Gość: Przyszła_PM IP: *.energis.pl 04.06.04, 12:09 Mam ochote zakupic sobie takie mydlo, ale czy spelnia role pielegnacyjna, czy tylko wylacznie dekoracyjna?! Uzywacie na co dzien tych pachnacych specyfikow?! Zapach dlugo sie utrzymuje na ciele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: Pachnace mydła glicerynowe 04.06.04, 16:19 Używam Roget&Gallet Cynamonowe+pomarańczowe. Nie wysusza zbytnio skóry, napewno mniej niz np. żel pod prysznic Nivea z rumiankiem:-) (aczkolwiek jakis balsam byłby potrzebny) Zapach super (świeży, cynamon b. apetyczny, a pomarańcze mleczno-"kwaśne"), ale tylko zaraz po użyciu, czyli jest super:-) Mają także pomidorowe, marchwiowe, lipowe, greipfruit (b. soczysty).... Cena chyba 15 zl za duzą kostkę w GC. Wcześniej używałem mydła tzw. na wagę, też cynamonowego (bardzo przelotne), ambrowego (dość fajne), miodowego (jest OK) chyba Sense Philosophy. Te wysuszają zdecydowanie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszła_PM Re: Pachnace mydła glicerynowe IP: *.energis.pl 04.06.04, 18:27 Dzieki za odpowiedz ja chcialam sobie kupic przez allegro, ale nie wiem czy warto... Co o tym sadzicie? www.allegro.pl/show_item.php?item=25838086 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: Pachnace mydła glicerynowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 19:31 wygląda jak nagrobek...bez obrazy..raczej proponuje Ci sklepy z mydelkami tego typu, teraz bardzo popularne- a co do mycia sie nimi- nie wysuszają, ale zapach raczej krótko trzyma, a co się na wąchasz w kąpieli to twoje- drogie, ale warto się zaopatrzyć choc raz, bo duża przyjemnośc i ten boski zapach.... Odpowiedz Link Zgłoś