28.07.11, 19:46
Musze cos zrobic z moja szyja-mam paskudne, pionowe zmarszczki i obwisla skora ( no coz, te latka....). Czy ktoras w Was poddala sie zabiegowi aparatem Zaffiro? Jaki rezultat, albo inne rady????
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Pomozcie 28.07.11, 22:33
      184l napisała:

> Musze cos zrobic z moja szyja-mam paskudne, pionowe zmarszczki i obwisla skora
      > ( no coz, te latka....). Czy ktoras w Was poddala sie zabiegowi aparatem Zaffir
      > o? Jaki rezultat, albo inne rady????

rf, fraxel lub ostrzykiwanie.
    • 184l Re: Pomozcie 29.07.11, 23:01
      W moim przypadku to wina nie robienia niczego aby wstrzymac proces starzenia skory. Teraz jednak postanowilam cos zrobic, poczytalam sporo i jestem mocno zainteresowana sonoforeza.
      Co o tym zabiegu wiecie/myslicie? Jakies doswiadczenia?
      • issey_miyake Re: Pomozcie 29.07.11, 23:10
        184l napisała:

> Teraz jednak postanowilam cos zrobic, poczytalam sporo i jestem mocno zain
        > teresowana sonoforeza.
        > Co o tym zabiegu wiecie/myslicie? Jakies doswiadczenia?

ultradźwięki nie dadzą żadnych efektów
        • 184l Re: Pomozcie 31.07.11, 11:16
          No to mam przechlapane. Na zadne inwazyjne zabegi nie decyduje sie , po lasrze trzeba unikac slonca, a ja lubie i moga byc obrzeki+ zaczerwienienia. Sa jeszcze naswietlania LED- czy to cos da?
          • 184l Re: Pomozcie 31.07.11, 15:28
            Chodzi dokladnie o swiatlo czerwone. czy rzeczywiscie dziala odmladzajaco na skore (twarz) i zmniejsza zmarszczki ???
          • issey_miyake Re: Pomozcie 25.08.11, 00:53
            184l napisała:

> No to mam przechlapane. Na zadne inwazyjne zabegi nie decyduje sie , po lasrze
            > trzeba unikac slonca, a ja lubie i moga byc obrzeki+ zaczerwienienia. Sa jeszcz
            > e naswietlania LED- czy to cos da?

LED jest dobre na okolice oczu, a zmarszczki na szyi to jedne z trudniejszych do usunięcia, nie ma metody, która jednocześnie daje efekty i nie daje skutków przejściowych niepożądanych
    • lady.godiva Re: Pomozcie 31.07.11, 15:50
      Na właściwą pielęgnację skóry nigdy nie jest za późno- poradź się jakie produkty stosować, ważne jest oczyszczanie, tonizowanie, odpowiednie kremy z filtrami, peelingi i maseczki 1-2 w tygodniu. Niestety tego co już się stało z twoją cerą nie zmienią, nie cofną zmarszczek- tu może pomóc medycyna estetyczna, kwas hialuronowy albo botoks, ale tu najlepiej się poradzić dobrego lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka