Gość: Re IP: 62.148.95.* 14.07.04, 15:22 Coś chodzi za mna ostatnio zapach kokosowy. Widziałam kiedys balsam kokosowy ale nie moge odtworzyć gdzie i jakiej firmy. Sprawdałam w Sephorze ale nie mają . Może wy kojarzycie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yubiri Re: Balsam kokosowy ? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 14.07.04, 15:28 Zobacz w sklepach Yves Roche- tam powinny być mleczka do ciała i perfumy o zapachu kokosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Balsam kokosowy ? IP: *.u.mcnet.pl 14.07.04, 15:49 widzialam cos w galerii centrum, ale firmy nie pamietam. sprawdz na esentii Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: Balsam kokosowy ? 14.07.04, 15:56 ja kiedys mialam zel pod prysznic fruttini by.. hm... nie pamietam dalej:) ale fakt - kokosem pachniala skora az milo - maja tez balsamy. niekupujcie jedynie wisniowych plynow do mycia rak tej firmy - tak intensywny zapach ze kecilo w glowie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trewka Re: Balsam kokosowy ? IP: *.client.comcast.net 14.07.04, 19:40 body shop body butter-cudo pachnie jak raj kokosowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Balsam kokosowy ? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.07.04, 19:45 polecam balsam lekko brązujący z Kolastyny, cudnie pachnie kokosem oraz nadaje delikatny odcień.polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Balsam kokosowy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:54 Mialam balsam z kolastyny z wyciagu z orzecha wloskiego. Pachnial kokosem...ale brudzil mi biala bielizne :-> Teraz mam balsam "Fruttini (by Aldo Vandini) Body Butter-Coco Banana"...mam ochote go zjesc. Jak w nazwie, pachnie kokosem i bananem. No cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miffok Re: Balsam kokosowy ? IP: *.wroclaw.mm.pl 15.07.04, 09:44 ile kosztuja balsamy Fruttini????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Balsam kokosowy ? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 12:22 tez mam coco-banana Fruttini w takim niebieskim okraglym pudeleczku, fajowy :))) w rossmanie kosztuje ok 23 zl za 500ml. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Balsam kokosowy ? IP: *.devs.futuro.pl 15.07.04, 12:19 Sugeruję obejrzeć w "Sephorze" dwie serie: balsam,perfumy,puder do ciała itp . z linii "Sephora white" i "Sephora brown" .Obie powinny się spodobać.Odradzam natomiast przygodę z kokosowymi perfumami i balsamem z Ives Rocher- zapach jest straszliwie tandetny(jednowymiarowy w stylu "Być może"),ciężki ,męczący,powoduje ból głowy ,a wrażliwcom niewątpliwie zapewni liczne niespodzianki na skórze. Odpowiedz Link Zgłoś