Gość: gość IP: 212.160.253.* 24.06.04, 09:23 polecam kazdemy peeling do cial dr Irena Eris z serii na celullitis. gruboziarnisty, o swiezym zapachu-naprawde dziala. pobudz krazenie i ujedrnia naskorek .no i kosztuje 12 pln! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: doskonaly peeling dio ciala 24.06.04, 09:49 ajajaj:) dopisuje sie!! to faktycznie cudo jak zreszta cala seria - kto nie lubi jednak kremow temu polecam chocby zel pod prysznic z tej samej serii - moza odleciec przy zapachu, pieknie sie pieni i wygladza skore Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: doskonaly peeling dio ciala 24.06.04, 10:01 Pięknie się pieni i piękny zapach... hmmm... brzmi zachęcająco, ale czy potem skóra nim pachnie, czy zapach się ulatnia? Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: doskonaly peeling dio ciala 24.06.04, 12:01 sympatyczna7 napisała: > Pięknie się pieni i piękny zapach... hmmm... brzmi zachęcająco, ale czy potem > skóra nim pachnie, czy zapach się ulatnia? > wiesz co, ja na sobie tego zapachu nie czulam (moze dlatego ze potem balsamy, kremiki, mkoncentraty antucell :))))))))) ale jak moj mezczyzna wyszedl kiedys z lazienki to az sie obejrzalam co tak ladnie pachnie. no i okazalo sie ze podbiera mi zel ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: doskonaly peeling do ciala IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 10:34 a ja właśnie wypróbowałam 2 domowe metody peelingu, gdyż akurat peeling mi się skończył, a nowego jeszcze nie kupiłam. i tak - fusy z kawy - dla mnie rewelacja! po żadnym peelingu nie miałam jeszcze tak gładkiej skóry, ta gładkość była łatwo wyczuwalna. a skoro jeszcze działa antycellulitowo, to w ogóle super :) - sól zmieszana z żelem pod prysznic - z tego jestem mniej zadowolona, aż takiej gładkości nie zauważyłam, ta sól lekko szczypała w niektórych miejscach. zdecydowanie wolę fusy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: doskonaly peeling do ciala IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 24.06.04, 10:58 Fusy z kawy? Domyślam się, że nie z rozpuszczalnej :))) Ja nie piję w ogóle nigdy kawy więc poradź która się u ciebie sprawdza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: doskonaly peeling do ciala IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 11:07 chyba nie ma znaczenia, która - pierwsza lepsza :) i raczej kupiłabym specjalnie najtańszą kawę z fusami, nawet po 3 zł są - bo do picia to jakąś lepszą markową, choć też nie piję kawy z fusami w ogóle, a rozpuszczalną rzadko. akurat stoi jakaś fusiasta w domu, to wzięłam :) nie sądzę, żeby nazwa miała tu jakiś wpływ. ok. 4 łyżki kawy zalałam 4 łyżkami wrzątku w miseczce, gdy trochę ustygło, po prostu się tym umyłam/natarłam. tylko trzeba uważać, bo trochę się rozchlapuje i łatwo pobrudzić całą łazienkę i wszystko naokoło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula naturalny peeling do ciala IP: *.autocom.pl 24.06.04, 12:39 Ja ostatniu użyłam cukru do pilingu i też okazał sie rewalacyny:)Po prostu pomieszałam go z żelem pod prysznic i skóre miałam cudownie gładką:)) Odpowiedz Link Zgłoś
seria Fusy! 25.06.04, 11:18 Od dziś jestem fanką fusów. Pod wpływem Justy spróbowałam i efekty są dobre, fusy bardzo wydajne – wystarczy 3-4 łyżeczki – nie znikają szybko, można zrobić sobie całkiem długi masażyk. Posmarowałam też ramiona i też są gładkie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Fusy! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.06.04, 11:25 no to cieszę się, że Ci się spodobało :) ja muszę jeszcze spróbować z tym cukrem, tylko ciekawe, czy się nie roztopi pod wpływem ciepłej wody? ) Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: Fusy! 25.06.04, 11:45 Próbowałam peeling samym cukrem ale to się strasznie szybko rozpuszczało (może coś robiłam źle), a fusy tak fajnie długo się trzymają! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: doskonaly peeling dio ciala IP: 213.25.206.* 24.06.04, 14:52 Zgadzam się, ze peeling antycelulitowy Lirene jest rewelka!! Ale ostatnio gdy poszłam go kupić sprzedawca namówił mnie na krystaliczny peeling cukrowy Body Art Erisa. Ludzie - CUDO!!!. pięknie pachnie, ściera rewelacyjnie i co najważniejsze przy kąpieli w wannie nie trzeba spłukiwać z ciała tych drobinek. Cukier po pewnym czasie sam się rozpuści i nie ma go. Sama słodycz. Co jeszcze - peeling natłuszcza skórę. Naprawdę z czystym sumieniem polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontas24 Re: doskonaly peeling dio ciala 24.06.04, 17:25 Moja kosmetyczka polecila mi wcieranie soli z mikroelementami z dodatkiem zelu do kapieli albo szlam(do kupienia w zielarskich) Ladna gladka i odzywiona skora! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś