Gość: Ulla IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 22:17 Szukam kremu przeciwzmarszczkowego, na skórę zwiotczałą. Podobno nie ma dobrego kremu poniżej 50 pln. Czy to prawda? Jeżeli mam wydać ciężkie pieniądze, to na jaki krem? Pomóżcie. Ulla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zielony kot Re: Krem "odmładzający" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:18 Spróbuj Vichy albo Jabu`she - z apteki. Może Hydracid alpha +? Też z apteki. Podobno dobre.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim. Re: Krem "odmładzający" IP: *.azory.net.pl 05.07.04, 23:38 Na Jabu'she moim zdaniem szkoda pieniędzy - zero efektu. Podobnie po Novadiolu Vichy. Ostatnio testuję Extremale Dermiki i po ok.3 tygodniach widoczna poprawa stanu skóry (lepiej napieta, jędrniejsza),az sama się dziwię. Krem to wydatek ok.100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Krem "odmładzający" IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 06.07.04, 17:23 Ja ostatnio otrzymałam za darmo krem przeciwzmarczkowy pod oczy Yves Rocher z serii hormones vegetale i dokupiłam krem uniwersalny, bo i na dzień i na noc z tej serii i jestem zadowolona, gdyż wydładza i rozjaśnia twarz.W tej chwili je kończę, ale mam zamiar jeszcze do nich wrócić po przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ba-ja Re: Krem "odmładzający" 07.07.04, 16:34 Mnie pomaga krem Vichy Novadiol na noc. Ale musze go wmasowywac tak jak opisuja na opakowaniu. Poniewaz mam suca skore po ok.15 min. smaruje sie dodatkowo jakims kremem odzywczym. Odpowiedz Link Zgłoś