Dodaj do ulubionych

L Oreal - translucide

IP: 192.168.0.* 08.03.02, 14:19
Dostałam próbke tego podkładu , mnie wydał sie dość fajny , dobrze sie
rozprowadzał co jest dla mnie ważne i "trzymał " sie dobrze . Kupić czy nie bo
własnie kończy mi się. Po jednym razie trudno sie zdecydować . Co o nim
sądzicie .
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: L Oreal - translucide IP: 213.134.140.* 08.03.02, 15:44
      Moj lezy odlogiem, mam tlusta skore i po Translucide swiecilam sie juz po dwoch
      godzinach. Ale dozownik z pompka, to mistrzostwo swiata. Jezeli masz sucha
      cere, to bedzie ci odpowiadal, bo poza tym jest swietny. Jezeli masz natomiast
      taka jak ja, lepszy bedzie Air Wear. Aha warto pamietac, ze Air Wear ma filtry
      a Translucide nie (o ile mnie pamiec nie zawodzi)
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: Satiaa Re: L Oreal - translucide IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 23:55
        uwazam ten podklad za jeden z najlepszych jakie mialam:)))fantastycznie kryje ,
        nawet na mojej mieszanej cerze sie sprawdzil , troche pudru sypkiego i bylo
        ok:))) no i dobralam sobie odcien (nr23)
        • Gość: yak-ona Re: L Oreal - translucide IP: *.client.attbi.com 09.03.02, 02:32
          ja tez uwazam ten fluid za jeden z lepszych!
          mam cere mieszane ale jakos specjalnie berdziej sie nie swiecilam!
          mysle, ze warto kupic!
          • Gość: Monika Re: Do Heleny IP: *.magma-net.pl 09.03.02, 11:55
            Helena, jak mocny jest filtr w Air Wear?
            • Gość: Marta Re: Do Heleny IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 09.03.02, 12:02
              Ja co prawda nie jestem Heleną,ale również używam Air Wear-ma filtr 12.
          • Gość: momisz Re: L Oreal - translucide IP: *.chello.pl 09.03.02, 12:12
            uważam go za rewelację!
            • kasiulek Re: L Oreal - translucide 09.03.02, 20:55
              Ja mam cere mieszana i w moim przypadku Translucide sie nie sprawdzil, twarz
              swiecila mi sie juz po kilku godzinach. Natomiast Air Wear jest o wiele lepszy,
              wyglada tak samo ladnie przez jakies 6-7 godzin (do poznego popoludnia w
              pracy), dobrze sie rozprowadza, ladnie kryje, nie daje efektu maski, aczkolwiek
              opakowanie ma takie sobie
              • Gość: marta Re: L Oreal - translucide IP: *.ipt.aol.com 11.03.02, 06:47
                Miałam ten podkład i nie mogłam się doczekać kiedy się skończy... Znałam go z
                Polski i był OK...kupiłam w Stanach i tragedia!!! Co prawda był jakiś
                unowocześniony, z mocnym filtrem (chyba aż 18!) i witaminą C. Jego jedynym
                plusem było to, że ładnie pachniał. Nie trzymał się na twarzy (mam skórę
                suchą), miał ją rozświetlać, a on po prostu się błyszczał. Nie krył
                zaczerwienienia przy skrzydełkach nosa, drobnych krostek idt. Dla mnie
                pieniądze wyrzucone w błoto! Teraz mam Clinique (Superbalanced) i jestem
                zachwycona, tuszuje co ma tuszować, jest lekki, ładnie się rozprowadza, jest
                taki "śliski" itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka