Dodaj do ulubionych

masaze odchudzające

29.06.04, 17:25
nie jestem fanką ruszania sie, ale ostatnio schudłam ( moze nie wagowo, ale
ubyło mi w centymetrach) po masazach. Chodze do gabinetu, masazysta wciera we
mnie kremy i zamyka w kapsule, w której gorące powietrze jeszcze przyspiesza
dzialanie kremów, efekt - 3 centymetry mniej w udach po miesiącu (
regularnych!) wizyt
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Re: masaze odchudzające IP: *.ls.net.pl 29.06.04, 19:20
      Ale nie wiesz czy osoba mloda (20 lat)ktora ma sklonnosci do zylakow moze
      poddawac sie takim zabiegom?I czy to jest tzw Body-therm?
      • mala79 Re: masaze odchudzające 29.06.04, 19:35
        wiem, ze nie moze, bo w takiej kapsule temp. jest ok 80 stopni, a to tylko
        podrażnia żylaki ( ale nie jestem lekarzem, dermatolog pewnie wie lepiej), nie
        mozna tez chodzić w trakcie okresu, bo masaże polegają m.in. na mocnym klepaniu
        • Gość: Lili Re: masaze odchudzające IP: *.ls.net.pl 29.06.04, 21:39
          buu szkoda poszlabym na takie cos w sumie nie mam zylakow ale mama juz wariuje
          bo zobaczyla zylke pod udem wiec wole nie ryzykowac
        • Gość: mysia Re: masaze odchudzające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 17:46
          czy masaze i to zamykanie w kapsule to jeden zabieg czy 2 osobne sprawy?jaka
          jest orientacyjna cena i czas jednej wizyty
          • mala79 masaze odchudzające 30.06.04, 22:52
            za cały miesiac płacisz 150 złotych, umawiasz sie srednio na 15 zabiegów w
            miesiacu( jak masz okres nie chodzisz wcale). W jeden dzien masaz+kapsuła, a w
            drugi-masaz podowdny i "elektrowstrzasy" - spejclane elektrody, przyklejane do
            brzucha, które spinaja miesnie tak, jakbyś robiła brzuszki, w cenie masz
            solarium ( ile chcesz przez miesiac) i saune ( podobnie)
            • justa_79 Re: masaze odchudzające 01.07.04, 10:28
              a gdzie jest taki fajny gabinet?
              • mala79 Re: masaze odchudzające 01.07.04, 16:07
                to jeste w warszawie na agrykoli, na dole w hotelu, trzeba przyjsc, pogadac z
                masazysta...no i umówic sie, jak ja przyszłam, to mi pozwolił popatrzec, jak to
                wyglada, pokazał wanne do hydromasazu i nawet patrzyłam jak masuje babke...
                jak dotad to najbardziej skuteczne odchudzanie, bo jestem okropnym leniem i nie
                lubie np.biegac, tylko trzeba przez miesiac byc u niego codziennie, wiec musisz
                codziennie godzinke poswieci, ale chyba warto, no i za takie
                pieniadze...zreszta sama zobacz jak to wyglada
                • Gość: Kasia Re: masaze odchudzające IP: 195.245.217.* 01.07.04, 16:13
                  Podasz mi namiary na ten gabinet? (telefon, strona internetowa) ...
                  Z góry dzieki
                  • mala79 Re: masaze odchudzające 01.07.04, 17:01
                    to jest w hotelu na Agrykoli, strony nie ma, tel. 622 91 09, facet ma na imie
                    Robert, napisz, prosze, po pierwszym razie, jak było, bo moze ja jestem zbyt
                    rozentuzjazmowana,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka