Gość: borówka IP: 195.205.24.* 11.05.04, 15:31 Gdzie w krakowie mozna pewnie i bez przeplacania wykonać zabieg złuszczania kwasami owocowymi? zarówno kosmetyczny jak i tez kwasami o wiekszym stężeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borówka Re: kwasy - kraków IP: *.zim.citynet.pl / 80.51.253.* 12.05.04, 19:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: kwasy - kraków IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 13.05.04, 08:06 Polecam gabinet dr. Hejmo na Slawkowskiej - nie jest to jakies super nowoczesne miejsce, ale dr jest profesjonalistka i chyba jako jedyna w Krakowie wykonuje yellow peel - najczesaciej przeze mnie stosowany. Nie polecam jednak gabinetu na Zwierzynieckiej (niestety nie pamietam juz nazwisk lekarzy). Ok, jest przyjemnie, ladnie, milo, ale po ich peelingu do tej pory (minely juz 4 tygodnie! ) mam czerwony plamy, poniewaz niewiedziec czemu pani doktor zaaplikowala mi wiecej kwasy na skronia - ktore w ogole go nie potrzebowaly! No i ogolnie nie bylam zadowolona z efekty - tkaze nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś