184l 28.07.11, 19:46 Musze cos zrobic z moja szyja-mam paskudne, pionowe zmarszczki i obwisla skora ( no coz, te latka....). Czy ktoras w Was poddala sie zabiegowi aparatem Zaffiro? Jaki rezultat, albo inne rady???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: Pomozcie 28.07.11, 22:33 184l napisała: > Musze cos zrobic z moja szyja-mam paskudne, pionowe zmarszczki i obwisla skora > ( no coz, te latka....). Czy ktoras w Was poddala sie zabiegowi aparatem Zaffir > o? Jaki rezultat, albo inne rady???? rf, fraxel lub ostrzykiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Pomozcie 29.07.11, 23:01 W moim przypadku to wina nie robienia niczego aby wstrzymac proces starzenia skory. Teraz jednak postanowilam cos zrobic, poczytalam sporo i jestem mocno zainteresowana sonoforeza. Co o tym zabiegu wiecie/myslicie? Jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Pomozcie 29.07.11, 23:10 184l napisała: > Teraz jednak postanowilam cos zrobic, poczytalam sporo i jestem mocno zain > teresowana sonoforeza. > Co o tym zabiegu wiecie/myslicie? Jakies doswiadczenia? ultradźwięki nie dadzą żadnych efektów Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Pomozcie 31.07.11, 11:16 No to mam przechlapane. Na zadne inwazyjne zabegi nie decyduje sie , po lasrze trzeba unikac slonca, a ja lubie i moga byc obrzeki+ zaczerwienienia. Sa jeszcze naswietlania LED- czy to cos da? Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: Pomozcie 31.07.11, 15:28 Chodzi dokladnie o swiatlo czerwone. czy rzeczywiscie dziala odmladzajaco na skore (twarz) i zmniejsza zmarszczki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Pomozcie 25.08.11, 00:53 184l napisała: > No to mam przechlapane. Na zadne inwazyjne zabegi nie decyduje sie , po lasrze > trzeba unikac slonca, a ja lubie i moga byc obrzeki+ zaczerwienienia. Sa jeszcz > e naswietlania LED- czy to cos da? LED jest dobre na okolice oczu, a zmarszczki na szyi to jedne z trudniejszych do usunięcia, nie ma metody, która jednocześnie daje efekty i nie daje skutków przejściowych niepożądanych Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: Pomozcie 31.07.11, 15:50 Na właściwą pielęgnację skóry nigdy nie jest za późno- poradź się jakie produkty stosować, ważne jest oczyszczanie, tonizowanie, odpowiednie kremy z filtrami, peelingi i maseczki 1-2 w tygodniu. Niestety tego co już się stało z twoją cerą nie zmienią, nie cofną zmarszczek- tu może pomóc medycyna estetyczna, kwas hialuronowy albo botoks, ale tu najlepiej się poradzić dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś