Dodaj do ulubionych

HENNA A ROZJASNIANIE WŁOSÓW

IP: baza.* / 62.233.185.* 31.05.04, 17:47
WITAM. MAM WŁOSY KOLORU CIEMNY BLOND CHCIAŁABYM JE NATURALNIE
ROZJAŚNIĆ,SŁYSZAŁAM ,ZE NAJLEPSZE EFEKTY MOŻNA OSIĄGNAC UŻYWAJAC HENNY
NP.FIRMY ELD.SA SPECJALNE KOLORKI DO ROZJAŚNIANIA NP.BURSZTYN. MAM PYTANIE
CZY TA HENNA NAPRAWDE ROZJASNI MI WŁOSY(O ILE TONÓW) I CZY BĘDZIE ZOSTAWIAC
RUDAWY ODCIEN? PROSZE O ODPOWIEDŹ
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: HENNA A ROZJASNIANIE WŁOSÓW IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 31.05.04, 21:17
      A skad takie rewelacje ze henna rozjaśnia włosy? Ja z tego co wiem to nada Ci
      jakis kolorek ale ich nie rozjaśni. Od lat farbuję włosy chna wiec wydaje mi
      sie ze cos juuż o niej wiem ale może akurat się mylę. Zycze powodzenia w
      rozjasnianiu Pozdrawiam
      • mimix Re: HENNA A ROZJASNIANIE WŁOSÓW 01.06.04, 09:54
        henna napewno nie rozjaśni Ci włosów , nada im tylko kolorek - prawie napewno
        rudawy. Jakiś czas temu był wątek o tym - skorzystaj z wyszukiwarki.
      • justa_79 Re: HENNA A ROZJASNIANIE WŁOSÓW 01.06.04, 10:50
        też mnie to zdziwiło, ale skoro na farbie jest napis "Blond" i na obrazku taki
        sam kolor włosów, to już nie wiem, co ta farba robi: www.tech-
        food.parser.com.pl/index_pol.html
        • mimix Re: HENNA A ROZJASNIANIE WŁOSÓW 01.06.04, 11:02
          to nie jest typowa "farba chemiczna". To jest farba ziołowa - robiona z chny.
          Właściwie ja na to mówię "odżywka koloryzująca". Zmywa się z włosów, ale włosy
          nie są zniszcone tak jak po zwykłej farbie, tylko są odżywione, miękkie. Nie
          stosuje się po tym farbowaniu żadnej odżywki - tak jak to jest w przypadku
          zwykłej farby. Ogólnie bardzo polecam , bo poprawia kondycję włosów. Ja farbuję
          ciemnymi kolorami, wychodzi ok, chociaż kolorek zawsze pod światło jest trochę
          rudawy. Ale trzeba bardzo uważać gdy ma się włosy farbowane chemicznymi farbami
          , bo może wyjść kolorek buro-zielony :) Lepiej sprawdzić na małym pasemku przed
          zafarbowaniem całych włosów.
    • Gość: katinka a ja napisalam maila IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 01.06.04, 12:36
      napisalam maila z pytaniami do producenta i dystrybutora glownego farb-odzywek
      ziolowych Eld, zobaczymy jaka otrzymam odpowiedz :)
      • mimix Re: a ja napisalam maila 01.06.04, 12:53
        Daj znać jak dostaniesz odpowiedź , też jestem ciekawa :)
      • Gość: kiki Re: a ja napisalam maila IP: baza.* / 62.233.185.* 04.06.04, 16:57
        WITAM. I JAKĄ DOSTAŁAŚ ODPOWIEDŹ? POZDRAWIAM
        • Gość: katinka Re: a ja napisalam maila IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 04.06.04, 18:04
          pobieglam na poczte, a tam... NIC. nie odpisali mi jeszcze, ale pamietam o Was
          Kobietki, na pewno dam znac :)
          • Gość: up Re: a ja napisalam maila IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 14:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka