Gość: julia IP: *.chello.pl 26.05.04, 15:13 chodzi mi o prodyukty dla profesjonalistow.Nie zadne jajka na glowe itd.:)) >Zgory wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.chello.pl 31.05.04, 21:48 plissssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jetka Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: 62.117.19.* 31.05.04, 22:08 w aptece sa dostepne dla jasnych i ciemnych wlosow:WAX, dokladna nazwa tego co mam w domu:Henna treatment for Blondes; bardzo skuteczne nawet na baaardzo zniszczone wlosy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandy Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 31.05.04, 22:12 Sunsilk do wlosow zniszczonych (zolto-pomaranczowy)! Rewelacja! Dla mnie swietny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:23 tez jestem zdesperowana. czytalam o masce firmy cosmetici dora (maska z wyciagiem z bambusa). dostepna ponoc w aptekach. info na wizazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 06.06.04, 10:52 noo, ja tez :-) i jak nic te maske kupie, jak ja tylko gdzies zobacze... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 14:24 wpisz w wyszukiwarce nazwe firmy. na oficjalnej stronie sa adresy aptek, gdzie mozna kupic. w kazdym miescie jest ich kilka. na razie uzylam te maske 2 razy i podzialala tylko na objetosc wlosow, moze trzeba stosowac ja dluzej. zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 01:08 maska regeneracyjna SCHWARZKOPF PROFESSIONAL,rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.marymont.pl 06.06.04, 12:12 super jest maska biothermu, szampony z reszta tez. mozesz wziac w sephorze probke i sprawdzic. tylko nie wiem czy to 'dla profesjonalistow' ;) bo to nie firma tylko fryzjerska. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 23:08 www.fryzjer-sklep.pl tam znajdziesz kilka skutecznych ( i tańszych od alegro)polecam. ps minus brak opisów zapytaj fryzjerki lub na innych www Odpowiedz Link Zgłoś