michelle2004 04.05.04, 18:35 Mam pewien problem z nakladaniem cienia na powieki. Kiedy nałożę cień po paru godzinach skupia on się w małych szczelinach moich powiek. Co mogę na to poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ula_s Re: problem z powiekami 04.05.04, 19:07 Zeby cien siedzial bez zmian caly dzien tam gdzie sie go kladzie potrzebna jest baza pod cien firmy Artdeco. Baza ma konsystencje kremu, wystraczy odrobine rozsmarowac a na to normalnie polozyc cien(ie). Swoja droga cienie Artdeco tez sa fajne, maja piekne kolorki.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle2004 Re: problem z powiekami 04.05.04, 19:13 Czy te kremy nie są tłuste? Bo jeśli tak to chyba nie dla mnie. Kiedy cienie sie zbijają w szparkach to mam dość tłuste powieki. Nawet kiedy nie mam makijażu to po paru godzinach kiedy przetrę powieki to czyje tłusty film. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: problem z powiekami 04.05.04, 20:15 ja mialam dokladnie to samo, co Ty. i pomagla w/w baza!!! baza nie jest tlusta, nakłada sie jej odrobine, ma lekko fioletowy odcien, zapach nie wszytkim odpowiada, ale po nałożeniu nie jest wyczuwalny. ja tez mialam zawsze tluste powieki i cienie wygladaly fatalnie nawet już po 1 godz. w koncu przestalam sie malowac, bo wygladalm gorzej z cieniami niz bez nich. Teraz cienie ( inglota najczesciej) wytrzymuja autentycznie caly dzien, nawet teraz kiedy zrobilo sie cieplej. Baza kosztuje ok. 35 zl jest to male ( 5ml) czarne pudeleczko. aha! baza jest wydajna, ja uzywam od stycznia, prawie codziennie i ubyla odrobinka:-) Odpowiedz Link Zgłoś