Dodaj do ulubionych

Chłopaki się bawią

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 01:44
piekni geje!

Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Chłopaki się bawią IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 09:40
      Nie chlopaki najpierw naucza sie grac taka jak Beckham, a potem (dopiero po
      treningu) do fryzjera...
      • Gość: Klara Re: Chłopaki się bawią IP: *.crowley.pl 05.06.04, 10:10
        Bez przesady, piłkarzami są niezłymi...
        • Gość: mj Re: Troche to żałosne IP: *.chello.pl 05.06.04, 11:01
          Troche to żałosne
          • klara-klara Re: Troche to żałosne 05.06.04, 12:09
            Dlaczego?
        • Gość: alec Re: Chłopaki się bawią IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 09:21
          niezłymi to są gejami
      • Gość: joker2004 Re: Chłopaki się bawią IP: *.proxy.aol.com 06.06.04, 12:24
        A kto powiedzial ze Beckham umie grac w pilke.Ten czlowiek ani nie potrafi
        dryblowac ani nie ma przebojowosci.Kompletne beztalencie.To tylko wytwor
        showbiznesu.On i pilka nozna,az mi sie chce smiac....
    • Gość: Tyson Re: Chłopaki się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:25
      Ni no geje czystej wody.
    • Gość: djmerf PEDAŁKI NIE PIŁKARZE IP: *.aster.pl 05.06.04, 11:29
      ja nie wiem co to jest???? to jest straszne. dlaczego np. rugbyści nie robią z
      siebie półkobiet. ciekawe czy piłkarze legii malują paznokcie?
      • Gość: S Re: PEDAŁKI NIE PIŁKARZE IP: 80.48.150.* 05.06.04, 15:46
        Przesada, to co już mężczyzna nie może mieć innej fryzury niż opierdolony
        maszynka?? JA mam długie włosy i czy to oznacza, że jestem pedałem?? Pojebało
        cię stary!!
      • Gość: Ramona Re: PEDAŁKI NIE PIŁKARZE IP: *.w / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:03
        No wiesz, to, że facet o siebie dba, to nie znaczy jeszcze, że jest
        homoseksualistą. No, ale widać, że tu jeszcze ciemnogród....
        • Gość: barry28 Re: PEDAŁKI NIE PIŁKARZE IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 07.06.04, 02:04
          To super!!! Na glowie mop a w srodku pusciutko - oto poslkie gwiazdy futbolu!
          Zeby jeszcze grali jak ich koledzy z zachodu
    • Gość: fradley ciekawe czy malują paznokcie? IP: *.aster.pl 05.06.04, 11:30
      to jest modne w tym sezonie?
      • Gość: cappi Re: ciekawe czy malują paznokcie? IP: *.modlin.pl / 81.210.87.* 05.06.04, 12:06
        Na to wygląda. Mnie tam się podoba. Wyglądają nieżle...
    • Gość: Mieczysław Re: Chłopaki się bawią IP: *.pu.kielce.pl 05.06.04, 12:19
      Artykuł dobry, ale dotyczy przykrych aspektów naszej tzw. "kultury masowej". To
      smutne, że lansuje się wizerunek mężczyzny-narcyza. Mężczyzna nie jest z
      natury "ładny", czy "piękny" i takim być nie może. Kreowanie swego wizerunku za
      pomocą fryzjera, czy kosmetyczki nie jest rzeczą męską. To domena kobiet.
      Mężczyźni od dawna czym innym zwracali na siebie uwagę, przypomnę tutaj takie
      niemodne dziś słowa jak: honor, wytrwałość, dzielność itp. Jeżeli ktoś ich nie
      zna, lub nie rozumie, proponuję zająć się dogłębną lekturą filozofów
      starożytnych chociażby, a manicure pozostawić swojej żonie.
      Podobno kultura się "homoseksualizuje". Nie wierzę w te brednie. Różne są
      oblicza homoseksualizmu, jak i różne są oblicza kultury. Jednąrzecz wypada
      jednak stwierdzić: homoseksualizm jest promowany przez media.
      • ludka.k Re: Chłopaki się bawią 05.06.04, 14:19
        L U D Z I E zastanówcie sie co wy piszecie?? a jak sie meżczyzna ładny urodzi,
        to co?, a jak ma akurat ochote na długie włosy to co? a jak sobie chłopcy
        metalowcy zapuszczają długie hery, to co? baby? geje? powariowaliście do
        szczętu, moim zdaniem oni są bardzo męscy i niczego im nie brakuje, i grają
        owszem - kto mi powie ze legia nie umie grac?

stek bzdur piszecie, aż sie zirytowałam
        pozdro
        • Gość: no to mowie Legia nie umie grać.(n/t) IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 14:28
        • Gość: Mateusz Re: Chłopaki się bawią IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 14:49
          Tak zgadlas : pilkarze kreuja sie na Beckhamow a nawet nie nadawaliby sie na
          podawaczy pilek w Realu .
        • Gość: S Re: Chłopaki się bawią IP: 80.51.242.* 05.06.04, 15:59
          No ja mam np. długie włoski i taki wąłsnie chcę mieć!!
      • Gość: Babeczka LUBIE LADNYCH CHLOPCOW MIECIU! IP: *.inter.net.il 05.06.04, 20:21
        Przeczytalam z szesc listow, a na Twoim Mieciu sie zatrzymalam. To juz
        przechodzi wszelkie wyobrarzenie! To teraz ladny mezczyzna to nie mezczyzna?
        Nie jest rzecza meska podobac sie? Nie ulega watpliwosci, ze honor,
        odpowiedzialnosc i odwaga stoja przed pieknem, ale czy jedno musi wykluczac
        drugie?
        Uwazam, ze fryzury sa super, szczegolnie dla naszych slowianskich chlopakow,
        ktorzy maja cienkie i slabe wlosy. Mam dosyc ogladania ogolonych karkow, ktore
        przypominaja mi czasy Nazizmu. Kiedy facet ma troche dluzsze wlosy mozna sie
        nimi bawic, mozna je piescic. Skoro je farbuje i prubuje ciagle
        nowych "wcielen" oznacza to, ze ma fantazje i nie boi sie experymentowac.
        Znaczy, ze jest COOL i nie dba o to co jakis zacofany emeryt ma na ten temat do
        powiedzenia.
        Chlopcy bawcie sie razem z nami dziewczynkami, my wam chetnie pofarbujemy
        kosmyki wlosow, mozemy miec przy tym swietna zabawe.
        Buziak (nie dla Ciebie Mieciu, ty musisz wygladac strasznie, moze nawet ci
        stopy smierdza na dowod mestwa - testosteron?)
        • Gość: lm Re: LUBIE LADNYCH CHLOPCOW MIECIU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:07
          a intelektu starcza jeszcze? bo trudno go wyczuc opierajac sie na lubosci do
          pieszczot wlosow i jakis cudownych doznaniach.Ten Mieciu z ktorego sie
          nasmiewasz zapewne jak byl mlody chyba na ciebie nie zwrocilby uwagi , bo ja
          chociaz mlodszy na pewno nie -znajac takie poglady.Jak oni wygladaja: ten
          Boruch z jego dwuznacznym chodem i przy jego fryzurze? Saganowski - zupelnie
          zdziewiczaly, o Szali sie nie wypowiem bo nawet nie trzebaby dlugo myslec i
          uzasadniach.Ogladnijcie szalonego jezdzca bez glowy czyli Wroblewskiego -
          wazelina na glowie i trudno doszukac czegos wiecej.A przy okazji sadze ze w
          twoim wypadku dupa to bedzie sie pisac przez "rz"bo twoja "pruba"
          i "wyobrarzenie" sklania mnie do wniosku ze tylko umiesz piescic wlosy!!!
      • Gość: agnitz Re: Chłopaki się bawią IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 14:10
        No cóż Mieciu - nie to co adne, ale co się komu podoba...Mnie tam się wydaje,że
        faceci są b a r d z o atrakcyjni i dla mnie właśnie są "z natury ładni" a
        niektórzy nawet piękni... naprawdę
    • Gość: Ljundberg Żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:00
      Zamiast naśladować pedalski(o przepraszam - metroseksualny;) ) wygląd innego
      piłkarza, mogli by spróbować naśladować czyjąś dobrą grę.
    • Gość: elvis Re: Chłopaki się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:34
      beznadziejnie beznadziejni,żałośni i nie mający pojęcia czym jest piłka
      nożna...lalusie
    • Gość: wojtek Brawo. Gazeta stracila dzisiaj "stałego" klienta.. IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 05.06.04, 16:10
      Brawo. Gazeta stracila dzisiaj "stałego" klienta..fuzja ITI Legia - Agora
    • Gość: muka! Szkoda że nie wzięli chłopaków z Lecha IP: *.chello.pl 05.06.04, 16:54
      Piotrek Reiss to by dopiero pięknie w takiej sesji wyglądał. I buźka piękna, i
      fryzurka topowa że hej ;)))
    • Gość: ja Re: Chłopaki się bawią IP: *.acn.waw.pl 05.06.04, 17:10
      wyjatkowo pedalskie fryzury. czyzby zapanowala jakas moga na pedalstwo, a to
      fryzury, a to parada zboczencow...
    • Gość: polawiacz_gejow ten drugi od gory nie wyglada na geja choc, IP: *.chello.pl 05.06.04, 17:32
      kolorowy jest. Ten z wlosami na piersiach oraz z rozdziawionym ryjem udajacym
      pilkarza, ktory sie przed chwila spuscil i ostatni z dwoma kutasikami z tylu
      glowy, wygladajacy jak niewinna niewiasta. Racja, wygladaja jak gejopocioty.
    • Gość: em Re: Chłopaki się bawią IP: *.top.net.pl 05.06.04, 17:59
      saganowski chce sie upodobnic do beckhama. kur... do czego to juz doszlo. sam
      bys cos wymyslil oryginalnego a nie tylko nasladujesz gwiazdora. beckhamowi to
      moze jakos pasuje, ma ladna buzke i regularne rysy twarzy. a legionista?
      saganowski to typowy polski chlopek-roztropek, zalosna nieudana kopia beckhama.
      daj se siana pilkarzyku i zajmij sie pilka.
    • Gość: Porfi Chłopaki się bawią IP: 62.111.159.* 05.06.04, 19:55
      Śmieszne te wasze kometarze. Faceci o facetach, zazdrościcie? Oczywiście dla
      was ideałem jest kzywonogi (piłkarski) model z ta sama nienaganna fryzurką na
      5mm....nuuuuda
      • Gość: doro Re: Chłopaki się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:15
        Tak, wlasnie przez takich facetow jak wy drodzy przesmiewcy musze sie caly czas
        naparzac na ulicy. troche to smieszne gdy najpierw krzyczycie "pedal" a
        nastepnie wasze panienki podbiegaja prosic zebym przestal was bic. Chlopcy maja
        fajne fryzury, odczepcie soe od nich. Nie wiem jak graja, bo nie interesuje
        mnie pilka, ale o wiele przyjemniej sie na nich patrzy niz na te lyse glowy.
    • Gość: Paula swiat sie smieje:) IP: *.bas2.srl.dublin.eircom.net 05.06.04, 20:18
      Chlopaki zmiencie fryzury. caly Dublin smieje sie z polskich pilkarzy. i co ja
      mam odpowiadac, ze cala Polska tak sie nosi?:)pozdrawiam wszystkich fryzjerow w
      Polsce.
    • Gość: irena Re: Chłopaki się bawią IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 22:19
      czy naprawdę nie macie o czym pisać, marnujecie papier i moje pieniądze na was na takie głupoty
      jak sobie będę chciała oglądac pięknych chłopców to sa do tego odpowiednie portale.
      • Gość: Amanda Re: Chłopaki się bawią- na zdrowie pedalkom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 23:55
        sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2115992.html
        baj, Amanda
        • klara-klara Re: Chłopaki się bawią- na zdrowie pedalkom 06.06.04, 12:56
          No i co z tego?
    • Gość: ~antylegionista Re: Chłopaki się bawią IP: 213.17.149.* 06.06.04, 12:37
      pedzie z warszawki do wylewania gnoju na łąkach
      • Gość: k2 Re: Chłopaki się bawią IP: *.acn.pl 06.06.04, 12:50
        chłopcze my zostaniemy przy swoich zajęciach i nie skorzystamy z twojego
        zaproszenia do wylewania gnoju. Baw się sam.
    • mroofka2 Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 12:52
      a niech się kreują na kogo chcą!!!co wy sie tak czepiacie!!!wolny kraj!!!
      przecież nikt nikomu nie bedzie mówił co ma osić na głowie, a czego nie!!! a
      tak w ogóle to Beckham jest beznadziejny w tym co robi, a wię c w grze w piłkę
      a sławę zyskał tylko dzięki tej lali ze Spice coś tam...
    • klara-klara Dzwini jesteście..... 06.06.04, 12:58
      ...piszecie tak, jakby tylko Beckham miał monopol na fryzury...
      A co do określaniea ich gejami, to bardziej ograniczonych tekstów pisać nie mogliście.
      Mi też osobieście nie pododbają facecie, któryz spędzają więcej czasu przez lustrem niż ja, ale bez przesady...pzrynajmniej jest ciekawiej, gdy wszyscy nei wyglądają tak samo...
    • Gość: fanfan Rysiek z klanu nigdy... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 06.06.04, 13:55
      nie dałby sobie zrobić takiej fryzury. To prawdziwy twardziel!!!
    • Gość: Clifford Re: Chłopaki się bawią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 14:01
      Smutne, ale prawdziwe; nie żel i wymodelowane włoski kreują piłkarza lecz
      domeną polskich boisk są właśnie te atrybuty! Jacy wątli "piłkarze" taki wątły
      poziom piłkarski! Niech Ci zniewieściali kolesie zastanowią sie, czy chcą kopać
      piłkę na przyzwoitym poziomie czy spędzać czas na gejowskich wybiegach! Jestem
      ciekaw czy grają też mecze w stringach...
      • Gość: swieca Re: Chłopaki się bawią IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 06.06.04, 14:21
        brawo!!!!!może myśla że jak pociągną druta beckhamowi to z jego nasieniem
        wyssaja talent piłkarski????
    • Gość: dolphin Re: Chłopaki się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 14:09
      niech zaczną grać jak anglicy a nie robić fryzury!!! banda bałwanów !!!
    • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 14:17
      to smieszne, ze jak mezczyzna jest obciety inaczej niz przecietnie(czyli
      wygolony na zero) to zaraz homoseksualista - a jeszcze jak troche fryzure
      pofarbuje..
      co to komu przeszkadza???
      najglosniej krzycza chyba ci co sami maja problem ze swoja seksualnoscia:PPP

poniewaz Legii nie kibicuje, to pojecia nie mam jak nazywa sie ten pilkarz z
      ostatniego foto(dwa kucyki i tatuaz)?
      • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 14:19
        Saganowski Marek
        • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 14:44
          dzieki klaro:-)
          • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 15:36
            Proszę bardzo.:)
            Dlaczego masz w sygnaturce Yakina??;)
            • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 15:42
              bo zbliza sie Euro2004 i moje sygnaturki beda przez ten czas "pilkarskie"
              a Yakin..hmm ogladalam kiedys mecz FC Basel z kims tam i Yakin gral
              wyrozniajaco co pozwolilo mi go dostrzec;-)
              teraz nawet jest troche blizej(Stuttgart)

pozdrawiam
              a ten Saganowski to tez calkiem calkiem..nawet mam go w swojej druzynie w
              Pilkarzykach - ale za umiejetnosci, bo z twarzy go nie kojarzylam
              • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 15:51
                Yakin podobał się mojej koleżance..yyyy tzn. też uważała, że świetnie gra:)
                A Saganowski to taki typ faceta, które lepiej wygląda kiedy sie nie odzywa:)
                A można wiedzieć jakie masz plany na przyszłe sygnaturki??
                :)
                • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 15:58
                  o -teraz jest oficjalna strona Euro w sygnaturce..

planuje jeszcze jednego takiego Holendra, Portugalczyka, Anglika, no i zobacze
                  w trakcie ogladania kto sie bedzie wyroznial -gra i hmm caloksztaltem;-)
                  i mam nadzieje ze bede mogla ostatecznie miec napis :Englad MASTER 2004:D

a Yakinow to dwoch jest, ale drugi, Murat bodajze, w cieniu jest..

a wiesz, w nazwiazaniu do Saganowskiego i jego milczenia, to czasem niewiem czy
                  wiekszosc pilkarzy tak nie ma:-))))
                  wole sie mylic hehehe
                  • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:00
                    Czyli kibicujesz WB..ja Portugalii:)

> a wiesz, w nazwiazaniu do Saganowskiego i jego milczenia, to czasem niewiem czy
                    >
                    > wiekszosc pilkarzy tak nie ma:-))))

Chyba nie jest aż tak źle...z tego co zauważyłam to można to zauważyć u piłkarzy polskich (niestety) i włoskich:)
                    • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:05
                      czasem jednak nieznajomosc jakiegos jezyka ma swoje zalety:-)))

Portugalii tez zycze udanych rozgrywek, niestety nie zabrali(nie powolali) ze
                      soba pewnego bramkarza, ktory jak lew walczyl w meczu FC Porto-AS
                      Monaco..zobaczymy jak bedzie..
                      • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:09
                        Chodzi o Baie? Dlaczego?
                        • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:12
                          no o niego - nie jest powolany - zobacz sobie oficjalny sklad portugalskiej
                          druzyny:

www.euro2004.com/tournament/teams/team=110/index.html
                          uwazam, ze szkoda, bo to zdolny bramkarz
                          • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:14
                            Hm...szkoda, faktycznie...ciekawe dlaczego do nie powołał.
                            • mallina Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:29
                              moze mial slabszy okres gry?albo czyms podpadl?prawde mowiac nie mam pojecia..

ale wierze ze podczas Euro jakies nowe talenty tez sie objawia!
                              ide na razie - pozdrawiam i dzieki za pogawedke:-)
                              • klara-klara Re: Chłopaki się bawią 06.06.04, 16:35
                                Dzieki również
                                :)
      • Gość: AAGGAATTKKAA Re: Chłopaki się bawią IP: 62.233.204.* 06.06.04, 19:29
        święte słowa Mallinko!!!! (a tak swoją drogą to ten ostatni to Mareeeek
        Saganowski!!!!!)
    • Gość: lm Re: Chłopaki się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:21
      Panie Saganowski - jestem bardzo ciekaw co pan powie swoim dzieciom kiedy
      zapytaja co pan ma na barkach?tego sie nie da wyczyscic i bedzie pan tlumaczyl
      ze taka byla moda? ale sadze ze za jakies 20 lat beda opinie wysmiewajace te
      wyglupy.Pamietam lata 50-60 te kiedy marynarze mieli takie grawerki i w latach
      70-kto mial takie to byl wysmiewany i kto to posiadal skrzetnie ukrywal a nawet
      decydowali sie na zdarcie skory pumeksem.Sadze ze nie myslicie
      perspektywicznie - to pilarzy blad a takze mlodych ludzi.Oni wiedza co beda
      robic za 2 dni a co za miesiac to juz przechodzi ich wyobraznie.
    • Gość: lm Re: Chłopaki się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 18:29
      dowcip o czleku noszacym nazwisko takie jak bramkarz L: telefon - glos w
      telefonie : czy zastalem druha Borucha.Odpowiedz: nie ma druha bo ...rucha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka