magdzie 17.06.04, 12:59 prosze o podpowiedzi, szukam wszedzie i szukam, i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agunia38 Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 17.06.04, 13:01 pierwsze, co przychodzi na myśl to diorissimo diora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoanna Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 03:12 hej:) sama sporo szukalam! najpierw długo używałam diorissimo i envy, ale wszystko sie kiedys nudzi... az znalazlam: SHISEIDO "ENERGIZING FRAGRANCE". Śliczny, śliczny zapach, długo się utrzymuje, a w porównaniu z dwoma poprzednimi naprawdę tani! Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.06.04, 13:12 ale o jakieś konkretne kosmetyki chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdi Re: o WSZYSTKIE jakie znacie (!) ;) IP: *.crowley.pl 17.06.04, 22:09 W ENVY wanilia nie dominuje. jak dla mnie to trudno ją tam wogóle wyczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: o WSZYSTKIE jakie znacie (!) ;) 17.06.04, 22:12 pssst...my tutaj o konwaliach:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdi Re: o WSZYSTKIE jakie znacie (!) ;) IP: *.crowley.pl 18.06.04, 22:01 :) oops.. pomyliło mi się. ale faktem jest, że konwalie tez nie sa mega mocno wyczuwalne w envy. Więc jesli chodzi o konwalie to na pewno Diorissimo. pozdr ----- Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 17.06.04, 20:39 Kiedyś była woda toaletowa Aspasia z Oriflame, ale nie wiem czy jeszcze jest. Całkiem ładny zapach, tylko mało trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epa Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: *.one.pl / *.one.pl 17.06.04, 22:17 Cześć. Zapach konwaliowy ma w sobie perfum Avona Lyrical, jest niesamowicie kwiatowy i głównie pachnie w nim konwalia, taki wiosenny lekki zapach, ale musisz sama powąchąć żeby kupić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kala9 Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 17.06.04, 21:08 Jest tez woda toaletowa z Yves Rocher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:26 nie kosmetyk, ale też chemia użytkowa ;) Ajax Floral Fiesta, zielony (Flowers of Spring) ;) kiedyś Lumene miało dezodorant o zapachu konwalii, ale jak znam życie, to już go nie produkują :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 17.06.04, 21:32 a wiesz, ze ten watek nasunal mi sie wlasnie w momencie czyszczenie lustra w łazience wlasnie ajaxem o zapachu konwaliowym:))) och, wielkie dzieki za posta, mam lepszy humor;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:34 :) ale mi się miło zrobiło btw ja też mam ten ajax ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 17.06.04, 22:25 stella stella mccartney Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 19.06.04, 14:10 Sorry, ale Stella to są róże a nie konwalie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibia Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: *.rybnet.pl 17.06.04, 23:26 zobacz na lavender.pl tam tego pełno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULU Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna IP: 81.80.227.* 18.06.04, 16:04 Diorissimo Diora - czyściutka konwalia, a także Lilia Bella Guerlaina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy IP: *.chello.pl 18.06.04, 21:33 Jeśli chodzi o zapachy to Estee Lauder PLEASURES (biała seria) jest poprostu super konwaliowe Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: KOSMETYKI >zapach: ||| KoNwAlioWy ||| zna 18.06.04, 21:44 Diorissimo i Lilla Bella Guerlaina - zdecydowanie konwaliowe. Odpowiedz Link Zgłoś