Dodaj do ulubionych

glinki argiletz

IP: *.pl / *.enterpol.pl 19.05.04, 18:09
Dziewczyny gdzie mozna kupic glinki argiletz z tubce w lublinie??
Obserwuj wątek
    • nefretete8 Re: glinki argiletz 19.05.04, 18:41
      możesz kupiś przez internet www.esentia.pl
    • justa_79 Re: glinki argiletz 20.05.04, 11:33
      może zamówisz sobie w aptece?
      • Gość: lalique Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 22:52
        W Gdańsku na przykład jest bardzo ciężko zdobyć maseczki Argiletz. Szukałam ich
        w kilkunastu aptekach (tych małych, kameralnych, jak i supermarketowych, gdzie
        z koszykiem można sobie zakupy robić) i niestety, ekspedientki na hasło
        Argiletz robiły tylko duże oczy ze zdziwienia, że niby co to za firma? No ale w
        jednym przybytku natknęłam się na pożądany przeze mnie produkty z glinki - są w
        aptece w Alfie Centrum na Przymorzu, występują w formie pasty (19 pln) i
        proszku 300 g za 39 zeta. Są wszystkie rodzaje - żółta, biała, zielona i
        czerwona - isty maseczkowy raj.
        Swojej maseczki jeszcze nie kupiłam. Proszę doradźcie, który wariant wybrać!
        Chcę mieć buzię jak pupcia niemowlaka...
        • Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:30
          Ale jaka masz cere ? Ja mam tradzikowa wiec uzywam zielonej aha glinke to nie w
          aptece tzn tam czesto mozna dostac ta w saszetce ale to sie nie oplaca glinke
          zamowcie sobie w sklepie zielarskim
        • Gość: justa Re: glinki argiletz IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 11:17
          w Trójmieście co kilka miesięcy są targi Natura i Życie oraz od Wahadełka do
          gwiazd - tam często się wystawia firma Argiletz, więc można od nich kupić, kto
          wiem, może i taniej niż w sklepach.
    • Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 23:30
      Tam gdzie te wszytskie ziola olejki eteryczne i inne cuda wianki natury:)
    • Gość: k Re: glinki argiletz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.04, 11:30
    • l81 Re: glinki argiletz 17.08.04, 08:35
      Wiem gdzie mozna kupić, ale nie w tubce tylko w proszku. Tam gdzie stał pomnik
      Bieruta na przeciwko jwst sklep ZIOŁA - to własnie tam. Pozdrawiam.
    • chilloucik Re: glinki argiletz 17.08.04, 09:27
      nie wiem gdzie w lublinie, ale w krakowie sa w sklepach zielarskich, wiec moze
      i u siebie poszukaj w tego rodzaju sklepach. zadne apteki, czy sklepy
      kosmetyczne.
      • Gość: maja281 Re: glinki argiletz IP: *.net.autocom.pl 18.08.04, 09:42
        W których sklepach zielarskich w Krakowie?
        • chilloucik Re: glinki argiletz 18.08.04, 09:53
          ja kupilam na krupniczej - nie bylo zadnego problemu, po prostu stala na polce
          i czekala na mnie:))) nazwy tego sklepu nie pamietam, bo to juz dosc dawno
          bylo, ale idac od bagateli sklep jest po lewej stronie. wiem ze jest gdzies
          jeszcze w jakims sklepie na plantach, ale w ktorym konkretnie miejscu to ci nie
          powiem, a lazenie i szukanie - no jak masz ochote na spacer:D
          ale w tym na krupniczej jest na 100%
          • maja281 Re: glinki argiletz 18.08.04, 10:04
            Wielkie dzięki:-)
            • chilloucik Re: glinki argiletz 18.08.04, 10:35
              nie ma za co:)
    • Gość: kaloo Re: glinki argiletz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:55
      A GDZIE W WAWIE?!?!?-nie chcę już zamawiać przez esentię.
      pzdr!
    • Gość: kaloo GDZIE W WAWIE GLINKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:13
      PLS POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Anka Re: GDZIE W WAWIE GLINKI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:19
        Ojej nie ma w aptekach tej w tubce zazwyczaj zamawia sie w sklepie zielarskim
        idz i zamow sprobuj tez zamowic w aptece czekaj sie 1-4 dni na taka glinke
      • chilloucik Re: GDZIE W WAWIE GLINKI??? 18.08.04, 09:10
        kaloo poszukaj w sklepach typowo zielarskich. albo takich z roznymi mydelkami,
        z pachnidlami naturalnymi. bo rzeczywiscie - panie aptekarki robia tylko spore
        oczy :D
        • Gość: kaloo GDZIE W WAWIE GLINKI??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:13
          he he!!! no właśnie...!;)
          dzięki wielkie kochane dziewczynki,zobaczymy co się da zrobić!Jak znajdę to dam
          znać, a tymczasem jak ktoś ma dokładny namiar na sklepy z tą cudownie
          trudnodostępną glinką to niech wpisuje!!!
          pzdr!
    • Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 14:22
      A dlaczego nie chcesz zamawiac w esteni ? Ile kosztuje przesylka wecie
      dziewczyny ? Bo jesli 10 zl to sie nie oplaca w sklepie placi sie 22 zl hmm
      • Gość: kaloo Re: glinki argiletz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 15:26
        w esentii jest 10zl za przesyłkę,więc wcale nieokazyjnie te ceny wychodzą
        (zreszta i bez tego tez...),poza tym chce mieć ja od razu a nie czekać,poza tym
        jestem teraz sporo w pracy i listonosz nie ma bata nie zastanie mnie w domu a
        na pocztę też nie zdążę pójść-odstać 2h-odebrać,więc w moim przypadku odpada...
        pzdr!
        • Gość: Anka Re: glinki argiletz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 00:51
          Jednak popatrzylam i zamowienie musi byc na min 40 zl zamowilam kilka produktow
          i wychodzi mnie to taniej bo do centrum place ok 10 zl za bilety takze mi sie
          oplaca zamawiac przez net :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka