Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:11 chciałabym kupić podkład tej firmy, kiedyś słyszałam, że są niezłe. Potwierdzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: podkłady Isadora-polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:41 podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: podkłady Isadora-polecacie? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.07.04, 17:39 Ja z czystym sumieniem polecam podklad Hydralight, jest delikatny, lekki, przeznaczony do cer normalnych i mieszanych. Dla mnie jest on rewelacyjny, bo moja buzia na wiele kosmetykow, zwlaszcza kolorowych, reaguje uczuleniem. Ten podklad mnie nie uczulil; poza tym ladnie rozprowadza sie na buzi, swietnie stapia sie ze skora, nie ma efektu maski, nie czuje, ze cos mam na buzi.Panie w drogeriach tez polecaja Isadore, zwlaszcze wrazliwym cerom.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: podkłady Isadora-polecacie? 08.07.04, 18:07 ja tez polecam Hydralight. bardziej szczegolowo opisywalam juz ten podklad, sprobuj przez wyszukiwarke, jest sporo opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: podkłady Isadora-polecacie? 09.07.04, 10:35 Ja niezmiennie polecam mój ulubiony Sheer to cover. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re:Do Kasi pytajacej o podklady Isadory. IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.07.04, 18:42 I co Kasiu, kupilas ten podklad? Bardzo jestem ciekawa :) Jesli kupilas inny niz Hydralight, prosze, podziel sie wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re:Do Kasi pytajacej o podklady Isadory. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:24 Jeszcze nie kupiłam, czekam, aż skończzy mi się Max Factor ;-)(colour adapt- jestem z niego zadowolona, ale na lato wydaje mi sie jednak za ciężki). W sumie jestem chyba przekonana, że warto kupić Isadorę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś