Gość: miu IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.05.04, 18:10 Czy nakłdanie tipsów na bardzo obgryzione pazury boli? Ile to kosztuje i jak długo trwa.Gdzie najlepiej zrobic sobie tipsy w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plum1000 Re: tipsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:07 Nie, nie boli. Trwa 2 h lub dluzej Cena: zalezy od gabientu rodzaju uzywanych preparatów- od 100zl w zwyz. Odpowiedz Link Zgłoś
nanowoodkryta Re: tipsy 13.05.04, 20:51 nie nie boli , ale mi osobiscie przeskadzaly i zdjelam bardzo szybko - nie dla mnie takie rozrywki - mialam natrectwo ze widac ze mam tipsy pozatym jesli nie malujesz kolorowy lakierem to widac , nawet te najlepiej zrobione - juz po bardzo szybkim czasie..w koncu paznokiec rosnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: tipsy IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.05.04, 23:38 Dzieki za wiadomosć.Jutro idę sobie zrobić tipsy.Przynajmniej raz w życiu będe miała długie paznokcie.Mam nadzieje ze się ich nie da obgryzć. Odpowiedz Link Zgłoś