yaris55 26.03.12, 18:43 Czy ktoś stosował ałun, opłaca się kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: AŁUN 26.03.12, 20:18 Jako "dezodorant" czy punktowo do zamykania ranek (to raczej faceci przy goleniu)? Bo jako "dezodorant" ma wiecej aluminium niz jakikolwiek konwencjonalny dezodorant... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: AŁUN 27.03.12, 13:07 Ja używam po wycinaniu skórek.Mam takie bardzo narastające i zawsze sie przy manikiurze skaleczę(moja mama tego nie może pojąc,bo jej skórki nigdy nie rosną;)i taki ałunowy sztyfcik jest wtedy niezastąpiony Odpowiedz Link Zgłoś
yaris55 Re: AŁUN 27.03.12, 19:21 Głównie chodzi o dezodorant, czyli jest szkodliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: AŁUN 28.03.12, 13:24 yaris55 napisała: > Głównie chodzi o dezodorant, czyli jest szkodliwy? Nie jest szkodliwy. Może za to podrażniać skórę. Poza tym nie jest dezodorantem Odpowiedz Link Zgłoś
ten_typ_tak_ma Re: AŁUN 29.03.12, 20:15 Jako słabiutki antyperspirant, dodałabym rozczarowana nieskutecznością rossmanowskiego Crystal Body Deodorant. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi27p Re: AŁUN 10.05.12, 13:47 recenzja ałunu: i-naturalnie.blogspot.com/2011/07/alepia-dezodorant-naturalny-aun.html Odpowiedz Link Zgłoś
gabi27p Re: AŁUN 10.05.12, 13:50 Fajny jest jeszcze spray ałunowy - dodaje się wody i ulubionego olejku i gotowe: i-naturalnie.blogspot.com/2011/04/deo-spray-aunowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: AŁUN 12.05.12, 01:54 Ja uwazam, ze ten rossmanowski crystal jest super. Nie podraznia mojej ekstremalnie wrazliwej skory. Dziala doskonale. Naprawde polecam alergikom i posiadaczom skory wrazliwej. W porownaniu do vichy czy innych aptecznych jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś
mojestylio Re: AŁUN 01.10.12, 10:34 Oczywiście, że nie jest szkodliwy. Ja używam ałuna od kilku miesięcy jako antyperspirant. W lato zdał egzamin na 6, fakt, że nigdy nie miałam problemów z nadmierną potliwością . Myślę, że watro go kupić w moim przypadku się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
erykalina Re: AŁUN 22.06.12, 10:50 Ja stosowałam ten ałun www.mydlarnia.info/alun-w-pudrze-z-r-243za-damascenska-cat-230-id-855.aspx i musze powiedzieć, ze naprawdę działa. Latem kiedy bardziej niż zwykle się pocimy w moim przypadku zdał egzamin :) Obyło się bez wstydliwych plam pod pachami na ubraniach. A ten dodatkowo jeszcze ładnie pachniał różą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lovesummer Re: AŁUN 01.10.12, 12:34 A ja używałam dokładnie ten sam i nic mi nie dawał w momencie, kiedy moje koleżanki go zachwalały. Może to po prostu kwestia skóry/człowiek/hormonów.. sama nie wiem, ale u mnie nie działał.. Odpowiedz Link Zgłoś