Gość: Doktor Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 28.06.04, 12:45 Moze bede okrutny, ale po prostu NIE JEDZ TYLE i pij ogromne ilosci wody mineralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebol Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:48 biegac trzeba:):):):):):):) albo uprawiac sporty:):):):):):)):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StellaMaris Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:49 Idź do lekarza, może masz niedoczynność tarczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby(juz nie) Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 12:50 nie wolno wrzerac słodyczy i tlustych rzeczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.wmc.net.pl 28.06.04, 13:05 polecam pieczone jablka, także takie z mikrofalówki...w moim przypadku to najlepszy naturalny środek przeczyszczający... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dafne Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.nwrk.east.verizon.net 28.06.04, 13:50 Mam podobny problem. Nie wiem ile to jest "troche lat na karku". Ja mam lat 30. Od 8 miesiecy pije regularnie czerwona herbate (pu erh).Przez 7 miesiecy pilam po jedenj filizance dziennie. Po jakis dwoch miesiacach zaczelo pomagac (ale wiem ,ze sa osoby, ktroe reaguja duzo szybciej).Picie tej herbaty pozwolilo mi minimalnie schudnac. W ciagu statniego roku przytylam 10 kg co spowodowane bylo zmaina miejsca zamieszkania a co za tym idzie i jedzenia. Od lutego tego roku przeszlam na diete 1000 kcal. Przez 3,5 miesiaca zgubilam te 10 kg. Pomogly mi w tym tez porady i wsparcie ludzi z pewnej strony interentowej dotyczacej odchudzania. pozdrawiam i polecam czerwona herbate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marteczka tarczyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:58 KONIECZNIE ZROB BADANIA TARCZYCY - to b. powazna sprawa, bo niedoczynnosc nie tylko powoduje tycie, ale uszkadza organy, np. watrobe i trzustke. jesli czujesz sie ciagle spiaca, masz sucha skore, lekkie drzenie dloni, puchniesz chociaz sie nie objadasz - to wszystko sa objawy niedoczynnosci, chociaz wcale nie musza wystepowac, zeby wystepowala niedoczynnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Warszawa Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:03 tez miałem ten sam problem. robiłem kupę raz na dwa lub trzy dni. problem skończył się kiedy zacząłem ćwiczyć na siłowni oraz przestałem jeść majonez, chrzan i inne ostre przyprawy... od tamtej pory kupka idzie raz na dzień, a zjedzone potrawy idą jedynie w mięśnie ... polecam... a i najważniejsze potrafie wyjeść całą lodówke a nie widać tego po mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astakus Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:21 Witaj, wiem, że to straszne uczucie, bo sama miałam ten problem. Obecnie nie mam specjalnie czasu na jedzenie, więc jem tylko wtdy kiedy jestem naprawde głodna. I to mi pomaga. Spróbuj !!! Bo to co mówią lekarze, że trzeba jesć regularnie to wcale nie jest reguła. Mam nazieje, ze wykorzystasz także mój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HYSKY Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.sowilo.pl / 195.205.239.* 28.06.04, 14:24 JESLI NIE JESTES Ą Ę TO ZAPODAJ TROCHE BIAŁKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istotka Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 14:24 hej! przede wszystkim idz do specjalisty, te wszystkie rady sa bardzo cenne, ale niewiadomo czy skuteczne. A w ogole w duzym stopniu sobie przecza :P Najlepiej wybrac sie do dietetyka czy cos takiego. Po za tym, nie bierz sobie tych rad do serca, ktore mowia zeby nie jesc!! Trzeba jesc, w odpoiednich ilosciach, bialka, weglowodany, tluszcze, to wszystko jest potrzebne. Jesli chodzi o przemiane materii, to mi sie bardzo poprawila kiedy zaczelam brac skrzyp polny. Tam zreszta pisze, ze poprawia przemiane materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.i.s Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.crowley.pl 28.06.04, 14:51 Podstawa jest odpuszczenie sobie slodyczy, jezeli jest sie od nich "uzaleznionym" trzeba zmniejszac ich porcje z dnia na dzien. Dobrze by bylo do jadlospisu wprowadzic m.in ciemne pieczywo, warzywa, owoce,jogurty naturalne. Mozna tez pomysles nad sposobem przyzadzania potraw, gotowane jest zdecydowanie mniej smaczne ale za to zdrowsze :P Nie powinno sie rowniez jesc na noc. Najlepiej jest zabezpieczyc sie w zwykly bialy ser (nie moze byc tlusty) i gdy poczujemy glod poprostu go zjesc... nie jest on tuczacy a mybedziemy syci. Codziennie rano pije zielona herbate, ktora przyspiesza metabolizm, picie jej po pewnym czasie bedzie zauwazalne :) Slyszalam o roznego rodzaju glodowkach...i wg mnie to najgorszy sposoba na odchudzanie... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 28.06.04, 15:20 tyy grubasie moze mniej jedz?? Odpowiedz Link Zgłoś
aksia Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii 28.06.04, 15:49 ty mi lepiej powiesz jak przytyc jakies 5 kg........... kurcze jem jak swinka i nic! ile mozna w siebie pakowac jedzenia i nic nie działa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blu Re: Jak przyspieszyć - do aksia IP: *.chello.pl 28.06.04, 16:53 Chętnie się zamienię, ja planuję schudnąć 10 kg..... A na przytycie proponuję jeść słodycze bez ogra niczeń, ile dasz radę i zrezygnować ze zdrowej żywności, a 60% jedzenia spożywac po 23..... Jak już zaczniesz tyć, to ci się odechce i będziesz rwać włosy z głowy, że taka głupia byłaś bo chciałaś przytyć, a setki dziewczyn marza o twojej figurze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cHUCKY !!!!Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:15 WITAM... JESLI CHCESZ SCHODNAC TO POLECAM KURACJE Z AMFETAMINY LUB MARIHUANY :D :d:d CHUDNIESZ W OCZACH HEH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addi Re: !!!!Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę mate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 16:43 amfa zniszczy ci zeby stawy i kosci mach sprawi ze przytyjesz bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
nanan1 Re: !!!!Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę mate 28.06.04, 17:52 akurat po marihuanie to sie je jak prosiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simsonek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.bilgoraj.sdi.tpnet.pl 28.06.04, 16:55 A mi powiedzcie jak taka przemiane materii PRZYSPIESZYC !!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 17:50 W moim przypadku pomoglo nie jedzenie chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 18:35 Ja polecam picie herbatki "Regulavit" i Pu-erh oczywiscie. Po za tym jabłka, na kolacje same owoce lub warzywka (najlepiej do 19:00), skromne obiadki, a śniadania złożone z otrębów pszennych, jogurtu, i kilku owocków. I ŻĄNYCH PRZEGRYZEK!!!!! Przyzwyczaj swój żołądek że mniej jesz!!! Woda mineralna owszem, ale tylko niskosodowa (np. Vitalinea, Arctic). Jeżeli będziesz miała problemy w poczatkowych stadiach to tabletki "Ananas" polecam. Ja w ciągu pół roku schudłam 16 kilo, od około roku ważę 50/167 i jest oki:) pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartik Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:37 Farajerka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: 212.244.39.* 28.06.04, 18:58 Dupa w troki!! biegac, cwiczyc, ewentualnie jakas dietka! powinno wystarczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.no / *.jgora.dialog.net.pl 28.06.04, 23:43 A co poradzic chlopakowi ? chcialbym schudnac z 15 kg zeby wazyc 90 kg a nie 105lg:) jaka dieta cwiczenia ewentualnie! ostatnio schudlem 10kg ale znowu przytylem prze siweta:)Pozdrawiam Jak by mozna bylo na meila odpowiedzi bylbym bardzo wdzieczny sdf147@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:00 Witaj, ja miałem skopaną przemianę materii i przez trzy lata z tym walczyłe, bez skutecznie. Koleżanka poleciła mi pewne produkty, które stosuje od roku. i nie do wiary schudłem 35 kilo, moja przemiana materii się poprawiła. Normalnie czuje jak wszystko spalam bardzo szybko. I co najważniejsze jestem lżejszy, wyglądam młodziej i mam wiećej energii. Jeśli chcesz więcej szczegółów na ten temat to mogę wysłać Ci mailem, lub możemy porozmawiac na GG 8880028 e-mail kzygadlo@o2.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.cebit.com.pl / 217.17.38.* 28.06.04, 20:03 pij ziola: melisa, koper wloski, mieta. poprawiaja przemiane materii i zmniejszaja apetyt. (pij je w duzych ilosciach i unikaj napojow gazowanych i niestety alkoholu tez... pomaga) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Wegetarianka IP: *.pl / *.enterpol.pl 28.06.04, 23:53 no mam podobne problemy tylko że nie jem miesa. Wydawało by sie że powinnam być chuda itp ale to nie jest takie piekne. Jem duzo mniej słodyczy niz dawniej ale mimo wszystko tyje, mam wzdęcia i wogóle czuje sie beznadziejnie. Od jakiegoś czasu mam bulimie i juz sobie sama ze sobą nie radze. Nie ruszam sie bo juz nie mam siły ani checi. Po za tym samej nie potrafie. Chciałabym schudnąć ale juz nie wiem co robić :(( do lekarza nie pójde bo tylko przepisze mi jakieś leki a kasy nie mam na to wszystko, ech moze wy macie jakies pomysły ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.06.04, 20:37 pij rano ( na czczo)szklanke wody z cytryną ( na szklanke- sokku z polowki cytryny). mozesz dodac, jesli za kwasne, lyzeczke miodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 20:38 Proponuje regularny sex i to nie 15 minutowy, tylko jazda na maxa-to pomaga i pobudza wszystkie mięśnie człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaa Re: Jak przyspieszyć zwolnioną przemianę materii IP: *.attu.pl / *.attu.pl 28.06.04, 21:40 tylko do sexu właśnie trzeba mieć wygląd nikt z grubasem tego nie zrobi!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś