Dodaj do ulubionych

Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :)

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 22:40
Szukam bardzo dobrze nawilzajacaej pomadki, do tej pory na taka nie trafilam,
jakakolwiek uzyje wieczorem moje usta przypominaja skorupe i pieka. Musi byc
bardzo dobrze nawilzajaca bo juz sama nie wiem gdzie szukac a tu lato
mamy.Moze ktoras z was moze cos doradzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tunia Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:50
      Hej:)jesli chodzi o pomadke bezbarwna (a pewnie o taka Ci chodzi:) to jak dla
      mnie najlepsza jest pomadka ochronna z Avonu Lip Balm - co jak co ale pomadka
      im sie udala :D uzywalam jej tez zima i znakomicie nawilzala!czesto sa jej
      promocje w Avonie, ze za 2 placisz 9.90.Naprawde dobrze nawilza!pozdrowka!
    • Gość: Tunia Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:52
      A jesli chodzi o kolorowa to tez z Avonu niezla jest nawilzajaca nablyszczajaca
      jakos tak sie nazywa:) akurat pomadki z tej firmy dobrze mi sluza:) jeszcze raz
      pozdrawiam!:)
      • Gość: hely Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:55
        jeśli chodziło Ci o pomadkę bezbarwną, to polecam Chap Stick.
        Bardzo dobrze nawilża, chroni i ma filtry. Na lato proponuję odświerzającą o
        smaku i zapachu mięty:)
        • Gość: bleble Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 23:02
          chodzi mi o nadajaca kolor, taka do makijazu. ale dzieki za rady o
          bezbarwnych :)
          • Gość: Tunia Nawilzajaca kolorowa :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 23:15
            No to jesli kolorowa to dobra jest ta nablyszczajaca-nawilzajaca z Avonu---
            super sie blyszczy i jedyna, ktora naprawde nawilza usta:)pozdrowka!
    • ba-ja Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) 02.07.04, 02:18
      Mam podobny problem. Najchetniej uzywam pomadek z La Roche-Posay. Niestety
      kosztuja ok. 60 zl. ijest maly wybor kolorow. Jednak wciaz do nich wracam po
      kolejnych niewypalach.
    • naila Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) 02.07.04, 07:36
      Shine Delicieux L'oreala - szminka do ust z witaminą C. Mam olśniewający :)
      kolor: 525 Plum Pudding. Bardzo dobrze nawilża - to pierwsza nie-błyszczyk,
      która to robi (i na którą trafiłam, bo mam nadzieję, że jest ich więcej)
      • colleen_1 Re: Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) 02.07.04, 09:17
        Popieram. Tez mialam Shine Delicieux 525. Wlasnie mi sie skonczyla i pewnie
        kupie druga. Poza tym mam jeszcze 110 Soft Cream - jasniejsza ale tez super.
        Mam usta sklonne do przesuszen i zwykle szminki musialam nakladac na bezbarwna
        pomadke nawilzajaca a tej nie musze.
    • Gość: Free moje - IP: *.tele2.pl 02.07.04, 11:48
      to ja polece loreal color riche, pewnie szczegolnie te swiecace.
      i jeszcze lasting finish rimmel , ale to mniej. pewnie nie wystarczajaca dla
      ciebie.
      • madllen Nawilżająca pomadka.Wasze typy.Prosze!! :) 02.07.04, 12:05
        Jeśli ma i nawilżać i upiększać to polecam YSL Pure Transparent Lipstick only:)
        Wiekszość zaproponowanych wyżej przetestowałam i z czystym sumieniem polecam
        wspomnianą Laurenta:) Niemal 3 w 1 (chroni, nadaje subtelną barwę oraz połysk
        iście błyszczykowy;) Niestety, ma wadę- nie jest wieczna i znika z ust dość
        szybko(ładnie znika, nie tworzy skorupy), ale cała przyjemność w częstej
        aplikacji:)

Pozdrawiam ciepło:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka