Dodaj do ulubionych

MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!!

IP: *.chello.pl 26.05.04, 15:13
chodzi mi o prodyukty dla profesjonalistow.Nie zadne jajka na glowe itd.:))
>Zgory wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: julia Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.chello.pl 31.05.04, 21:48
      plissssss
      • Gość: jetka Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: 62.117.19.* 31.05.04, 22:08
        w aptece sa dostepne dla jasnych i ciemnych wlosow:WAX, dokladna nazwa tego co
        mam w domu:Henna treatment for Blondes; bardzo skuteczne nawet na baaardzo
        zniszczone wlosy, polecam
        • Gość: Mandy Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.pl / *.enterpol.pl 31.05.04, 22:12
          Sunsilk do wlosow zniszczonych (zolto-pomaranczowy)! Rewelacja! Dla mnie
          swietny!
    • Gość: ivy Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:23
      tez jestem zdesperowana. czytalam o masce firmy cosmetici dora (maska z
      wyciagiem z bambusa). dostepna ponoc w aptekach. info na wizazu
      • Gość: katinka Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 06.06.04, 10:52
        noo, ja tez :-) i jak nic te maske kupie, jak ja tylko gdzies zobacze... ;-)
        • Gość: ivy Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.04, 14:24
          wpisz w wyszukiwarce nazwe firmy. na oficjalnej stronie sa adresy aptek, gdzie
          mozna kupic. w kazdym miescie jest ich kilka. na razie uzylam te maske 2 razy i
          podzialala tylko na objetosc wlosow, moze trzeba stosowac ja dluzej. zobaczymy:)
    • Gość: mila Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 01:08
      maska regeneracyjna SCHWARZKOPF PROFESSIONAL,rewelacja
    • Gość: AgaU Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.marymont.pl 06.06.04, 12:12
      super jest maska biothermu, szampony z reszta tez. mozesz wziac w sephorze
      probke i sprawdzic.
      tylko nie wiem czy to 'dla profesjonalistow' ;) bo to nie firma tylko
      fryzjerska.
      pozdrawiam
      aga
    • Gość: sylwia Re: MASKA-REGENERACYJNA DO WŁOSOW????!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 23:08
      www.fryzjer-sklep.pl
      tam znajdziesz kilka skutecznych ( i tańszych od alegro)polecam. ps minus brak
      opisów zapytaj fryzjerki lub na innych www
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka