IP: *.udn.pl 23.05.04, 15:36
Hej, chciałabym Was zapytać po ilu dniach, tudzież tygodniach
zaobserwowałyście jakieś efekty, o ile zaobserwowałyście. Jakie efekty i w
ogóle Wasz stosunek do tej maści.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marchwina Re: acne derm IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.05.04, 17:23
      Ja osobiscie jestem zadowolona, na poczatku mnie bardziej wysypalo, ale mi
      glownie chodzi o przebarwienia po tradziku. Po jakims 1-1,5 zaczelo wybielac i
      widac duza poprawe. Ale ja mam dodatkowo blizny a na nie juz chyba acne derm
      nie pomoze.Ale najwazniejsze ze pzrebarwienia znikaja, teraz bylam 3 razy w
      solarium po 10 minut buzka jest brazowa i pzrebarwien nie widac ale mysle ze na
      jesein znowu bedzie wysyp.Alem mimo ze chodze do solarium smaruje mascia twarz
      do solarium chodze od 3 tygodni a acnederm stosuje juz ok 3 miesiecy.
      • Gość: skapula Re: acne derm IP: *.euromedicare.pl / *.euromedicare.pl 24.05.04, 03:37
        acne-derm i solarium??? Nabawisz sie przebarwień jeszcze większych niż masz.
        • beba2 Re: acne derm 24.05.04, 10:04
          Acne derm nie jest kwasem fotouczulającym, ale ja podczas półrocznej kuracji
          unikałam słońca.
          Na początku mnie wysypało, a potem piekła i łuszczyła się cała buzia. Po dwoch
          tygodniach to ustąpiło i było lepiej. Jednak w momencie, kiedy już myślałam, że
          pozbyłam się trądziku, wszystko nagle powróciło. I to po pół roku stosowania.
          Odstawiłam to w diabły. Widocznie nie każdemu pomoże, bo każdy ma inną
          przyczynę trądziku.
    • ruda_80 Re: acne derm 24.05.04, 10:12
      U mnie efekty były wręcz odwrotne od oczekiwanych, tzn. po kilku dniach
      używania Acne Derm na twarzy pojawiło mi sie bardzo dużo ktost i to takich
      dosyć sporych, dodatkowo zaczeły tworzyć mi sie takie podskórne guzki bez
      żadnego czubka (a nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam). Jestem na 99%
      pewna, że przyczynił sie do tego Acne Derm. Bo po jego odstawieniu wszystko
      wróciło do normy, po czym po przerwie znowu zaczełam go stosować i znowu to
      samo. Może i troche rozjaśniał przebarwienia, ale cóż z tego skoro pojawiały
      sie nowe po krostach które mi wyskakiwały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka