Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Nu Skin

23.06.04, 19:46
Używacie produktów Nu Skin? Ja zaczęłam, ale jestem ciekawa co Wy o nich
myślicie. Polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Kosmetyki Nu Skin IP: *.mlyniec.gda.pl 23.06.04, 21:40
      Używam kosmetyki Nu Skin od paru miesięcy.Szkoda tylko,że w Gdańsku nie ma
      jeszcze Centrum dystryb.Jestem zachwycona(i moje przyjaciółki też)maseczką z
      morskiego mułu polodowcowego.Prawdziwe CUDO!Polecam równiż(szczególnie teraz
      latem) Eliksir Nawilżania,świetnie odżywia i odświeża skórę.Ostatnio używam też
      tusz do rzęs-spełnia wszystkie moje oczekiwania,pogrubia i wydłuża rzęsy a co
      dla mnie ważne łatwo się zmywa.
      A co Ty używasz?
    • vitalia Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 21:43
      Znam wszystkie...i sporo używam.Zawsze mam przy sobie PCA moist.Bardzo lubię
      serię ..nutricentials..i enhancer..że niewspomnę o perennialu.
    • avokado1 Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 22:11
      No to powiedz co Tobie najbardziej odpowiada,bo ja polecam tusz i podkład
      nawilżający.Sama używam Sunset Beige.Krem PCA jest świetny,tonik do cery ze
      skłonnością do przetłuszczania też świetny.Krem pod oczy.To są moje ulubione i
      sprawdzone kosmetyki.
    • nuskinix Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 22:37
      jak chcesz je poznać to zapraszamy...
    • vitalia Re: Kosmetyki Nu Skin 23.06.04, 23:26
      Albo na przykład ta seria.Tania i bardzo dobra,,szczególnie dla młodszych cer
      trądzikowych .www.nuskin.com/eu/pl/polish/products/sensu/skin-care.shtml
    • Gość: justa Re: Kosmetyki Nu Skin IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 10:09
      ja też używam od niedawna i uważam, że to kosmetyki dobrej jakości. świetny
      tusz do rzęs, bardzo fajny krem koloryzujący...
    • soniuta Re: Kosmetyki Nu Skin 24.06.04, 11:26
      Face Masque-maseczkę liftingującą dwuskładnikową.Robię ją zawsze przed
      tzw.wielkim wyjściem.Super ujędrnia i odżywia skórę,niweluje oznaki
      zmęczenia,wygładza zmarszczki.
      Epoch Glacial Marine Mud-maseczkę z glinki polodowcowej.Maska jest idealna do
      cery wrażliwej,alergicznej,podrażnionej,przesuszonej,naczyniowej,zmęczonej,żle
      dotlenionej(niestety palę)-czyli idealna dla mnie.Swietnie sprawdza się również
      w pielęgnacji cery trądzikowej i łojotokowej(sprawdziła moja przyjaciółka)
      Polecam również PCA Moisture Spray- eliksir nawilżania,Żel Aloe Vera oraz
      Perenial.
      • Gość: sorka Re: Maseczka.. IP: *.gdynia.mm.pl 24.06.04, 11:33
        No właśnie o tej maseczce dwuskładnikowej..Tu był kiedyś taki długaśny
        wątek,Sama ją wtedy zakupiłam i nie żałuję .Faktycznie jest świetna .Ja tam
        zmarszczek nie mam ,ale ona tak pięknie napina skór,że makijaż na niej wygląda
        zupełnie inaczej.Dałam erochę znajomej to się zdziwiła ze swego wyglądu.Też
        zakupiła.
        • soniuta Re: Maseczka.. 24.06.04, 11:55
          Hej Sorka,cieszę się że tobie również odpowiada ta maska.Zachęcam cię do
          wypróbowania maseczki z morskiego mułu polodowcowego(do twarzy i do całego
          ciała)
          pozdrowionka
      • iza_lucja Re: Kosmetyki Nu Skin 24.06.04, 11:47
        Już pisałam kiedyś, chusteczki oczyszczjce skin simplicity Sensu dla mnie
        superowe , oczyszczją , nawilżaja i najważniejsze nie podrażniają .
        I ostatnio przetestowana maseczka pomarańczowa Wallness Orange Mask polecana
        dla skóry wrażliwej , suchej i naczynkowej , u mnie sprawdziła się po opalaniu.
        • avokado1 Re: Kosmetyki Nu Skin 24.06.04, 12:00
          Ja sobie kupiłam z całym zestawem rumiankowym jak był w promocji..Mój brat ma
          trądzik i jemu służy ta żółta seria..Jest wyjątkowo delikatna i nie pachnie za
          mocno,co dla niego było plusem ...przecież to facecik 18 latek,to co ma
          pachnieć jak ,,baba,,A chusteczki ja sobie używam i powiem że są bardzo
          fajne..Lubię ten delikatniusi zapach i to że oczy nie szczypią po zmyciu
          makijażu..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka