Dodaj do ulubionych

samoopalacz i opalanie na solarium

IP: *.chello.pl 04.05.04, 15:12
witam.Mam pytanie-Czy majac na twarzy samoopalacz promienie UVA i tak
dochodza do mojej skóry(samoopalacz ich nieblokuje???)Pytam poniewaz ostatnio
skusilam sie na samoopalacz i jakos slabiutki efekt uzyskalam i zwiazku z tym
mam zamiar wybrac sie na solarium....niechcialabym zmarnowac kasy jesli mam
sie wogole nieopalic przez ten samoopalacz!!dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: samoopalacz i opalanie na solarium IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 15:15
      Przeważnie samoopalacze nie mają filtrów, a nawet jeśli, to i tak musisz jakiś
      użyć do solarium. Ja bym powiedziała, że samoopalacze i balsamy brązujące wręcz
      pomagają na solarium uzyskać ładniejszy, silniejszy efekt.
      • Gość: kasiascarlet Re: samoopalacz i opalanie na solarium IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 21:12
        dziewczyny, wy się zastanówcie z tym solarium. Będziecie miały swoje pięć minut-
        przez pewien okres super lachy, co? mam na co dzień do czynienia z kobietami,
        które wygladają okropnie i o 10 lat starzej przez solarium. Bo oto jego efekt
        na dłuższą metę. I nie ściemniać, że wy tak sporadycznie. Wiem co piszę.
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: samoopalacz i opalanie na solarium IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 00:12
          Ja nie korzystam z solarium. Dlatego byłabym wdzięczna za polecenie mi jakiegoś
          dobrego samoopalacza/balsamu brązującego.
          • Gość: kathy20 Re: samoopalacz i opalanie na solarium IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 11:26
            wiem ze drogie ale rewelacyjne - samoopalacze DIORA,wole wydac wiecej na dobry
            samoopalacz niz katowac moja skore i za pare lat wygladac jak wysuszone jablko:
            ((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka