Gość: liana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.04, 17:40 No właśnie, gdzie taki zabieg zrobią dobrze i za niezbyt wygórowaną cenę??? Najlepiej okolice centrum/krzyki. I jesli mozecie to napiszcie jaki to koszt (same łydki/całe nogi) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madie Re: up - n/txt IP: *.neting.com.pl 11.05.04, 20:44 hejka ja moge polecic gabinet przy ulicy kazimierza wielkiego na przeciwko KFC. pracuja tam na kosmetykach firmy Babor-ja jestem z wszelkich uslug a takze nie da sie ukryc atmosfery(bardzo sympatyczna obsluga) bardzo zadowolona. nie mam tylko w tej chwili przy sobie do nich numeru ale zawsze mozesz tam podejsc i zobaczyc jak wyglada, zapytac o cene itp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Depilacja woskiem we Wrocławiu - gdzie ? ? ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 22:16 Ja też poszukuję ( nogi i bikini) na Krzykach - może ktoś zna jakiś fajny i niedrogi zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liana Re: Depilacja woskiem we Wrocławiu - gdzie ? ? ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.04, 20:31 :) znalazłam ale jeszcze nie wypróbowałam. malutki zakład na ul.Pocztowej(boczna al.Wiśniowej), wygląda czysto i sympatycznie, ceny bardzo korzystne w porównaniu ze znana mi oferta - całe nogi to koszt 40 zł (w innych od 70 w górę). Jak już wypróbuję to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liana Re: Depilacja woskiem we Wrocławiu - gdzie ? ? ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.04, 16:31 byłam i wypróbowałam :) na razie skóra trochę podrażniona (ale u mnie to normalne po wosku) kosmetyczka sympatyczna i fachowa (moim zdaniem ;) depilacja jak depilacja - bez zadnych cudów, ale dokładnie zrobiona i nogi są gładkie. jesli ktoś zainteresowany byłby - służę namiarami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Depilacja woskiem we Wrocławiu - gdzie ? ? ? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.04, 22:41 czy po depilacji stosują jakiś kosmetyk łagodzący zaczerwienienie lub kojący i ampułkę hamującą odrost włosów? Dla mnie to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Depilacja woskiem we Wrocławiu - gdzie ? ? ? IP: *.echostar.pl 15.05.04, 15:26 Ja od kilku lat jestem wierna jednej kosmetyczce. Polecam Studio Passion na ul. Ślężnej 27 (niedaleko Dworca PKS). Kosmetyczka fachowa,z doświadczeniem. Ceny bardziej, niż umiarkowane (łydki - 30zł, całe nogi 60-70). tel. 783-49-89 Odpowiedz Link Zgłoś