Dodaj do ulubionych

Szampon L'Oreal Volume Non-Stop

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:11
Co myslicie o tym szamponie? Czy naprawde zwieksza objetosc wlosow? Na
reklamie sa one tak ladnie podniesione i puszyste. Moze same go uzywacie i
widzicie efekty. Czekam na wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 01.07.04, 16:14
      Mialam ten szampon i nie mogę go polecić.Nie zauważylam żadnej różnicy w
      objętości wlosów.Może trzeba stosować razem z odżywką.
    • Gość: mkoziolek Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 01.07.04, 17:25
      moim włosom służy, pewnie jak użyjesz jeszcze pianki i będziesz modelować , to
      efekt będzie jeszcze lepszy.
      pozdr.
      mk
      • nanan1 Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop 01.07.04, 17:34
        moje włosy sa po nim jakieś sztywne i bez połysku, nie podoba mi sie
    • gocha221 Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop 01.07.04, 18:07
      efekt reklamowy zawsze jest mocno nagiety:-))
      ale szampon ogolnie jest wart polecenia. Moje wlosy ładnie se po nim układaja i
      nie sa takie przyklapniete. Rozpuszczone, bez zadnego modelowania, lakierow i
      pianek, wyglądaja dużo lepiej. zaletą jest też zapach.
      od kilku dni używam razem z odzywka z tej serii- nie zauważyłam rożnicy, ale
      odzywka sama w sobie tez ok.
      ja odzywek uzywam tylko po to by wlosy rozczesac, ta jest lekka, troche rzadka.
      aha! po tym szamponie włosy mi sie tak nie placza, jak po innych. Nawet bez
      odzywki moge je rozczesać.
      ufff, to sie napisałam:-)
      • Gość: Monisia Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:39
        Dzieki za wszystkie opinie. Chyba go kupie i zobacze czy bedzie jakis efekt.
        Pozdrawiam!
        • Gość: lodzianka Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop IP: *.astral.lodz.pl / *.Astral.Lodz.PL 01.07.04, 21:45
          mam wlosy cienkie i delikatne i przetluszczajace sie - dziwne by bylo zeby
          dzialal, ale kupilam. Nie dziala ;)
    • kasiunia62 Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop 01.07.04, 21:52
      szczerze mówiąc.. to sama nie wiem, mam, używam nawet bardzo często, ale czy aż
      tak się podnoszą i ujędrniaja? Może troszkę, ale nie jakoś zaskakująco
    • Gość: goska Re: Szampon L'Oreal Volume Non-Stop IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 02.07.04, 18:44
      aktualnie to moj ulubiony szampon-naprwade super jesli suszy sie wlosy z glowa
      z dol;)natomiast odzywka z tej serii jest bezandziejna:(
      pozdrowinka!;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka