Gość: borówka IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.07.04, 22:19 Dziewczyny, czy krem intensywnie nawilżajacy iwostin jest godny polecenia? Ktoras z was używa? Dodam że mam normalną cerę . A może cos innego o porównywalnym standarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: IWOSTIN IP: *.agh.edu.pl 05.07.04, 22:46 poproś w aptece o próbki albo napisz do nich maila, bardzo chętnie przysyłają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrakontra Re: IWOSTIN IP: *.gl.digi.pl 05.07.04, 22:47 oceniam na czworke... moze z plusem ;) niezle sie wchlania, nawilza, ale "zwyczajnie nawilza" a nie "intensywnie nawilza", nic zlego nie robi, nie uczula, taki poczciwy i bezpieczny, nie matuje, ale nie zatyka porow jak np. w moim przypadku kremy ziai. mam wrazenie, ze na poczatku dzialal (nawilzal)lepiej, a potem sie jakos skora przyzwyczaila, ale moze to jakis czysto subiektywne zludzenie... milo, ze ma filtr SP 15 chyba... ;) nastepnym razem bede rozgladac za "herbe" - jesli maja filtry - lub "kolastyna".... nie wiem czy tak wierzyc w ta wode "termalna" i kupowac tylko kremiki ja zawierajace ;))))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: IWOSTIN 06.07.04, 08:54 Używam od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Moja twarz jest po nim super nawilżona i nie świeci się. Poza tymma bardzo przyjazną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: IWOSTIN 06.07.04, 09:07 Uzależniona- obecna:) Przepadam za kremami Iwostinu; nawilżający z filtrami na dzień sprawdza się w chłodniejsze pory roku- latem sięgam po grubaśne Antheliosy La Roche Posay jednak- nie zatyka porów(!), dobrze nawilża mieszane facjaty, chociaż zadedykowany cerom suchym(wątpię, by ugasił pragnienie suchej skóry); wersja bezfiltrowa sprawdza się jako maseczka nawilżająca. Zaś na noc uwielbiam tłustszy krem z witaminami C,E który dokarmia i łagodnie rozjaśnia buzię. Szczerze polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś