki
      zarys zmarszczek ale nie chę czekać aż będą dobrze widoczne więc uznałąm, że
      trzeba działać już teraz:)Kremowo-żelowa konsystencja, szybko się wchłania i
      twarz rano wygląda jakby taka bardziej "napita". Muszę powiedzieć, że zaskoczył
      mnie ten kremik i to bardzo pozytywnie. Dokupiłam szybciutko resztę serii:)
      • Gość: karola Re: krem na noc! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 11:26
        no wlasnie,co byscie,polecily,drogie Panie do 25-letniej cery mieszanej,na
        ktorej widac 'zarysy zmarszczek mimicznych'? na dzien uzywam Nivea A-Flavon,ale
        jest jakby troche za tlusty.. Czy Botoks Efekt nie jest za mocny dla 25latki?
        • Gość: loggi Re: krem na noc! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.04, 12:39
          To wszystko zależy od cery - dla jednej 25 latki będzie odpowiedni a dla innej
          30 latki za mocny. Ja wychodzę z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć -
          zwłaszcza że jak się pojawią zmarszki to tak naprawdę już ciężko się ich
          pozbyć!:(
    • ewakam Re: krem na noc! 30.04.04, 08:35
      Ja polecam Iwostin na noc z wit. A+C: treściwy, dobrze nawilża,rano cera
      wyglada ładnie (wypoczęta, nawilzona), koncze opakowanie i napewno kupie
      następne (75 ml ok. 33 zł)
    • skay5 Re: krem na noc! 30.04.04, 10:40

up
    • Gość: justa Re: krem na noc! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.04.04, 11:07
      mnie b. przypadł do gustu Milk Comfort Avonu, jest lekki, ale super nawilża,
      skóra go po prostu chłonie, skóra po nim jest b. gładka w dotyku.
    • Gość: mary lu Re: krem na noc! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:54
      niebieska super nawilzajaca seria z Yves Rocher. Sprawdzona- super
    • fifii Re: krem na noc! 03.05.04, 15:16
      La roche posay Active C. Są dwie wersje do cery suchej i mieszanej bądz
      normalnej. Ja uzywam do suchej raz na jakś czas plus krem pod oczy z tej samej
      seri. Slicznie rozświetla ożywia i ujedrnia cerę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka