Gość: katinka IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 22.06.04, 21:46 tak jak w temacie. uzylam 3 razy po 1ml, czyli zostalo jakies 17ml jeszcze. termin waznosci do 11/2004. nie jest mi juz potrzebny, wiec chetnie odstapie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: PILOXIDIL oddam komus z 3miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:09 Katinko, może ja bym wzięła? Justy polecała mi go na wypadające kłaki (mówiła, że jest bez recepty)ale pani w aptece powiedziała mi, że jest na receptę bo zawiera hormony. Trochę się zdziwiłam ale w końcu ona powinna wiedzieć najlepiej... Powiedz mi jak to w końcu jest z tym lekiem i jak się go stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: PILOXIDIL oddam komus z 3miasta IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 23.06.04, 11:14 iza, ja ten lek dostalam bez recepty, ale moze dlatego, ze mam dobra znajoma w aptece osiedlowej :) lek wciera sie w skore glowy co 12 godzin, po 1ml, jesli chcesz zalacze Ci strzykawke, bo dozownikiem, ktory jest w opakowniu ciezko ten 1ml odmierzyc ;) podobno lek pomaga, mojej kolezance jako jedyny wlasnie pomogl, miala lysinke 4cm2, a teraz sladu po niej nia ma, wloski odrosly. jesli nadal masz ochote - podaj mi adres na maila : katinka555@gazeta.pl, wysle najpozniej w piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś