moriax 13.06.12, 23:16 co byście wybrały? czy to zupełnie inna bajka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 14.06.12, 11:35 dla mnie to całkiem inna bajka..niby i tu i tu są antyoksydanty ja bym jednak bardziej ufała flavo c a za cenę Advence to wolałabym kupic jakies serum np.cell fusion,neostraty albo tego typu firmy.swoją drogą wlasnie szukam jakiegos dobrego gdyby ktoś mogł polecic konkretnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 19.06.12, 19:31 kasha77 napisała: > swoją drogą wlasnie szukam jakiegos dob > rego gdyby ktoś mogł polecic konkretnie:D serum z witaminą C czy antyoksydacyjnego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
molpson Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 14.06.12, 11:46 ANR jest super...bardzo wydajne, skora na drugi dzien po prostu wyprasowana, odmlodzona, wart swojej ceny...Flavo C nie uzywalam, ale uwazam, ze jego cena to lekka przesada...to serum zawiera z tego co sie orientuje tylko wit c i miorzab japonski, po co przeplacac, skoro mozesz miec podobny sklad z Biochemii urody duzo taniej?! Ale oczywiscie kazdy sobie wydaje na co chce, chodzi mi tylko o to, ze ANR posiada cala litanie skladnikow...i naprawde dziala i efekty widac po 2-3 dniach stosowania ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
asdgjl Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 14.06.12, 15:52 Ja jestem bardzo zadowolona z Flavo C, używałam wcześniej tego serum z Biochemii ale Flavo o wiele lepiej się sprawdza. Jakiś czas temu moja mama kupiła sobie ANR więc miałam okazję go wypróbować, i owszem cera wyglądała super, jednak w serach z antyoksydantami chodzi przede wszystkich o walkę z wolnymi rodnikami, a to działanie jesteśmy w stanie ocenić dopiero po latach;) Na pewno w przypadku ANR płacimy dużo już za samą markę, co mnie akurat zniechęca. -- twoja-cera.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś