Gość: Mika IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 15.07.04, 09:52 HEJ, dziewczyny napiszcie jakie kosmetyki polecacie, ja ze swojej strony polecam zestaw do frencza i tusz XXL, a może coś jeszcze znacie dobrego od tej marki:-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katija1 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 15.07.04, 09:54 tusz xxl - rewelacja! a ten do frencha dlugo sie trzyma? k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 15.07.04, 11:01 Lakier mam dopiero na pazurach drugi dzień i nie jest źle;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia76 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 15.07.04, 11:10 wszyscy sie tak zachwycają tym tuszem...obszukałam połowę sklepów i wszędzie to samo - nie ma albo nawet zdziwienie co to takiego:) wiec może wiecie gdzie go kupić w w-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
edol Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 15.07.04, 16:08 np. w drogerii koło dawnego Qiosque (teraz nook czy jakos tak) w Carrefourze Targówek albo Pl. Unii Lubelskiej koło Zielonej Budki, albo perfumeria Hoża 37 kawusia76 napisała: > wszyscy sie tak zachwycają tym tuszem...obszukałam połowę sklepów i wszędzie to > samo - nie ma albo nawet zdziwienie co to takiego:) wiec może wiecie gdzie go > kupić w w-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 11:17 Hej! Znam i używam błyszczyk do ust z pędzelkiem - lubię i uważam, że za tą cenę jest niezły. Nie polecam jednak kredki do oczu - jest zbyt miękka, błyskawicznie się zużywa, nie da się zastrugać (łamie się). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 00:27 świetny jest puder kompaktowy, bardzo delikatny, nie tworzy maski na twarzy. mam nr 4 do opalonej cery i zachwycam sie nim co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: WASZE TYPY PIERREARTHES! 20.07.04, 00:08 no ja tez mam i lubie xxl i lakier do francuskiego manicure..hmm.. i jednak dobrze,ze mieszkam w Wagrowcu..mam pierre arthes pod nosem:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś