Gość: mysza IP: *.autocom.pl 02.07.04, 18:23 Szukam dobrego fryzjera w Krakowie. Chcę zrobić balejaż. dziekuje, mysz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: dobry fryzjer w krakowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:37 Polecam Ci fryzjer na przeciwko bylej Krakochemii-dzis Alma, ulica Bajana, sa tam dwa, wiec tan pod niebieskim pawilonem, gdize ejst jeszcze kosmetyczka, jakies masaze chyba itp. pani Bogusia. naprawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: dobry fryzjer w krakowi IP: *.proxy.astra-net.com 02.07.04, 19:36 do balejazu polecam zdecydowanie salon "Roman" na Golebiej pytac o pania ewe, ele, jole, beate.. od kilku lat tam chodze ja i moja mama..nigdy nie wyszlam niezadowolona. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: dobry fryzjer w krakowi IP: *.autocom.pl 03.07.04, 00:33 Dzieki za pomc, jutro sie wybiorę i zobacze co mi wyjdzie na głowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequilla Re: dobry fryzjer w krakowi IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 03.07.04, 10:07 salon NEO na siennej pani Agnieszka trendy ciecie i porada zapewnione Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: dobry fryzjer w krakowi 03.07.04, 13:08 Myszko daj znac gdzie bylas i jak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś