25.09.17, 21:34
tradycyjnie, we wrześniu wzięłam urlop i udałam się ... do wód smile
pogoda fajna (słońce co chwila, cieplutko), okolica bajeczna, dogadzam sobie basenem i zabiegami różniastymi

hitem jest basen z białą glinką (poguglujcie sobie) ! człek ma wrażenie, że zanurzył się w cieplusieńkim rzadkim kisielu smile jedyny problem to wypłukanie tego cuda z kostiumu. Ale - przytomnie - wzięłam ich kilka (coby schły) w tym jeden z tych mniej wyględnych wink

ciekawe czy dopierze się po powrocie...
Obserwuj wątek
    • arim28 Re: wakacje 25.09.17, 21:58
      Mocnom zazdrosna wink smile Wypoczywaj i mocz sie w glince - bedziesz jak Kleopatra po kapielach.
      • saga55-5 Re: wakacje 25.09.17, 22:25
        Kleopatro wink wrzuć jakieś fotki smile
        • aankaa Re: wakacje 26.09.17, 00:16
          mnie w tej mazi ? big_grin
          • saga55-5 Re: wakacje 26.09.17, 08:50
            No nieeee...... ogólnie jakieś.... smile
    • mysiulek08 Re: wakacje 26.09.17, 18:02
      Super smile

co zas do moczenia sie glinkach, to bedac w termach wulkanicznych zawsze biore sesje w blotach smile i do wanny wchodze bez kostiumu czy innych desusow smile ale to jest osobne pomieszczenie, przewidziane na solowy relaks wink z dwoma wannami (jedna z blotem plus dodatkowe wiaderko jakby ktos sobie chcial dolozyc) i druga z czysta termalna wada, do tego prysznic.

Jesli nie ma wytycznych co do ubioru w Twoim spa i sa to sesje indywidualne to ja bym pozbyla sie kostiumu, albo dopytala sie czy nie maja jednorazowych maktek i stanikow. Szkoda szkodowac skorze takiego zabiegu.
      • aankaa Re: wakacje 26.09.17, 20:09
        no, niestety trzeba być w kostiumie - pomieszczenie z basenem jest oszklone więc nie ma szans wejść/wyjść (a nawet prysznic jest na widoku) na golasa
        jednorazówek nie dajom crying

dziś nie wiem czym sobie bardziej dogodziłam - basenem bąbelkowym, w glince czy kolacją - zażyczyłam sobie placki ziemniaczane ze śmietaną i kawiorem (palce lizać). Jest tak ciepło, że pożarłam je na tarasie
        • jottka Re: wakacje 27.09.17, 11:16
          nie zmieścisz się w ten kostiumsad powiedział człowiek ciężko zazdrosny o te placki... w tak luksusowe warunki powinnaś zabrać osobistą personalną, która by zjadła je za ciebie, żeby chronić cie od wpadek dietetycznych!smile
          • aankaa Re: wakacje 27.09.17, 11:45
            furda dieta !
            w kostiumie zmieszczę się jak przybędzie mi jeszcze jeden numerek rozmiaru big_grin
    • aankaa Re: wakacje 29.09.17, 22:30
      wróciłam z wywczasów (wczoraj też były placki)

w drodze do domu zahaczyłam o biuro, popracowałam chwil kilka (w ten sposób w poniedziałek wrócę jak po normalnym weekendzie a nie tygodniowej nieobecności. No, w trakcie też nie próżnowałam wink )

suszą się już 2 upiory, zaległam na hamaku
      przede mną 2 !!! dni leniuchowania i dopiero do pracy big_grin

lubię takie wakacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka