Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 16:28 Czy nadal masz temp. powyżej 37. Napisz czy byłaś u lekarza, daj znać co u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: do Samanty IP: *.katowice.agora.pl 28.08.03, 17:04 Gość portalu: Anna napisał(a): > Czy nadal masz temp. powyżej 37. > Napisz czy byłaś u lekarza, daj znać co u ciebie. Hej Ania. Dzisiaj jest mój 5 d.c. a moja temperatura nadal na poziomie 37,1- 37,2. U lekarza nie byłam bo nie wiem czy to normalne bo mierzę temperaturę dopiero od poprzedniego cylku i nie wiem jaka była na początku poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
beata5555 Re: do Samanty 28.08.03, 21:05 A może kontakt telefoniczny z lekarzem rozwieje twoje wątpliwośći.Zażywasz teraz jakieś leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Samanty IP: *.katowice.agora.pl 29.08.03, 10:55 Nie jem żadnych leków. Wyczytałam w Samym Zdrowiu że stres może spowodować brak spadku temperatury i to może jest przyczyna. A co do lekarza to muszę pomyśleć nad jego zmianą bo ten do którego terach chodzę twierdzi że wszystko jest w porządku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś