Dodaj do ulubionych

Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii ?

• Gość: Doktor Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 28.06.04, 12:45
      Moze bede okrutny, ale po prostu NIE JEDZ TYLE i pij ogromne ilosci wody
      mineralnej.
    • Gość: Sebol Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:48
      biegac trzeba:):):):):):):) albo uprawiac sporty:):):):):):)):):):):):)
    • Gość: StellaMaris Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:49
      Idź do lekarza, może masz niedoczynność tarczycy...
    • Gość: gruby(juz nie) Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:50
      nie wolno wrzerac słodyczy i tlustych rzeczy:P
    • Gość: anna Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.wmc.net.pl 28.06.04, 13:05
      polecam pieczone jablka, także takie z mikrofalówki...w moim przypadku to
      najlepszy naturalny środek przeczyszczający...
    • Gość: Dafne Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.06.04, 13:50
      Mam podobny problem. Nie wiem ile to jest "troche lat na karku". Ja mam lat 30.
      Od 8 miesiecy pije regularnie czerwona herbate (pu erh).Przez 7 miesiecy pilam
      po jedenj filizance dziennie. Po jakis dwoch miesiacach zaczelo pomagac (ale
      wiem ,ze sa osoby, ktroe reaguja duzo szybciej).Picie tej herbaty pozwolilo mi
      minimalnie schudnac. W ciagu statniego roku przytylam 10 kg co spowodowane bylo
      zmaina miejsca zamieszkania a co za tym idzie i jedzenia. Od lutego tego roku
      przeszlam na diete 1000 kcal. Przez 3,5 miesiaca zgubilam te 10 kg. Pomogly mi
      w tym tez porady i wsparcie ludzi z pewnej strony interentowej dotyczacej
      odchudzania.
      pozdrawiam i polecam czerwona herbate.
    • Gość: marteczka tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:58
      KONIECZNIE ZROB BADANIA TARCZYCY - to b. powazna sprawa, bo niedoczynnosc nie
      tylko powoduje tycie, ale uszkadza organy, np. watrobe i trzustke. jesli
      czujesz sie ciagle spiaca, masz sucha skore, lekkie drzenie dloni, puchniesz
      chociaz sie nie objadasz - to wszystko sa objawy niedoczynnosci, chociaz wcale
      nie musza wystepowac, zeby wystepowala niedoczynnosc
    • Gość: Waldek Warszawa Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:03
      tez miałem ten sam problem. robiłem kupę raz na dwa lub trzy dni. problem
      skończył się kiedy zacząłem ćwiczyć na siłowni oraz przestałem jeść majonez,
      chrzan i inne ostre przyprawy... od tamtej pory kupka idzie raz na dzień, a
      zjedzone potrawy idą jedynie w mięśnie ... polecam... a i najważniejsze
      potrafie wyjeść całą lodówke a nie widać tego po mnie
    • Gość: Astakus Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:21
      Witaj, wiem, że to straszne uczucie, bo sama miałam ten problem. Obecnie nie
      mam specjalnie czasu na jedzenie, więc jem tylko wtdy kiedy jestem naprawde
      głodna. I to mi pomaga. Spróbuj !!! Bo to co mówią lekarze, że trzeba jesć
      regularnie to wcale nie jest reguła. Mam nazieje, ze wykorzystasz także mój
      sposób.
    • Gość: renia Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:22
    • Gość: HYSKY Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.sowilo.pl / 195.205.239.* 28.06.04, 14:24
      JESLI NIE JESTES Ą Ę TO ZAPODAJ TROCHE BIAŁKA
    • Gość: istotka Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:24
      hej! przede wszystkim idz do specjalisty, te wszystkie rady sa bardzo cenne,
      ale niewiadomo czy skuteczne. A w ogole w duzym stopniu sobie przecza :P
      Najlepiej wybrac sie do dietetyka czy cos takiego. Po za tym, nie bierz sobie
      tych rad do serca, ktore mowia zeby nie jesc!! Trzeba jesc, w odpoiednich
      ilosciach, bialka, weglowodany, tluszcze, to wszystko jest potrzebne. Jesli
      chodzi o przemiane materii, to mi sie bardzo poprawila kiedy zaczelam brac
      skrzyp polny. Tam zreszta pisze, ze poprawia przemiane materii.
    • Gość: m.i.s Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.crowley.pl 28.06.04, 14:51
      Podstawa jest odpuszczenie sobie slodyczy, jezeli jest sie od
      nich "uzaleznionym" trzeba zmniejszac ich porcje z dnia na dzien. Dobrze by
      bylo do jadlospisu wprowadzic m.in ciemne pieczywo, warzywa, owoce,jogurty
      naturalne. Mozna tez pomysles nad sposobem przyzadzania potraw, gotowane jest
      zdecydowanie mniej smaczne ale za to zdrowsze :P Nie powinno sie rowniez jesc
      na noc. Najlepiej jest zabezpieczyc sie w zwykly bialy ser (nie moze byc
      tlusty) i gdy poczujemy glod poprostu go zjesc... nie jest on tuczacy a
      mybedziemy syci. Codziennie rano pije zielona herbate, ktora przyspiesza
      metabolizm, picie jej po pewnym czasie bedzie zauwazalne :) Slyszalam o roznego
      rodzaju glodowkach...i wg mnie to najgorszy sposoba na odchudzanie...
      pozdrowionka
    • Gość: ktos Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 28.06.04, 15:20
      tyy grubasie moze mniej jedz??
    • aksia Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii 28.06.04, 15:49
      ty mi lepiej powiesz jak przytyc jakies 5 kg........... kurcze jem jak swinka i
      nic! ile mozna w siebie pakowac jedzenia i nic nie działa!!!!!!!
      • Gość: blu Re: Jak przyspieszyć - do aksia IP: *.chello.pl 28.06.04, 16:53
        Chętnie się zamienię, ja planuję schudnąć 10 kg.....
        A na przytycie proponuję jeść słodycze bez ogra niczeń, ile dasz radę i
        zrezygnować ze zdrowej żywności, a 60% jedzenia spożywac po 23..... Jak już
        zaczniesz tyć, to ci się odechce i będziesz rwać włosy z głowy, że taka głupia
        byłaś bo chciałaś przytyć, a setki dziewczyn marza o twojej figurze.....
    • Gość: cHUCKY !!!!Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:15
      WITAM... JESLI CHCESZ SCHODNAC TO POLECAM KURACJE Z AMFETAMINY LUB
      MARIHUANY :D :d:d CHUDNIESZ W OCZACH HEH
      • Gość: addi Re: !!!!Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę mate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:43
        amfa zniszczy ci zeby stawy i kosci
        mach sprawi ze przytyjesz bez problemu
      • nanan1 Re: !!!!Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę mate 28.06.04, 17:52
        akurat po marihuanie to sie je jak prosiak
    • Gość: simsonek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 16:55
      A mi powiedzcie jak taka przemiane materii PRZYSPIESZYC !!!!!! :)
    • Gość: agnieszka Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:50
      W moim przypadku pomoglo nie jedzenie chleba
    • Gość: stokrotka Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 18:35
      Ja polecam picie herbatki "Regulavit" i Pu-erh oczywiscie. Po za tym jabłka, na
      kolacje same owoce lub warzywka (najlepiej do 19:00), skromne obiadki, a
      śniadania złożone z otrębów pszennych, jogurtu, i kilku owocków. I ŻĄNYCH
      PRZEGRYZEK!!!!! Przyzwyczaj swój żołądek że mniej jesz!!! Woda mineralna
      owszem, ale tylko niskosodowa (np. Vitalinea, Arctic). Jeżeli będziesz miała
      problemy w poczatkowych stadiach to tabletki "Ananas" polecam. Ja w ciągu pół
      roku schudłam 16 kilo, od około roku ważę 50/167 i jest oki:) pozdrawiam i
      życzę powodzenia.
    • Gość: Bartik Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:37
      Farajerka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Maciek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: 212.244.39.* 28.06.04, 18:58
      Dupa w troki!!
      biegac, cwiczyc, ewentualnie jakas dietka!
      powinno wystarczyc
      • Gość: Bartek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.no / *.jgora.dialog.net.pl 28.06.04, 23:43
        A co poradzic chlopakowi ? chcialbym schudnac z 15 kg zeby wazyc 90 kg a nie
        105lg:) jaka dieta cwiczenia ewentualnie! ostatnio schudlem 10kg ale znowu
        przytylem prze siweta:)Pozdrawiam Jak by mozna bylo na meila odpowiedzi bylbym
        bardzo wdzieczny sdf147@wp.pl
    • Gość: Krzysiek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:00
      Witaj,
      ja miałem skopaną przemianę materii i przez trzy lata z tym walczyłe, bez
      skutecznie. Koleżanka poleciła mi pewne produkty, które stosuje od roku. i nie
      do wiary schudłem 35 kilo, moja przemiana materii się poprawiła. Normalnie
      czuje jak wszystko spalam bardzo szybko. I co najważniejsze jestem lżejszy,
      wyglądam młodziej i mam wiećej energii. Jeśli chcesz więcej szczegółów na ten
      temat to mogę wysłać Ci mailem, lub możemy porozmawiac na GG 8880028 e-mail
      kzygadlo@o2.pl, pozdrawiam
    • Gość: m Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.cebit.com.pl / 217.17.38.* 28.06.04, 20:03
      pij ziola: melisa, koper wloski, mieta. poprawiaja przemiane materii i
      zmniejszaja apetyt. (pij je w duzych ilosciach i unikaj napojow gazowanych i
      niestety alkoholu tez... pomaga)
      • Gość: Gosiek Wegetarianka IP: *.pl / *.enterpol.pl 28.06.04, 23:53
        no mam podobne problemy tylko że nie jem miesa. Wydawało by sie że powinnam być
        chuda itp ale to nie jest takie piekne. Jem duzo mniej słodyczy niz dawniej ale
        mimo wszystko tyje, mam wzdęcia i wogóle czuje sie beznadziejnie. Od jakiegoś
        czasu mam bulimie i juz sobie sama ze sobą nie radze. Nie ruszam sie bo juz nie
        mam siły ani checi. Po za tym samej nie potrafie. Chciałabym schudnąć ale juz
        nie wiem co robić :(( do lekarza nie pójde bo tylko przepisze mi jakieś leki a
        kasy nie mam na to wszystko, ech moze wy macie jakies pomysły ????
    • Gość: agga Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.06.04, 20:37
      pij rano ( na czczo)szklanke wody z cytryną ( na szklanke- sokku z polowki
      cytryny). mozesz dodac, jesli za kwasne, lyzeczke miodu ;)
    • Gość: Krystek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:38
      Proponuje regularny sex i to nie 15 minutowy, tylko jazda na maxa-to pomaga i
      pobudza wszystkie mięśnie człowieka.
      • Gość: jaaaaaaaaa Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.attu.pl / *.attu.pl 28.06.04, 21:40
        tylko do sexu właśnie trzeba mieć wygląd nikt z grubasem tego nie
        zrobi!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka