Dodaj do ulubionych

Zmarszczki mimiczne

IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 07.07.04, 16:44
Dziewczyny, proszę poradżcie mi coś na paskudną mimiczną zmarszczkę pionową
między brwiami. Stosowałam krem Loreala na zmarszczki mimiczne i nic! Narazie
jest niezbyt głęboka, taki zarys, ale już widzę, że się robi. Ja jej nie
chcę! Czy pomoże mi tylko Botox?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Zmarszczki mimiczne 07.07.04, 16:59
      a ile masz lat, jeśli można wiedzieć?
      • Gość: Emka Re: Zmarszczki mimiczne IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 07.07.04, 17:13
        28. Jeszcze dodam, że jest to niestety zmarszczka "dziedziczna". Ma ją moja
        mama a babcia też miała. Najgorsze jest to, że jestem osobą pogodną, często się
        śmieję, a ta zmarszczka powoduje "grożny" wyraz twarzy.
        • zuzu777 Re: Zmarszczki mimiczne 07.07.04, 17:47
          no, mi tez sie zaczyna robic, narazie mam tylko taki cien, podbieram na to
          miejsce od mamy krem nivea visage na zmarszczki juz ze 2 miechy, ale to w ogole
          nie dziala- cien dalej tam jest. za kilka lat pewnie wstrzykne se tam botox, no
          ale jeszcze nie teraz, bez przesady! tylko ze obawiam sie, iz na to nie ma juz
          rady, bo jesli krem przeciwzmarszczkowy uzywany 2 miesiace nie dziala no to co
          robic? noosze okulary przeciwsloneczen, staram sie nie marszczyc czola, ale
          niesetety mimike ma sie jaka sie ma. i co tu zrobic?
          • Gość: Emka Re: Zmarszczki mimiczne IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 07.07.04, 18:03
            Ja tez Zuzu o tym botoxie nie myślę teraz, tylko jak mi się zrobi porządna
            zmarszczka, ale wolałabym temu zapobiec. Sama jednak widzisz, że narazie nikt
            nam nie umie doradzić. Może ktoś zna jakiś dobry krem, słyszałam, że HR jest
            jakiś właśnie na te sprawy.
            • Gość: Emka Re: Zmarszczki mimiczne IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 07.07.04, 18:05
              acha! Widziałam też serum Kolastyny, czy ktoś używał?
    • justa_79 Re: Zmarszczki mimiczne 08.07.04, 10:33
      Justy z kremów na zmarszczki mimiczne polecała Dermikę Extremale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka