Dodaj do ulubionych

Advanced Night Repair czy Flavo C ?

13.06.12, 23:16

co byście wybrały?
czy to zupełnie inna bajka?
Obserwuj wątek
    • kasha77 Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 14.06.12, 11:35
      dla mnie to całkiem inna bajka..niby i tu i tu są antyoksydanty ja bym jednak bardziej ufała flavo c a za cenę Advence to wolałabym kupic jakies serum np.cell fusion,neostraty albo tego typu firmy.swoją drogą wlasnie szukam jakiegos dobrego gdyby ktoś mogł polecic konkretnie:D
      • issey_miyake Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 19.06.12, 19:31
        kasha77 napisała:

> swoją drogą wlasnie szukam jakiegos dob
        > rego gdyby ktoś mogł polecic konkretnie:D

serum z witaminą C czy antyoksydacyjnego?:)
    • molpson Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 14.06.12, 11:46
      ANR jest super...bardzo wydajne, skora na drugi dzien po prostu wyprasowana, odmlodzona, wart swojej ceny...Flavo C nie uzywalam, ale uwazam, ze jego cena to lekka przesada...to serum zawiera z tego co sie orientuje tylko wit c i miorzab japonski, po co przeplacac, skoro mozesz miec podobny sklad z Biochemii urody duzo taniej?! Ale oczywiscie kazdy sobie wydaje na co chce, chodzi mi tylko o to, ze ANR posiada cala litanie skladnikow...i naprawde dziala i efekty widac po 2-3 dniach stosowania ! :)
    • asdgjl Re: Advanced Night Repair czy Flavo C ? 14.06.12, 15:52
      Ja jestem bardzo zadowolona z Flavo C, używałam wcześniej tego serum z Biochemii ale Flavo o wiele lepiej się sprawdza. Jakiś czas temu moja mama kupiła sobie ANR więc miałam okazję go wypróbować, i owszem cera wyglądała super, jednak w serach z antyoksydantami chodzi przede wszystkich o walkę z wolnymi rodnikami, a to działanie jesteśmy w stanie ocenić dopiero po latach;) Na pewno w przypadku ANR płacimy dużo już za samą markę, co mnie akurat zniechęca.

--
      twoja-cera.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka