Dodaj do ulubionych

Nowe przebarwienia mimo filtrów

08.09.11, 08:48
własnie wróciłam z wakacji bogatsza o kilka nowych przebarwień oraz o ciemniejsze stare plamy :/

stosowany na codzień (a właściwie na co noc) Ystheal na czas przed- i wakacyjny zamieniłam na Skinoren krem (głwnie chodzi mi o pozbycie się przebarwień, walkę ze zmarszczkami oraz dbanie o czystość cery)
Stosowałam emulcję Avene z filtrem 50+ no i mimo nieeksponowania twarzy, przebarwienia się pojawiły :/

Polećcie proszę jakiś specyfik, który sobie z nimi poradzi - mam końcówkę Ystheal, Skinoren mi jakoś nie pasuje (twarz nico szczypie, cera była jakas świecąca, pojawiły się tuż przed @ zanieczyszczenia - jestem na NIE)
krem nie droższy niż 140zł, do stosowania codzinnie na noc
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Nowe przebarwienia mimo filtrów 08.09.11, 12:36
      marghot napisała:

> Polećcie proszę jakiś specyfik, który sobie z nimi poradzi - mam końcówkę Ysthe
      > al, Skinoren mi jakoś nie pasuje (twarz nico szczypie, cera była jakas świecąca
      > , pojawiły się tuż przed @ zanieczyszczenia - jestem na NIE)
      > krem nie droższy niż 140zł, do stosowania codzinnie na noc

NeoStrata Mleczko AHA 10%.
      • marghot Re: Nowe przebarwienia mimo filtrów 08.09.11, 12:52
        własnie czytam sobie opisy w jednym ze sklepów internetowych i zaznacyzłam jako warte(?) uwagi:

NeoStrata Renewal 12% PHA
        NeoStrata Krem z glukonolaktonem 10% PHA
        Mandelac krem nawilżający 5%
        Retises 0,25% - regenerujący krem przeciwzmarszczkowy - jednak dość kosztowny

czy polecane melczko dobrze nawilży twarz?

a już było tak pięknie :/
        • issey_miyake Re: Nowe przebarwienia mimo filtrów 08.09.11, 13:31
          marghot napisała:

> NeoStrata Renewal 12% PHA
          > NeoStrata Krem z glukonolaktonem 10% PHA
          > Mandelac krem nawilżający 5%
          > Retises 0,25% - regenerujący krem przeciwzmarszczkowy - jednak dość kosztowny

warte uwagi, chociaż osobiście wyeliminowałabym Mandelac, krem z glukonolaktonem - sa zbyt delikatne.

> czy polecane melczko dobrze nawilży twarz?

jeśli chcesz dobrego nawilżenia, wybierz ten sam odpowiednik tyle że krem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka