Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Warszawie

16.02.12, 22:06
Ja polecam Monikę Szpurko to zaje fajna babka,cały czas ją ścigam bo ostatnio zmienia często miejsca pracy,ale to mi nie przeszkadza.
za taką stylistką warto się przemieszczać,jestem młodą dziewczyną ona sprawia że zawsze jestem zachwycona nie robi mi pudła na głowie tak jak niektórzy potrafią albo powycinają włosy że nic z nimi nie można zrobić.zawsze się zastanowi i doradzi jest miła.
naprawdę warto polecić Panią Monikę to jej telefon 504205479 Lidka.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.home.aster.pl 30.03.12, 15:49
      Ja chodzę na Bruna 34, Salon Fryzma&Kosma. Zwykle chodziłam do Ewy, ale ostatnio miała zajęte terminy i umówiłam się do Elizy. Wyszłam bardzo zadowolona z efektów. Mój mąz obcina włosy u Sylwi, też nie narzeka.
      • miki90210 Re: dobry fryzjer w Warszawie 15.05.12, 10:57
        Sylwia the best :-)
        • Gość: Martyna Sylwia - salon Fryzma&Kosma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 18:49
          O tak, potwierdzam - jest super, ostatnio byłam u niej na ombre :-)
          • jarzebinka_80 Re: Sylwia - salon Fryzma&Kosma 01.04.13, 00:53
            a mi niestety schrzaniła włosy na maxa. za pierwszym razem obcięła mnie super i myślałam że w końcu znalazłam swojego fryzjera. niestety nie. po drugim obcięciu stwierdziłam że już do nie wrócę. może miała gorszy dzień - nie wiem, na pewno więcej nie zaryzykuję bo do tej pory czekam aż mi włosy odrosną i zrobię z nimi porządek...
      • Gość: ada Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.jmdi.pl 19.12.12, 22:10
        W reducie jest salon Revlon. Tam jest bardzo dobra Pani Magda, i spokojnie z własnego doświadczenia z tym salonem moge polecic. A na pewno ważne ze pracuja na profesjonalnych kosmetykach.
        • Gość: lydia45 Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: 80.50.135.* 06.06.13, 15:07
          W hotelu Hyatt na -1 jest salon fryzjerski 'Hair a Porter'. W szczególności polecam p. Leszka. Robiłam u niego zabieg keratynowy a wcześniej wycieniowałam włosy. Z zabiegu keratynowego jestem bardzo zadowolona. Efekt utrzymuje sie już długi czas a włosy w ogóle sie nie puszą ani nie kręcą. Ponadto w salonie fryzjerzy pracują na kosmetykach Kerastase i Tigi a także można je tam kupić. Polecam zloty elixir z Kerastase, działa cuda! :)
    • Gość: Monia Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 14:19
      POLECAM Prestige w Warszawaie na ul.Zegadłowicza.Byłam na farbie z Gruponem.Kolor wyszedł przepiękny.Pani fryzjerka bardzo się starała.Zastałam dopieszczona pyszną kawą i ciasteczkiem,za ciastko podziękowałam ale było miło.Polecam to miejsce,czyste i ładne wnętrza i dobry fryzjer.Zapisałam się na depilację laserową ,siedząc na farbie słyszałam pozytywne opinie klientek.
      • Gość: wiki Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.147.127.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.14, 18:29
        Ja przeprowadziłam sie teraz na Wole i pierwsze co to trafiłam do tego salonu www.salonurodyelegante.pl/
        Nie załuje bo okazało sie to być strzałem w 10tkę. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam ponieważ własnie wreszcie trafiłam na profesjonalne miejsce.
        • Gość: klientka Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.14, 19:02
          Prestige na Woli jest godny uwagi - polecam zwłaszcza strzyżenie męskie
      • darby.shaw Re: dobry fryzjer w Warszawie 24.04.14, 22:08
        to se pewnie tyłek zafarbowałaś
    • makskolar Re: dobry fryzjer w Warszawie 21.02.14, 17:08
      Polecam salon lovely look :) Razem z żoną uczęszczamy do tego salonu. Jest komfortowo, a cenowo jak dla mnie rewelacja. Możecie sprawdzić na stronie. Świetne doradztwo w zakresie doboru fryzury sprawiło, że rewolucja na mojej głowie była pozytywnym zaskoczeniem :)
    • Gość: cover06 Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 14:04
      super fryzjer damski jest w CHU BEMOWO Powstańców Śląskich 124 studio fryzur KOKO polecam Panią Sylwię potrafi wyczarować wszystko jakby co to nr. telefonu 22 634 17 17
    • Gość: klientka Re: dobry fryzjer w Warszawie IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.14, 18:57
      Polecam gorąco Panie ze Studia Prestige ul. Zegadłowicza. Zawsze jestem zadowolona ,obojętnie do której pani się zapiszę .Co 2 miesiące farbuję włosy a co miesiąc reguluję brwi i robię hennę.To dobre miejsce - polecam
      • kokozuza Re: dobry fryzjer w Warszawie 17.12.14, 23:34
        żelazna 67 Pani Wiola -tydzień wcześniej trzeba się umówić nie da rady z tak zwanego buta ale warto .
        Za kolor i reflex ze strzyżeniem wlosy za ramiona ,zapłaciłam 195 zł,ale biorac pod uwagę że trafilam w ręce fryzjera celebritis to luzik :D
        • lovelatka Re: dobry fryzjer w Warszawie 23.02.15, 21:08
          Wizyta u Pani Wioli ze Studia makeuphair24 zakończyła się sukcesem .Kokozuzo dziękuję :)
          Byłam pod innym adresem niż na forum,ale może ta Pani przyjmuje w dwóch miejscach ,nie wypadało mi pytać na pierwszej wizycie .

• re-en Re: dobry fryzjer w Warszawie 30.01.15, 14:44
      a ja do fryzjera chodze do pani magdy z instytutu urody. bardzo dobrze umie mi doradzic, a przy tym wszystkim jest mega sympatyczna :)
      • Gość: wiwa RE: dobry fryzjer -gorąco polecam p. Jolę IP: *.free.aero2.net.pl 15.03.15, 15:50
        Świetna fryzjerka a przy tym miła i komunikatywna osoba. Potrafi rewelacyjnie dobrać fryzurę do urody a po obcięciu włosy "układają się same". Wizyta u p. Joli to wielka przyjemność, dodatkowym atutem jest wygodny dojazd ( przy stacji metra Wierzbno) . Bardzo polecam :)
        602-366-036 salon "3pokoje"
    • lynnx33 Re: dobry fryzjer w Warszawie 26.06.17, 20:52
      Ja polecam z kolei Shake your head, a tam Anie lub Karola, sa naprawde bardzo profesjonalni. Cenowo jak na Wawe przyzwoicie i mozna sie zapisywac internetowo na wizyte co znacznie ułatwia sprawe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka