zielonakoniczyna 22.11.11, 21:33 Doradzcie mi prosze kremy: - na dzien - na noc - pod oczy. 35lat, blyszczenie, rozszerzone pory, troche zaskornikow, zmarszczek brak, karmie piersia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiacyntowa.1 Re: Ponawiam prosbe- doradzcie mi prosze 23.11.11, 14:42 Zgodnie z zasadami tego forum wyłącznie retinoidy i kwasy. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Ponawiam prosbe- doradzcie mi prosze 23.11.11, 15:02 zielonakoniczyna napisała: > Doradzcie mi prosze kremy: > - na dzien > - na noc > - pod oczy. > > 35lat, blyszczenie, rozszerzone pory, troche zaskornikow, zmarszczek brak, karm > ie piersia. ad 1 - skinoren krem ad 2 - skinoren krem ad 3 - retises eye Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakoniczyna issey- kilka dodatkowych pytan 23.11.11, 23:14 Dziekuje bardzo za doradzenie. Jestem w temacie laikiem, wiec mam kilka pytan. 1. Krem Skinoren na dzien i na noc- czy tylko ten? Zadnych innych, dodatkowych kremow? Jesli tez inne prosze doradzic jakie i jak stosowac.Prosze uwzglednic Flavo C, bo stosuje od kilku dni. 2. Gdzie moge kupic ten krem pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: issey- kilka dodatkowych pytan 23.11.11, 23:26 zielonakoniczyna napisała: > Dziekuje bardzo za doradzenie. Jestem w temacie laikiem, wiec mam kilka pytan. > 1. Krem Skinoren na dzien i na noc- czy tylko ten? tak > Zadnych innych, dodatkowych > kremow? tak > Jesli tez inne prosze doradzic jakie i jak stosowac.Prosze uwzglednic > Flavo C, bo stosuje od kilku dni. możesz zastosować przed skinorenem rano > 2. Gdzie moge kupic ten krem pod oczy? w sieci, napisz e-mail na gazetowy to podam adresy Odpowiedz Link Zgłoś
zielonakoniczyna i jeszcze jedno pytanie 23.11.11, 23:20 - doradzony krem pod oczy jest kremem na noc. Co wobec tego stosowac na dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: i jeszcze jedno pytanie 23.11.11, 23:27 zielonakoniczyna napisała: > - doradzony krem pod oczy jest kremem na noc. Co wobec tego stosowac na dzien? o tej porze roku na noc i na dzień Odpowiedz Link Zgłoś