aliciakeys 23.06.04, 19:46 Używacie produktów Nu Skin? Ja zaczęłam, ale jestem ciekawa co Wy o nich myślicie. Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Kosmetyki Nu Skin IP: *.mlyniec.gda.pl 23.06.04, 21:40 Używam kosmetyki Nu Skin od paru miesięcy.Szkoda tylko,że w Gdańsku nie ma jeszcze Centrum dystryb.Jestem zachwycona(i moje przyjaciółki też)maseczką z morskiego mułu polodowcowego.Prawdziwe CUDO!Polecam równiż(szczególnie teraz latem) Eliksir Nawilżania,świetnie odżywia i odświeża skórę.Ostatnio używam też tusz do rzęs-spełnia wszystkie moje oczekiwania,pogrubia i wydłuża rzęsy a co dla mnie ważne łatwo się zmywa. A co Ty używasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 21:43 Znam wszystkie...i sporo używam.Zawsze mam przy sobie PCA moist.Bardzo lubię serię ..nutricentials..i enhancer..że niewspomnę o perennialu. Odpowiedz Link Zgłoś
avokado1 Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 22:11 No to powiedz co Tobie najbardziej odpowiada,bo ja polecam tusz i podkład nawilżający.Sama używam Sunset Beige.Krem PCA jest świetny,tonik do cery ze skłonnością do przetłuszczania też świetny.Krem pod oczy.To są moje ulubione i sprawdzone kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 22:37 jak chcesz je poznać to zapraszamy... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 23:26 Albo na przykład ta seria.Tania i bardzo dobra,,szczególnie dla młodszych cer trądzikowych .www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/sensu/skin-care.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Kosmetyki Nu Skin IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 10:09 ja też używam od niedawna i uważam, że to kosmetyki dobrej jakości. świetny tusz do rzęs, bardzo fajny krem koloryzujący... Odpowiedz Link Zgłoś
soniuta Re: Kosmetyki Nu Skin 24.06.04, 11:26 Face Masque-maseczkę liftingującą dwuskładnikową.Robię ją zawsze przed tzw.wielkim wyjściem.Super ujędrnia i odżywia skórę,niweluje oznaki zmęczenia,wygładza zmarszczki. Epoch Glacial Marine Mud-maseczkę z glinki polodowcowej.Maska jest idealna do cery wrażliwej,alergicznej,podrażnionej,przesuszonej,naczyniowej,zmęczonej,żle dotlenionej(niestety palę)-czyli idealna dla mnie.Swietnie sprawdza się również w pielęgnacji cery trądzikowej i łojotokowej(sprawdziła moja przyjaciółka) Polecam również PCA Moisture Spray- eliksir nawilżania,Żel Aloe Vera oraz Perenial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: Maseczka.. IP: *.gdynia.mm.pl 24.06.04, 11:33 No właśnie o tej maseczce dwuskładnikowej..Tu był kiedyś taki długaśny wątek,Sama ją wtedy zakupiłam i nie żałuję .Faktycznie jest świetna .Ja tam zmarszczek nie mam ,ale ona tak pięknie napina skór,że makijaż na niej wygląda zupełnie inaczej.Dałam erochę znajomej to się zdziwiła ze swego wyglądu.Też zakupiła. Odpowiedz Link Zgłoś
soniuta Re: Maseczka.. 24.06.04, 11:55 Hej Sorka,cieszę się że tobie również odpowiada ta maska.Zachęcam cię do wypróbowania maseczki z morskiego mułu polodowcowego(do twarzy i do całego ciała) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
iza_lucja Re: Kosmetyki Nu Skin 24.06.04, 11:47 Już pisałam kiedyś, chusteczki oczyszczjce skin simplicity Sensu dla mnie superowe , oczyszczją , nawilżaja i najważniejsze nie podrażniają . I ostatnio przetestowana maseczka pomarańczowa Wallness Orange Mask polecana dla skóry wrażliwej , suchej i naczynkowej , u mnie sprawdziła się po opalaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
avokado1 Re: Kosmetyki Nu Skin 24.06.04, 12:00 Ja sobie kupiłam z całym zestawem rumiankowym jak był w promocji..Mój brat ma trądzik i jemu służy ta żółta seria..Jest wyjątkowo delikatna i nie pachnie za mocno,co dla niego było plusem ...przecież to facecik 18 latek,to co ma pachnieć jak ,,baba,,A chusteczki ja sobie używam i powiem że są bardzo fajne..Lubię ten delikatniusi zapach i to że oczy nie szczypią po zmyciu makijażu.. Odpowiedz Link Zgłoś